- 11 Mart 2013
- 33.552
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.748
- 798
- 32
Kaskosu varsa neden 3-4 bin çıktı desin ? Kasko zaten kendi öder yaptırır kazayı yapanla ile alakası olmaz durumunKaskosu yok dedi mı ki konu sahibi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaskosu varsa neden 3-4 bin çıktı desin ? Kasko zaten kendi öder yaptırır kazayı yapanla ile alakası olmaz durumunKaskosu yok dedi mı ki konu sahibi?
Kaza yaparsan bir dahaki sene kasko %30 mu emin değilim ama daha çok para istiyor kasko yapmak için. Bir de kayıtlarda görünmesin diye olabilir bazıları çok tutmazsa kendi yaptirtiyor diye biliyorum. Kaskosu olabilir bir sormak lazım. Kasko yaptirmayan adam pek kalmadı bence şaşırdım ben..araba fiyatları uçup gitti elimizdekini korumak lazım. Yoksa da akilsizligna yansın ve ders çıkarıp bir an önce yaptirsinKaskosu varsa neden 3-4 bin çıktı desin ? Kasko zaten kendi öder yaptırır kazayı yapanla ile alakası olmaz durumun
Valla insanlar nasıl kaskosuz arabaya biniyorlar hayret ediyorum . Birisine çarpmış sanırım arkadan sigorta onun hasarını ödüyor Buda kendi cebinden ödüyor durumu bence .Kaza yaparsan bir dahaki sene kasko %30 mu emin değilim ama daha çok para istiyor kasko yapmak için. Bir de kayıtlarda görünmesin diye olabilir bazıları çok tutmazsa kendi yaptirtiyor diye biliyorum. Kaskosu olabilir bir sormak lazım. Kasko yaptirmayan adam pek kalmadı bence şaşırdım ben..araba fiyatları uçup gitti elimizdekini korumak lazım. Yoksa da akilsizligna yansın ve ders çıkarıp bir an önce yaptirsin
Aynen ben de şaşırıyorum. Bizim arabalar 2 kere perte çıktı kaskomuz olmasa ne yapardık. Cana geleceğine mala geldi çok şükür ama sonrasında maddiyatı da düşünüyorsun. Ki kaskının karşıladığı parayla aynı segmentte 2. El bile alamamıştık o zaman. Bir de kaskomuz olmasa ohooValla insanlar nasıl kaskosuz arabaya biniyorlar hayret ediyorum . Birisine çarpmış sanırım arkadan sigorta onun hasarını ödüyor Buda kendi cebinden ödüyor durumu bence .
Kendisiyle konuştuğumda kaderdir canım sizinle alakası var olacağı varmış dedi kardeşi ablama parada konuşmamışlar gibisinden bişeyler söylemişteE ne oldu sonrasında?
Sizden istediler mi ki?
Kaskosu yok ya olsa kasko öderdi zaten sigorta karşı tarafı ödüyor oda kendi aracını ödeyecekKaskosu varsa neden 3-4 bin çıktı desin ? Kasko zaten kendi öder yaptırır kazayı yapanla ile alakası olmaz durumun
Evet aynen öyle .Kaskosu yok ya olsa kasko öderdi zaten sigorta karşı tarafı ödüyor oda kendi aracını ödeyecek
Yoktu kaskosuKaskosu yok dedi mı ki konu sahibi?
