Kayvınvalidemin terbiyesizliği

Eşin nerde bu arada güzel güzel dinledi sanırım Allah kolaylık versin eşin le konuş kararını ver

Esin yokken mi oldu bunlar dedim bidaha okudum anakuzusu olarak aşağı oturmuş.

Yapacağın şey ya annesini arar sana söykediği lafları geri iade eder boğazına tıkarak ya bu iş böyle sürer.

Kvne gitmeyeceğini yüzünü görmek istemediğini çocuğun olsa onuda göstermryeceğini söyle vereceği cevaba göre toplarsın valizini

her zaman soylerim zaten ip kopacaksa icini dok oyle git...bizim size tavsiy vermemize ihtiyaciniz yok ki ya kv kolesi olacaksiniz yada oglunu kv evine goturup birakin

Çok iyi olmuş temelli kurtulmuşsun

Evden kovacaktın. Önce sen kendine hakaret etttirmeyceksin ki eşinde belki seni desteklerdi. Boşanmaktan başka yol yok. Yada uzağa taşınıp deneybilirsin.

düğüne kadar güldü yüzüme ses etmedi şimdi de diyor ki dediklerimi yapmayacağını bilsem evlenmenize izin vermezdim diyor açık açık
Sen benim eltim olabilir misin? Bi şirred de bende var ayni kelimeler harfi harfiyen ustelik geleceğini ayna gibi görüyorum

Aynen öyle alışmış eşim için diyor ki ben ne dersem onu yapar oğlum senin gibi saygısız değildir
Allah akıl versin bunlara iki tane cakmamak için zor tuttum kendimi

eşin seni korumamış. en önemlisi buydu. sen bilirsin ama ben yürütmezdim. eşine sormadın mı neden ağzını açmadın diye?
Sordum annesi bana çok kırgın ve üzgünmus o yüzden sinirden öyle demiş bosverecekmisim

Böyle olduğunuz için sevilip sayılırsınız iyilik edene nankörlük edilmez emin olun

Bu kadın size huzur vermez eşinde çok pasif ben senin yerinde olsam cekmezdim çocukta yok hazır madem annen istedi geri donmemi şimdide ben istiyorum seni terketmeyi bu iş bitti benim ana kuzusu adamla işim olmaz diyip çıkar giderdim zerre kadarda dönüp arkamı bakmazdim zira eğer çocuğun olursa bu kadın onu bile alır senin elinden aklı sira sana göz dağı vermek istemiş eğer sen bu olanlara bu hakaretleri kabullenip susup oturursan bir sonraki hamlesi dahada beter olcak çekme bana kalırsa

Sen gidince hoşuna gitmiş bu kadın senin geri gelmeni hazmedememiş. Temelli git diye de vermiş veriştirmiş. Oğlunu karşına al, ananın bana dediklerini duydun bunlara rağmen sana soruyorum sen ne istiyorsun de.
Seni geri getirttiği göre evli kalmak niyetindedir. İnşallah yani. Öyleyse bu evi taşımadan bize huzur yok de ve ev arayın. Ondan sonra da o adamın ipini eline al. Alışmış yönlendirilmeye. Babasından öyle görmüş. Baskın çık, dediğini yaptır.6 ayda pes etme, biraz mücadele et, baktım hala olmuyor o zaman boşanmayı düşün.

Aynen bu kv deye en büyük ceza olur kesinlikle..
Gidersen Bayram edicek kesin.
Bu dediklerini ona yedirmek için oğlunu al uzağa git , seni dinlesin..

Ha değişmiyorsa bas tekmeyi gitsin ..

Aynen bu kv deye en büyük ceza olur kesinlikle..
Gidersen Bayram edicek kesin.
Bu dediklerini ona yedirmek için oğlunu al uzağa git , seni dinlesin..

Ha değişmiyorsa bas tekmeyi gitsin ..
Tabi ya bi yuva kolay mı kuruluyor? Meydan o kadına kalmış iki hafta rahata ermiş, geri gelince hazmedememiş belli ki.

imkan varsa şehir değişikliği yapın, yoksa eşinize ya annen ya ben deme vakti gelmiş.

Boşan resmen delilerin arasına düşmüşsün
Onlarda yaşasınlar ana oğul koyun koyuna vasat şeyler

Yine bi ana kuzusu vakasi daha... Kayinvalideniz de kocaniz da cekilmeyecek tipler cocuk olmadan bi hal caresine bakin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…