Kaza ile gelen bebek

konu sahibi de ne söylense her şeye olumsuz yanıt vermiş. çalış diyorlar nasıl çalışayım diyor. :) çocuğu yapmasına yapmış ama sunulan çözümlere de yanaşmıyor arkadaş. en iyisi siz hiç yorulmayın, verin bebeği bize biz hallederiz kendi aramızda, bunu mu diyelim konu sahibi? ne desin bu insanlar size? git kürtaj ol mu desin? olursanız olun bize ne. acıdım sizin çocuklarınıza...

Çalışıp hayatınızı kazanmaktan başka bir şansınız var mı? Sanırım yok. Kondom,spiral+geri çekilme,düzenli hap kullanımı+bağırsak sorunu çıktığı an ona göre önlem alınma ve son olarak tüpleri bağladıktan sonra hamile kalınırsa bu iş cidden mucizevi bir kaza olur zira %1'lik bir oranın piyangosu size vurmuş olur. Fakat geri çekilme veya dikkatsiz korunma şekli sonucu kazara hamile kalmak diye birşey yoktur 'istemem ama yan cebime koy' durumu vardır,yani bu mucizevi bir durum değil. 2017 yılında hala kadınlarımızın dikkatsizliği kazaya bağlaması komik ve inandırıcı gelmemeye başladı. Birde bazılarının 'ayh çok doğurganım aman nazar değdirmesinler kaza diyeyim' kafasında olanları da es geçmeyelim.

Hayat her zaman planlanabilen bir formda olmuyor. Allah nasip etmiş olmuş bebek. Bazen her şey üst üste gelir sınavdır çünkü. Sabret asla isyan etme. Bebeğin belki de sana hayırlı bi yol açacak bereket getirecek. Ben inanıyorum. Kızıma hamile kalmadan öyle kötü zamanlar geçirmiştim, öyle darda kalmıştım ki. Kızıma hamile olduğumu öğrendim o doğmadan da ev sahibi olduk. Nasıl oldu anlamadık bile İnan bana. İmkansız diyorduk. Allah kerimdir. Senin için en hayırlısı olsun inşallah arkadasım. Hayatının bir dönüm noktasında daha bulunuyorsun su an. Bundam sonra neler yapabilirsin ona bakmalısın.

On yildir hamile kalamiyorum bana verin ben sahiplerinirim aldirmayi dusunmuyorsunuz herhalde yuce Allahim herkesi ayri ayri siniyor iste bazisina vermeyerek bazisina vererek

Allah rızkıyla birlikte gönderir bebeğide sen dert etme

On yildir hamile kalamiyorum bana verin ben sahiplerinirim aldirmayi dusunmuyorsunuz herhalde yuce Allahim herkesi ayri ayri siniyor iste bazisina vermeyerek bazisina vererek
cirkin olmus yorum. kadin birine vercm dememis aldrcm dememis. bakcam dogurcm demis ama sartlar da zor demis sadece. bana vern bn bakarm nasil yanlis bisi. ne cesarett

cirkin olmus yorum. kadin birine vercm dememis aldrcm dememis. bakcam dogurcm demis ama sartlar da zor demis sadece. bana vern bn bakarm nasil yanlis bisi. ne cesarett

Kalkipta gercek anlamda soylemedim herhalde bilip bilmeden yargilamanin anlami yok bebek gelirse nasibiyle kismetiyle gelir rabbim acda acikta birakmaz gunahsizi ne anlamda forum axiomis oldugunu anlamis degilim zaten su devirde zor sartlarda yasamayan sayili insan var zaten hepimiz yasiyorurz

bunun imasi da cirkin. yani sartlari gercktn zor olablr bunu paylasmak istemis. yorumunuzu gereksz buldm.

bunun imasi da cirkin. yani sartlari gercktn zor olablr bunu paylasmak istemis. yorumunuzu gereksz buldm.

O sizin fiktiniz sizin yorumunuz madem bakacaksa madem doguracaksa herkesin yazdigi yorumlara neden negatif yaklasiyor sizinle polemige giremeyecegim iyi ramazanlar

Arkadasim olan hep zaten cocuklara oluyor tedbir alinmiyor sonra ee cocuk oldu neyapcam Allahim istemeyene verme isteyene ver yucemevlam

O sizin fiktiniz sizin yorumunuz madem bakacaksa madem doguracaksa herkesin yazdigi yorumlara neden negatif yaklasiyor sizinle polemige giremeyecegim iyi ramazanlar
yorumlarni okumadm konuyu okudum sadece. polemik icin alintilamadm yazinizi. beni irrite etti inu belirttm. Allah soze de en kisa zmnda nasip etsn insallahh. iy ramazanlar

yorumlarni okumadm konuyu okudum sadece. polemik icin alintilamadm yazinizi. beni irrite etti inu belirttm. Allah soze de en kisa zmnda nasip etsn insallahh. iy ramazanlar

Ugune kadar beni burada kimse yargilamadi beni sorsaniz kimse kotu demez rabbim nasip etmezse tabikide son durum sosyal hizmetlerden cocuk sahiplenmek istiyoruz bu ayip degil tersine cok guzel birsey ben anlamiyorum insnalari gercekten

ne mutlu ne guzel bi haberr

Ugune kadar beni burada kimse yargilamadi beni sorsaniz kimse kotu demez rabbim nasip etmezse tabikide son durum sosyal hizmetlerden cocuk sahiplenmek istiyoruz bu ayip degil tersine cok guzel birsey ben anlamiyorum insnalari gercekten
sosyal hizmetlerden cocuk sahiplenmeniz kotu olabilir mi hic? ama hamile birine ver bana demeniz yanlisti. gercek anlamda olmasa dahi. Allah gonlunuze gore versin

Cocugu istemeyenleri neler yaptiklarini goruyoruz forumuacan bayani kast etmiyorum neler beler var benim birde anlamadigimm su madem araniz iyi degil nasil ayni yastiga bas koyup birlikte oluyorsunuz bana cok sacma geldi gercekten ya siz anlatamadiniz durumu yada gercekten cok karisik bir durum icindesisiz Allah ardimciniz olsun baskada birsey demek bizlere dusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…