• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayvınvalidemin terbiyesizliği

Kocan ömrun boyunca arkanda olmayacak bunu bilesin.

O kadar hakaretin ustune kapiyi carpip gitmeliydin. Bu adamdan sana koca olmaz.
kızdım zaten sizde karakter yok sus artık dedim içeri geçtim gittiler öyle

hatta karakter yok dedim diye bile ben suçlu oldum düşün

Şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum. Kv gitmiş, o an da eşimle konuşuyorsam

Ben; Sen nasıl bir adamsın? Ben bu eve nasıl geri döndüm x? Sen bizim sorunlarımızı bilmiyor musun? Bizim sorunumuz zaten bu durumlar değl miydi? Ben bu evden niye gittim? Biz neden bu kadar yıprandık x? Sen neden ben döneyim diye çırpındın? Yalvarmadın mı, düzelecek demedin mi? Ben evliliğimizi kurtarmak için geri dönmedim mi?. Sandım ki bir büyüğümüz olarak konuşmak için yanımıza geliyorlar, şu karşılaştığım şeye bak. Hakaretlere bak. Ne oldu x söyler misin? Sen neden beni tekrar ezdin? Ben bana bunları yaşatasın diye mi geri döndüm? Tek kelime edemiyorsun ben böyle bir şey görmedim. En azından artık içim rahat, ben bize bir şans verdim denedim. Bitti."
bunların aynısını söyledim.

'sen bakma anneme o şimdi kırgın üzgün diye öyle dedi düzelicek herşey falan' dedi bana

bende 'tabi şu an annen yok ya salla istediğin kadar ' dedim

düğüne kadar güldü yüzüme ses etmedi şimdi de diyor ki dediklerimi yapmayacağını bilsem evlenmenize izin vermezdim diyor açık açık

sorunun kv değil önce sorununun kaynağını net belirleyelim. sorunun eşin. adam olsa koynuna aldığı karısı için anasına laf ettirmez bu kadar net. sen de sana laf ettiren kocanın yanında duruyorsan bunları hak ediyorsun demektir. ne yapacağım diye sormak saçma bir saniye bile durulmaz böyle kocanın yanında.
bak benim çok salak bi kocamın babası var ki kendisine kp bile demem. bir çok sıkıntı çıkardı ama eşim evi terk etti ne bana ne evliliğime gram laf ettirmedi. ama bu adam bu kadar nemrut olmasına, karısına çektirmesine rağmen kv der ki kendi etti ama ailesine bana bugüne kadar laf ettirmedi. karısına kendi çektiren adam bile ailesi laf ettiğinde karısına sahip çıkıyorsa senin pısırığın tutulacak yanı kalmamış benden söylemesi.

sorunun kv değil önce sorununun kaynağını net belirleyelim. sorunun eşin. adam olsa koynuna aldığı karısı için anasına laf ettirmez bu kadar net. sen de sana laf ettiren kocanın yanında duruyorsan bunları hak ediyorsun demektir. ne yapacağım diye sormak saçma bir saniye bile durulmaz böyle kocanın yanında.
bak benim çok salak bi kocamın babası var ki kendisine kp bile demem. bir çok sıkıntı çıkardı ama eşim evi terk etti ne bana ne evliliğime gram laf ettirmedi. ama bu adam bu kadar nemrut olmasına, karısına çektirmesine rağmen kv der ki kendi etti ama ailesine bana bugüne kadar laf ettirmedi. karısına kendi çektiren adam bile ailesi laf ettiğinde karısına sahip çıkıyorsa senin pısırığın tutulacak yanı kalmamış benden söylemesi.
aynen suçlu tabiki eşim :KK43: hala şoktayım

Valla ben senin yerinde olsam esin olacak kisiyi kocam diye yanimda bile gezdiremem. Cogu kadin ondan daha adamdir. Bence cekilecek cile degil.
evet bende öyle dedim ben kadın halimle senden daha yürekliyim dedim.

ve ben erkek olsam ne olursa olsun annemi sustururdum dedim

aynen suçlu tabiki eşim :KK43: hala şoktayım
Neyse öncelikle sakinleşip karar verin,tamammı devammı?Tamam ise bundan sonra yapmanız gerekenler,devam ise yine aynı....Yalnız çok ciddiyim eğer kırılgan ve hassas bir yapınız var ise devam seçeneğini kullanırsanız destek alın.

