- Konu Sahibi new_yorker
-
barışma yaklaşımı oldugu zamanlarda olabilirAraniz kotuyken cocuk nasil oldu? Degisik.
Belki doguncaya kadar maddi manevi daha iyi duruma gelirsiniz. Hayirlisi.
Arkadaslar,
ABD deyim, bir kizim var 25 aylik. Esim isten kovuldu, benim maasim kesildi. Esim 4 ay sonra gecici, dusuk ucretli bir is buldu. Su an ucu ucuna geciniyoruz sukur. Benim doktora derslerim cok kotu, hani nerdeyse atilabilirim. Esimle aramiz da zaten iyi degil. Kizima zor bakiyoruz zaten, ama ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Tamamen kaza, hic istemiyorduk. Isyan etmiyorum, Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin, biliyorum bircok insan hamile kalmak icin ugrasiyor, ben de en az uc cocugum olsun istiyordum zaten ama o kadar ani ve o kadar zamansiz oldu ki, sindiremedim, alisamadim, cok saskinim, soktayim hatta uzgunum bayanlar.
Ne olur bana bir akil ve moral verin, ne yapacagim ben Allah in gurbet ellerinde, dar gelirle hem de doktoranin en zor zamanlarinda? Ilkine bakamiyoruz ki biz ikisini birden ne yapacagiz :'(
Allah rızkıyla birlikte gönderir bebeğide sen dert etmeArkadaslar,
ABD deyim, bir kizim var 25 aylik. Esim isten kovuldu, benim maasim kesildi. Esim 4 ay sonra gecici, dusuk ucretli bir is buldu. Su an ucu ucuna geciniyoruz sukur. Benim doktora derslerim cok kotu, hani nerdeyse atilabilirim. Esimle aramiz da zaten iyi degil. Kizima zor bakiyoruz zaten, ama ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Tamamen kaza, hic istemiyorduk. Isyan etmiyorum, Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin, biliyorum bircok insan hamile kalmak icin ugrasiyor, ben de en az uc cocugum olsun istiyordum zaten ama o kadar ani ve o kadar zamansiz oldu ki, sindiremedim, alisamadim, cok saskinim, soktayim hatta uzgunum bayanlar.
Ne olur bana bir akil ve moral verin, ne yapacagim ben Allah in gurbet ellerinde, dar gelirle hem de doktoranin en zor zamanlarinda? Ilkine bakamiyoruz ki biz ikisini birden ne yapacagiz :'(
cirkin olmus yorum. kadin birine vercm dememis aldrcm dememis. bakcam dogurcm demis ama sartlar da zor demis sadece. bana vern bn bakarm nasil yanlis bisi. ne cesarettOn yildir hamile kalamiyorum bana verin ben sahiplerinirim aldirmayi dusunmuyorsunuz herhalde yuce Allahim herkesi ayri ayri siniyor iste bazisina vermeyerek bazisina vererek
cirkin olmus yorum. kadin birine vercm dememis aldrcm dememis. bakcam dogurcm demis ama sartlar da zor demis sadece. bana vern bn bakarm nasil yanlis bisi. ne cesarett
bunun imasi da cirkin. yani sartlari gercktn zor olablr bunu paylasmak istemis. yorumunuzu gereksz buldm.Kalkipta gercek anlamda soylemedim herhalde bilip bilmeden yargilamanin anlami yok bebek gelirse nasibiyle kismetiyle gelir rabbim acda acikta birakmaz gunahsizi ne anlamda forum axiomis oldugunu anlamis degilim zaten su devirde zor sartlarda yasamayan sayili insan var zaten hepimiz yasiyorurz
bunun imasi da cirkin. yani sartlari gercktn zor olablr bunu paylasmak istemis. yorumunuzu gereksz buldm.
Kaza ne demektir?
Basbaya seviştiniz ve oldu.
Korunarak veya korunmadan sevişmişsiniz 1 ay önce..
Ve şimdi de eşle ara iyi değil, konu boşanmak, öyle mi?
Ne ara oldu bunlar?
Cidden anlamıyorum...... Anlamıyorum....
yorumlarni okumadm konuyu okudum sadece. polemik icin alintilamadm yazinizi. beni irrite etti inu belirttm. Allah soze de en kisa zmnda nasip etsn insallahh. iy ramazanlarO sizin fiktiniz sizin yorumunuz madem bakacaksa madem doguracaksa herkesin yazdigi yorumlara neden negatif yaklasiyor sizinle polemige giremeyecegim iyi ramazanlar
yorumlarni okumadm konuyu okudum sadece. polemik icin alintilamadm yazinizi. beni irrite etti inu belirttm. Allah soze de en kisa zmnda nasip etsn insallahh. iy ramazanlar
ne mutlu ne guzel bi haberrArkadaslar,
sosyal hizmetlerden cocuk sahiplenmeniz kotu olabilir mi hic? ama hamile birine ver bana demeniz yanlisti. gercek anlamda olmasa dahi. Allah gonlunuze gore versinUgune kadar beni burada kimse yargilamadi beni sorsaniz kimse kotu demez rabbim nasip etmezse tabikide son durum sosyal hizmetlerden cocuk sahiplenmek istiyoruz bu ayip degil tersine cok guzel birsey ben anlamiyorum insnalari gercekten
sosyal hizmetlerden cocuk sahiplenmeniz kotu olabilir mi hic? ama hamile birine ver bana demeniz yanlisti. gercek anlamda olmasa dahi. Allah gonlunuze gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?