Kayvınvalidemin terbiyesizliği

Cirkef bir kadin belli...ama kadinin cirkefligini gec kocanin bu pasifligi varya iste o seni yipraticak olan,hersey kocanda bitiyor,kadini hanim yapanda kole gibi gosterende estir unutma...Esin eger seni sever sayar saygi gosterirse ailesi sana birsey demeden once iki kere dusunur,bu adam boyle pasif oldugu surece senin evliliginden hayir gelicegi yok...

Aslina bakarsan hic uzatma. Vakit yakinken bosan. Ben oyle yapardim. Bu kadar hakarete bir de hakaret davasi acardim.

Ah ablacım sen herkesi kendin gibi mi sanıyosun? Oğullarının hayatına müdahale etmeyi gelinlerine eziyet etmeyi iş haline getirmiş kadınlar var. Biri de bende. Sürekli görüşmek isterlerdi ben gitmesem hergün bana gelirlerdi. İlk evlendik 2.5 ay kocamla başbaşa yemek yiyemedim ben. Çörekleniyolardı hergün. Eşim de yazık ben çağırmıyorum çat kapı geliyolar nolur bana surat asma derdi. Ve bigün eşim yeter artık biraz başbaşa kalmak istiyoruz eşimle demiş. Ve ben kötü gelin yılan gelin bölüp parçalayıcı gelin oldum. Bi lafımla seni boşatırım bitti bu iş götür bunu babasının evine oğlum dedi.

Eşim de çok istiyosanız siz boşanın ben karımı çok seviyorum bırakmam bidaha duymayım böyle bi şey demişti :)) yani biz bi şey yapmasak da insan kötü olunca o kötülüğü her türlü yapıyo. Keşke tüm kayınvaldeler senin gibi olsa duruşuna ve kendini bilmene hayranım..

Oğlunuzu da çok güzel yetiştirmişsiniz. Ee böyle anneden böyle evlat.. maşallah ya ne güzel.. Allah hep böyle huzurlu geçim versin..

Eger simdilik bosanmayi dusunmuyorsaniz kvyi eve sokmayin, siz de gitmeyin. Keske o kadar hakarete izin vermeseydiniz, yakasindan tutup kapi disari etseydiniz ya da baska odaya gecip kendinizi kilitleseydiniz. Esinizle sert bir sekilde konusun atrica, baktiniz yine olmuyor ayrilmayi dusunursunuz

Şu durumda ses çıkarmayan adamın yanında duramam.

Arkana bakmadan kac zaten senin esini boyle anneyle kimse katlanmaz gene doner sana biyerden sonra esinde bikar anasinin cenesinden ama eger susup tepki vermezsen esine asla annesinin hatasini farketmez ayy midem bulaniyo su basinda kayin yazan topluluktan bi bitmediler

Okurken ben bile sinirlendim
Kimse kusura bakmadın ama benim evimde daha altı aylık evlilikte beni böyle seviyesşzce topa tutacak ve ben sadece ağlayıp sinir krizi geçireceğim öyle mi ?
O sinir krizini onun önünde geçirir onuda tutar kapıya koyarım ki terbiyesiz edepsiz gelini asıl şimdi görsün
Belli ki kocanızda kusura bakmayın ama fasulye sırığı sadece
Boşan .

Madem annesi sizi karşısına alıp bağırıyor Babanız ya da abiniz kiminiz varsa çeksin kocanızı karşısına sen ne biçim adamsın desin. Biz sana kızımızı sen böyle davranasın diye mi verdik, ya adam olursunuz ya da alırız kızımızı desin. Bana kalsa ben erkeklere bırakmam bu işi kendim hallederim ama sizi dinleyen yok madem, gözlerini korkutmak gerekiyor

Hey gidi hey!
Eşe bak çay demle.
Bu adam ileride çocuğunu da savunmaz. Yani diyeceğim o ki; bu adamdan eş olmadığı gibi, baba da olmaz.
Boşan yada boşanma diyemem ama şunu söyleyebilirim ki, böyle bir adamla bir ömür geçmez.

Kv ye degilde eşinize şok oldum. Alin eşinizi karşiniza annesiyle bundan sonra eskisi gibi olmayacaginizi soyleyin kendisinin arkanizda durmadigini , kv nin hakaretlerini haketmediginizi soyleyin. Bundan sonra kv den uzaga tasinmayi teklif edin. Ayrica asla size karismasini ailenize muadahale etmesini kabul etmediginizi bir bir siralayin kabul etmiyorsa yollari ayirin yol yakinken. Yuva yikilmasini istemem ama bu sekilde coluk cocugada karisirsaniz bu kadin cocugunuzu bile elinizden alabilir oyle gorunuyor. Fena insan

Çok kotu zor bi yaşam. Eşiniz sizi savunmuyorsa ne diye evlendi ki sizinle. Hizmetçi değilsiniz boşanın çocuk olmadan yoksa elinizden de alır o çocuğu.

Olayı kv den dinlemeden birşey diyemem
Kaynananın konuşmasını talep ediyorum:)))
Konu sahibi bir konu çok net burada siz bu aile ile ailede sizinle yapamıyor

Sen Kayınvalıde ile değil eşin ile muhattap ol şuanda,çünkü bütün bu olanlara tek sebep maalesef ki arkanızda duramayan eşiniz..Çok Yeni evlisin hemen al bavulunu git diyemiyorum ben herkesin evliliğinin ilk yıllarında bir tatsızlıklar oluyor maalesef ama sen şimdiden eşine tavrını net koymaz isen üzgünüm o Kayınvalıde bu şekilde aktif olursa devam etmez bu evlilik..Buyüzden önce eşin sana sahip çıkmayı arkanda durmayı öğrenecek bunu nasıl sağlarsın seni seviyorsa eğer kaybetmekten korkacak ceza vereceksin bu şekilde davranılınca eğer arkanda durmayı beceremezse seninde gitmekten çekinmeyeceğini bilecek son bir şansı kaldığını belirt kendisine bunu sözlerle değil davranışlarınla hissetir önce

S
Sen artık birşey yapmayacaksın. Ya esin adam olacak ya da bu işi bitireceksin. İyi ki çocuk yok. Net bir sekilde
Ben seninle mutluluk için evlendim savaşmak için değil de. Gözlemlesem bi süre. Neyse ki çocuk yok uş. O kvde de uzak dur. Gerci eşinin onlarla tek görüşmesi de handikap. Off bilemedim...

kesinlikle böyle yapılmalı
adam değilsin ş...... başlayan cümleler kurmalı kızın babasıda

CAnım aynısı eski eşim tarafından başıma geldi acaip annesine bağlıydı hatta merak ettiğinde bile bağırıyordu
Babası vefat etmiş tek çocuk habire anne habire habire anlatamam düşünsene o dünyanın en iyi insanı olsa ne beni çok sevse ne devamlı ana ana ana klasik olucak ama çocuğun yoksa hemen ayrıl çinkü emin ol mutlu olamıcaksın bak ben ayrıldım şuanki eşim aylarca anne lafı etmiyo

Esinle acik acik konus ya adam gibi adam olsun sana sahip ciksin ya da ayrilacagini soyle. Yoksa daha cok cektirirler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…