Kayvınvalidemin terbiyesizliği

Yok canım hiç değişmesini bekleme , şekil değiştiriyorlar huy değiştirmiyolar. Yalandan dolandan değişeceğine çocukta yokken ayrıl . Gerçekten anneci ve cimri erkekten illet oluyorum

Ilk evlendiginde oluyor boyle seyler malesef. Benim esim de bana 50 tl vermisti aradi beni esim anneme ver o parayi niye veriyormusum dedim. Ver sen dedi. Bende insanin karisindan alipda anasina para verildigi nerde gorulmus dedim. Hepsi bi degisikti ben evlendigimde. Sabrettim cok sukur iyiyiz.. hersey normale dondu 6 seneyi devircez Allah in izniyle. Sabredebilirsin ne diyim bosan desem olmaz esinle iyisen kayinvalidenle iyi olmak zorunda degilsin. Daha hic birsey oturmamis cok daha yenisiniz

Tek şansın eşinle konuşup adam olmasını sağlamak.Eşin senin yanında yer alıp annesini susturmazsa hayat sana zindan olur sen istemesen de bu evlilik biter zaten.

Anaci erkek kolay kolay degismez. Vaktini boyle sacma sapan insanlarla harcama.

Çok gençsin ve toysun anlaşılan, başıma böyle bir iş gelse kafa göz dalarım o kadına peşindende oğluna.
Düzelir mi düzelmez 26 yaşın bir daha geri gelmeyecek bırak anasının dizinin dibine orda otlasın sen kurtar kendini

Bu adamla evlenilir mi ya resmen anasi ile bir olup size gozdagi vermisler birakip ciksaydinda istemiyorum.deseydin ya

Eşine inanamıyorum gerçekten eş olma ehliyetini alamamış evlilik bu değil insan karısını üzen birine nasıl dur demez aklım almıyor.

Al şimdi doluşur buraya o kadar şey dedi hiç mi bir sözün olmadı senin hatan yokmucular kısmen anlayabiliyorum seni ama burada anlaşılmayı bekleme çünkü bahsettiğim kesimdeki insanlar karşılıklı yüzgöz olup herşeyi yapanların zaten burada dert yanmadığının farkında bile değiller.Eşin onlardan tarafsa üzgünüm ama yapabileceğin pek birşey yok gibi hakkında hayırlısı olsun.

Sakın çekme. Boşan ve onları dünya aleme rezil et. Senin yerinde olsam hatta gider bu kadına hakaretten dava açarım. O lafları yediririm kolay kolay pes etmem ben. Herkes haddini ve olduğu yeri bilecek.
Kime neyi ispat edecek davada ondan yana olacak biri yok ki ispatlayamaz kadın tek başına bir imparatorluk kurmuş.

Ekstra bir şey demeye gerek yok ki

Buralara çirkeflik yaydın defol git kapı orada diyecektin

Oğlun da istiyorsa seninle gelebilir pekala deyip Kv nin gözüne bakıp bekleyecektin

Kayinvalideye bak ya sinirden deliye döndüm resmen.ne hakkı var bu kadar ağır konuşmaya. Benimki de aynen böyleydi. En son tayin isteyip kurtulduk şimdi senede bir görüyorum hiç konuşmuyorum. Esim de annesinin hatalarini bildigi için asla beni zorlamıyor.ama siz siz olun bu işin önlemini alın bu şekilde gitmez hayat

Bence sizin eşiniz babası gibi...hemen meydanı bırakıp boşanmayın derim çünkü çok yeni evlisiniz...tabii eşinizden memnunsanız..sizde annesi gibi olun emin olun yadırgamıyacaktır

Aynı benim kayınvalide. Eşimle tartıştığımda eve gelir içinde ki tüm kötülükleri döker bizde susar dinleriz. Gidince de eşimle güleriz
Ama artık görüşmüyorum. Keşke sizde cevap vermeseydiniz. Şuan benimle niye görüşmüyorsun diye sorsam ağzını açıp tek kelime söyleyemez çünkü ben saygısızlık etmedim. Sustuğum içinde şuan herkes beni savunuyor , kayınvalide bana ikiyüzlüsün diyor. Çünkü ondan nefret ediyorum

Eşiniz annesi gidince ne düşünüyor sizi haklı görüyormu bunlarda önemli . Ama bundan sonra siz hiç gitmeyin annesi yüzünden bitecekse bitsin.

Boşanacaksın. Yalvarmasına bile müsade etmeden direk bitireceksin. Bu kadar. Eşinizden kimseye koca olmaz.

Madem eşya borçlarını size yıktı o zaman eşyaları da götür git konu sahibi hicbir şey bırakma bunlara.
Takılarını da al.
Valla bu kadın temiz bi sopayı hak etmiş parayla adam tutup dövdurmek lazım.
Ne geçecek eline bir yuvayı yıkınca acaba cirkefin ?
Ailen arkanda sanırım isin gücün de varmış kov eşini evden aileni çağır.

Yani bu kadar hareket edilmiş eşin sesini çıkarmamış sen de ne yapayım diyorsun .. dönmen bile hata böyle pasif bir erkek ile ömür geçmez

Kırk yıl geçse kocan olacak adamdan bi cacık olmaz !
Sakınnn çocuk yapma!!!

Canım seninle benzer şeyler yaşadım.
Evlenmeden önce annesine anne bile demeyen eşim evlendikten sonra anacı oldu çıktı. Kv ile ben de tam 6 aylıkken senin yaşadığın kadar olmasa da bir tartışma yaşadım ve 4 ay ne görüştüm ne konuştum sonra bayram diye görüşmeye başladık şimdi çok iyi ama ben o yaşananları asla unutamıyorum asla. Ve eşim de beni savunmamıştı. Çok ama çok kırgınım. Yani yine aynısını yaşasak güvenim yok eşime. Düzelir diye zamana bıraktım çok büyük hata yaptım. Şimdi çocuğum var. Eşimle tartışmalarımız o kadar büyüdü ve saygısızlaştı ki.artık çocuğum duymasın diye katlanıyorum. Keşke o zaman bırakıp gitseymişim diyorum hep. İyi zamanlarımız da oluyor elbette ama her tartışma da veya kırgınlığımda geçmiş yaralarım hep tazeleniyor.
Düzelir diyenlere inanma. Daha yenisiniz falan diyenlere. O kadın eşinle aranda hep sorun olacak hep... bırakma imkanın varsa boşan. Bu sorumluluk isteyen bir cümle ama benim gibi mutsuzluğa gömülmeni istemem.
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…