Niye ortak olacaksınız ki kendi hatasıyla kaza yapmış .kendi hatasını kendisi ödesin. Siz olmasanız da o kazayı yapardı sizin hatanız yok kiMerhaba arkadaşlar geçen gün kuzenimle köye gitmeye karar verdim oda benim bulunduğum yerde hastaneye gelmiş hazırlandım çıktım yola hastanenin önüne gittim ben gelene kadar biraz ileriye gitmişler 5 dakika mesafede arabayla aradı ben inmiştim otobüsten tekrar gelene kadar 40 dakika geçecek çok ta yağmurlu bir gündü siz gelin ben indim dedim bekledim gelen giden yok aradı kaza yaptık diye kendisi de hızlıymış biraz arkadan vurmuş bir araca 3 4 bin civarı masrafı çıkmış sizce bu masrafa bende ortak olmalı mıyım
Merhaba arkadaşlar geçen gün kuzenimle köye gitmeye karar verdim oda benim bulunduğum yerde hastaneye gelmiş hazırlandım çıktım yola hastanenin önüne gittim ben gelene kadar biraz ileriye gitmişler 5 dakika mesafede arabayla aradı ben inmiştim otobüsten tekrar gelene kadar 40 dakika geçecek çok ta yağmurlu bir gündü siz gelin ben indim dedim bekledim gelen giden yok aradı kaza yaptık diye kendisi de hızlıymış biraz arkadan vurmuş bir araca 3 4 bin civarı masrafı çıkmış sizce bu masrafa bende ortak olmalı mıyım
Kaskosu var da 3-4 binlik hasarı cebinden ödüyorsa o da akılsızlık. Benim aracımın kaskosu 1500 lira yıllık. Hasarsızlığım giderse diyelim ki %30 zamlanacak bana maliyeti 450 lira olur en fazla. 450 lira için niye cebimden 3000 ödeyeyim ki kasko dururken. Parça değişimi falan expertizde çıkıyor zaten. Satarken karşısında enayi yoksa saklayamaz da.Kaza yaparsan bir dahaki sene kasko %30 mu emin değilim ama daha çok para istiyor kasko yapmak için. Bir de kayıtlarda görünmesin diye olabilir bazıları çok tutmazsa kendi yaptirtiyor diye biliyorum. Kaskosu olabilir bir sormak lazım. Kasko yaptirmayan adam pek kalmadı bence şaşırdım ben..araba fiyatları uçup gitti elimizdekini korumak lazım. Yoksa da akilsizligna yansın ve ders çıkarıp bir an önce yaptirsin
Birilerini almam için başıma silah dayamadılarsa o birilerini isteyerek almaya gitmişim demektir. Onları almaya giderken kaza yapmam da arabada dahi olmayan birini sorumlu yapmaz. Tamamen benim hatamdır, kimseye gıcık olacak sorumluluk yükleyecek bir durum yoktur ortada.ben tam anlayamadım konuyu. 5 dk sizin mi yürümeniz gerekiyordu? arabadakinin sizi alması için 40 dk. trafiğe mi girmesi gerekiyordu anlayamadım.
böyle konular çok ama çok kişiye özel konular. doğrular yanlışlar karışabilir.
ben birileri beni bir yerden almaya gelirken kaza yaparlarsa kendimi sorumlu hissederim. hasara ortak olmayı öneririm. bana ne ya, doğru düzgün kullansaymış diyemem mesela.
yine ben arabamla birilerini hele anlatıldığı gibi yok geç kalmış, yok yürüyemezmiş diyerek beni zora soktuğu bir durumda birine arkadan çarpmış olsam, yani % 100 kusurlu bile olsam almaya gittiğim kişiye gıcık olurum. başıma gelenden içten içe onu sorumlu tutarım. ancak belli etmem. bana hasar için para teklif etse daha da gıcık olurum. madem paran vardı niye bir taksi tutup arabaya kadar gelmedin, zaten mesele sadece para mı yahu derim içimden. yüzüne de aa olur mu öyle şey? senin ne suçun var. benim hatamdı derim. ama üzerine düşününce hassas insanmış en azından olan bitenin farkındaymış, aslında onun ne suçu var? benim kazmalığım der olayı unuturum.
yani biraz sorumluluk almak aslında gönül almaktır.
Ne alakaMerhaba arkadaşlar geçen gün kuzenimle köye gitmeye karar verdim oda benim bulunduğum yerde hastaneye gelmiş hazırlandım çıktım yola hastanenin önüne gittim ben gelene kadar biraz ileriye gitmişler 5 dakika mesafede arabayla aradı ben inmiştim otobüsten tekrar gelene kadar 40 dakika geçecek çok ta yağmurlu bir gündü siz gelin ben indim dedim bekledim gelen giden yok aradı kaza yaptık diye kendisi de hızlıymış biraz arkadan vurmuş bir araca 3 4 bin civarı masrafı çıkmış sizce bu masrafa bende ortak olmalı mıyım
Yani araçta siz de olsaydınız verebilirdiniz ama siz yokmussunuz.Merhaba arkadaşlar geçen gün kuzenimle köye gitmeye karar verdim oda benim bulunduğum yerde hastaneye gelmiş hazırlandım çıktım yola hastanenin önüne gittim ben gelene kadar biraz ileriye gitmişler 5 dakika mesafede arabayla aradı ben inmiştim otobüsten tekrar gelene kadar 40 dakika geçecek çok ta yağmurlu bir gündü siz gelin ben indim dedim bekledim gelen giden yok aradı kaza yaptık diye kendisi de hızlıymış biraz arkadan vurmuş bir araca 3 4 bin civarı masrafı çıkmış sizce bu masrafa bende ortak olmalı mıyım