Ahu060812 Stop wishing start doing Kayıtlı Üye 5 Haziran 2015 5.660 24.366 348 41 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi FusRam #21 FusRam .!.: Çok teşekkür ediyorum güzel temenniniz için:) Borcamda yapmak sadece yakma derecesini görmek için ama temizlemekte öyle olsaa keşke :))) ama sizin yönteminizde çok mantıklı geldi bana :) birde öyle deneyeceğim.. Bu bilgi içinde çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek kesinlikle dene çok pratik ve Borcam çatlatma derdi YOk birde yanık yer muhallebiyle kalkıyor hiç temizlemesi zor olmuyo
FusRam .!.: Çok teşekkür ediyorum güzel temenniniz için:) Borcamda yapmak sadece yakma derecesini görmek için ama temizlemekte öyle olsaa keşke :))) ama sizin yönteminizde çok mantıklı geldi bana :) birde öyle deneyeceğim.. Bu bilgi içinde çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek kesinlikle dene çok pratik ve Borcam çatlatma derdi YOk birde yanık yer muhallebiyle kalkıyor hiç temizlemesi zor olmuyo
FusRam 24042016 ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 25 Aralık 2013 5.592 4.756 448 15 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi FusRam #22 Ahu060812 .!.: Rica ederim ne demek kesinlikle dene çok pratik ve Borcam çatlatma derdi YOk birde yanık yer muhallebiyle kalkıyor hiç temizlemesi zor olmuyo Genişletmek için tıkla... Evet korka korka yapıyor insan :) Çok teşekkürler deneyeceğim sizinle paylaşırım sevgiler :)
Ahu060812 .!.: Rica ederim ne demek kesinlikle dene çok pratik ve Borcam çatlatma derdi YOk birde yanık yer muhallebiyle kalkıyor hiç temizlemesi zor olmuyo Genişletmek için tıkla... Evet korka korka yapıyor insan :) Çok teşekkürler deneyeceğim sizinle paylaşırım sevgiler :)