Neyse öncelikle sakinleşip karar verin,tamammı devammı?Tamam ise bundan sonra yapmanız gerekenler,devam ise yine aynı....Yalnız çok ciddiyim eğer kırılgan ve hassas bir yapınız var ise devam seçeneğini kullanırsanız destek alın.
onlar gidince eşime 'annenin dediğini kabul etmezsem bitecekmiş ya ayrılacak mısın ' dedim

'hayır tabiki ' diyor ama neeeee:olamaz:

Anası o lafları sayarken "al oğlunu cd olup git"diyemedin mi
Hadi o an söylemedin
Sonrasında kocan olacak kuklaya "seni adam diye yanımda taşımam ben"demedin mi

Anası o lafları sayarken "al oğlunu cd olup git"diyemedin mi
Hadi o an söylemedin
Sonrasında kocan olacak kuklaya "seni adam diye yanımda taşımam ben"demedin mi
demez olur muyum hatta baya rahatsızlandım kötü oldum o halimi görüp insan annesini arar kızar ama yok hiç bir şey

merhaba arkadaşlar,

6 aylık evliyim 26 yaşındayız çocuk yok.

düğüne kadar hiç bir sorun yaşamadığım kayınvalidemle düğünden sonra şu zamana kadar çok fazla sorunlar yaşadım. tabiri caizse maskesini düşürdü

şöyle ki evlendikten sonra eşimin çok anneci olduğunu , annesine sormadan adım atmadığını ve annesinin de sürekli eşimi yönettiğini anladım. kayınvalidem bana da eşime yaptığı gibi yapmaya çalıştı . beni yönetmeye her dediğini yaptıramaya herşeye karışmaya çalıştı. yediğimiz yemekten uyuduğumuz saate kadar herşeye.

çalıştığım halde her akşam onlara gitmemizi eve sadece yatmaya gitmemizi hep onlarla olmamızı her yere birlikte gitmemizi istedi. eşimde aynı şekilde böyle olmasını istedi başbaşa bir şey yapmak istemedi. hep ailesiyle olmaktı tek derdi. bunların yanı sıra eşimin ailesi tüm eşya ev düğün borcunu üzerimize bıraktığı için maddi olarakta çok sorunlarımız oldu

Velhasıl 6 ayda çok fazla kavgalar yaşadık eşim hiç bir zaman beni savunmadı hep annesinin arkasında oldu. beni çok üzdü. en son dayanamayıp evi terkettim fakat eşimin ısrarları sözleri yeminleri üzerine bir şans daha vermek için 2 hafta sonra evime döndüm.

eve döndükten sonra 2 gün bile geçmeden kayınvalidem çat kapı kayınpederimle birlikte bize geldi (kp çok pasiftir kv ne derse o olur asla kimse kvmin sözünden çıkmaz). Ben herşeyi düzeltmek için geldiklerni zannetmiştim.

ama o bana saatlerce hakaret etti . benim ne paragözlüğüm kaldı ne insan olmadığım ne nakörlüğüm ne terbiyesizliğim . o kadar çok şey söyledi ben şok oldum crvap verdim ama onun kadar çok fazla bişey diyemedim. ben 1 cevap versem o bana 100 şey söyledi. hayatımda böyle çirkef seviyesiz bir insan daha görmemiştim

gözü dönmüş gibi içindeki tüm kini nefreti kustu. çok ağır seviyesiz şeyler söyledi. evinde içtiğim çaydan bu zamana kadar aldığı hediyelere kadar hatta eşimin aldığı yüzüğü bile herşeyi geri vermemi , o istemese eşimin benle evlenmeyeceğini yada benle barışmayacağını ve eğer onun istediği gibi bir gelin olmazsam bu işin biteceğini ,beni asla istemediğini, oğlunu asla tek bırakmayacağını vs bir sürü daha sayamayacağım şeyler söyledi. bende sizde karakter yok sus artık dedim çıktı gitti ardından sinir krizi geçirip kalakaldım.

ama yine de beni en çok yıkan ne kayınpederimin hadi onu da geçiyorum Eşimin ağzını açıpta tek bir laf etmemesi .anne yeter yada anne ağır konuşuyorsun eşim bunları haketmedi vs hiç bir şey demedi. sadece izledi ben sayısız laflar işitirken baktı sadece

ben şimdi ne yapacağım ne yapmalıyım ?
Bu kadar hakaretten sonra oglunu bile istemem. Cocuk yokken defet gitsin.

düğüne kadar güldü yüzüme ses etmedi şimdi de diyor ki dediklerimi yapmayacağını bilsem evlenmenize izin vermezdim diyor açık açık

Nazi kampı komutanı falan mı sanıyor kendini? Demedin mi "yavaşşş sen kimsin ki senin dediklerini yapacağım?" diye?
Kadın yolmalık, koca kişisi evden tekmeyle atmalık..

Bu insanlarla 1 gün daha geçirirsen yarın pişman olursun onu diyebilirim. Bu tip pısırık erkekle ömür mü geçer?
Eline boşanma dilekçesini ver "bu anneyle senin işin kötü ama takma boşver" de..

Kaç gün oldu bu olay olalı?o kadar süredir eşinizle aranız nasil? Kavga ediyor musunuz? Yani kimse kimseye boşan demez de unutabileceksiniz devam edin yoksa eşinizle her tartışmada bu aklınıza gelecek. Ve aranız iyi olursa şayet eşiniz bi müddet sonra barışın diye baskı yapacak kadının ayağına götürecek. Yok yani öyle omur boyu bir daha bu kadını gormemler falan. Işiniz çok zor allah kolaylık versin

Cocukta yokken bitir kaardes bu isi.Baksana kadin ben ne dersem o olacak isine gelirse diyor.Esinde arkanda degil ne halleri varsa gorsunler ana ogul.Çekmek zorunda degilsin.Cunku degisen biesey olmayacak acik acik belli etmisler.

demez olur muyum hatta baya rahatsızlandım kötü oldum o halimi görüp insan annesini arar kızar ama yok hiç bir şey
Annesine kızamamış sende o zaman evine koyma. Ne haddine ya gelip evine sana hakaret edecek. Görüşme. Eşin de ne hali varsa görsün.

merhaba arkadaşlar,

6 aylık evliyim 26 yaşındayız çocuk yok.

düğüne kadar hiç bir sorun yaşamadığım kayınvalidemle düğünden sonra şu zamana kadar çok fazla sorunlar yaşadım. tabiri caizse maskesini düşürdü

şöyle ki evlendikten sonra eşimin çok anneci olduğunu , annesine sormadan adım atmadığını ve annesinin de sürekli eşimi yönettiğini anladım. kayınvalidem bana da eşime yaptığı gibi yapmaya çalıştı . beni yönetmeye her dediğini yaptıramaya herşeye karışmaya çalıştı. yediğimiz yemekten uyuduğumuz saate kadar herşeye.

çalıştığım halde her akşam onlara gitmemizi eve sadece yatmaya gitmemizi hep onlarla olmamızı her yere birlikte gitmemizi istedi. eşimde aynı şekilde böyle olmasını istedi başbaşa bir şey yapmak istemedi. hep ailesiyle olmaktı tek derdi. bunların yanı sıra eşimin ailesi tüm eşya ev düğün borcunu üzerimize bıraktığı için maddi olarakta çok sorunlarımız oldu

Velhasıl 6 ayda çok fazla kavgalar yaşadık eşim hiç bir zaman beni savunmadı hep annesinin arkasında oldu. beni çok üzdü. en son dayanamayıp evi terkettim fakat eşimin ısrarları sözleri yeminleri üzerine bir şans daha vermek için 2 hafta sonra evime döndüm.

eve döndükten sonra 2 gün bile geçmeden kayınvalidem çat kapı kayınpederimle birlikte bize geldi (kp çok pasiftir kv ne derse o olur asla kimse kvmin sözünden çıkmaz). Ben herşeyi düzeltmek için geldiklerni zannetmiştim.

ama o bana saatlerce hakaret etti . benim ne paragözlüğüm kaldı ne insan olmadığım ne nakörlüğüm ne terbiyesizliğim . o kadar çok şey söyledi ben şok oldum crvap verdim ama onun kadar çok fazla bişey diyemedim. ben 1 cevap versem o bana 100 şey söyledi. hayatımda böyle çirkef seviyesiz bir insan daha görmemiştim

gözü dönmüş gibi içindeki tüm kini nefreti kustu. çok ağır seviyesiz şeyler söyledi. evinde içtiğim çaydan bu zamana kadar aldığı hediyelere kadar hatta eşimin aldığı yüzüğü bile herşeyi geri vermemi , o istemese eşimin benle evlenmeyeceğini yada benle barışmayacağını ve eğer onun istediği gibi bir gelin olmazsam bu işin biteceğini ,beni asla istemediğini, oğlunu asla tek bırakmayacağını vs bir sürü daha sayamayacağım şeyler söyledi. bende sizde karakter yok sus artık dedim çıktı gitti ardından sinir krizi geçirip kalakaldım.

ama yine de beni en çok yıkan ne kayınpederimin hadi onu da geçiyorum Eşimin ağzını açıpta tek bir laf etmemesi .anne yeter yada anne ağır konuşuyorsun eşim bunları haketmedi vs hiç bir şey demedi. sadece izledi ben sayısız laflar işitirken baktı sadece

ben şimdi ne yapacağım ne yapmalıyım ?

ne yapacaksın yol yakınken döneceksin.
ne sanıyorsunki ilerde güllük gülistanlık bir hayat seni mi bekliyor??
o eşi de adam diye yanında tutmayacaksın. Çocuk yok. olunca çocuklarını düşün yapma etme kızım diyen çok olur arkanda durmazlar. Akıllı davran kocamı seviyorum falan deme..

Boşanacaksın canım, eğer eşin arkan da olsa tamam katlan, savaş derdim ama bu durum da zaten, ruh sağlığın bozulur nereye kadar çekebileceksin böyle birşeyi.

Kayınvalidenin böyle davranmasına izin veren kocam dediğin kişidir , ondan cesaret alıp sizin üstünüze gelmiş .
Böyle bir aileyle ömür geçer mi onu düşün her zaman kocan böyle sessiz kalırsa çok ezilirsiniz.

Anasinin icinde kalmisliklarini yuzune soylemek icin mi geri donmeni saglamis ne yani annesini durdurmasi gerekliydi ne olursa olsun seni hayatinin sonuna kadar savunamayacak o herif bunu bil..

Al esini karsina onun anlayacagi dilde konus bu isin boyle asla gitmeyecegini annesiyle artik aranizda herseyin bittigini olumluk dirimlik kustugunu soyle kabul ediosa ne ala ama etmiosa saglam sinir sistemine sahip olmalisin o kadinin son evine kavga etmeye gelmesi olmayacak..

Back
X