Kazanılır mı

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Arkadaşlar 3 ayda kpss önlisans kazanılır mı yetişir mi sizce matematiğim yok en az 80 almam lazım suan calısmıyorum bir iste.. Ama ders calsımaya da baslayamıyorum nasıl olsa yetişmez diye.. Var mi 3 ayda temeli olmadan hazırlanıp kazanan motivasyon olur bana da en azından

Geriye kalan dersleriniz iyise bence matematiğe ağırlık verin bu 3 ayda. Son ayda bol bol deneme falan çözersiniz. Bence halledersiniz 3 ay kısa bir süre değil. Kendinize bir çalışma planı ayarlayabilirsiniz. Böylece yetişir mi gerginliği olmaz. Başarılar dilerim her şey gönlünüzce olsun.

Eski çalıştığım yerde bir çocuk vardı. 3 ayda önlisansa hazırlanmış ve 83 almıştı. Sgk ya atandı 2020nin başında işe başlamıştı sanırsam.

Temelim yok en bastan baslıycam

3 ay temel olmadığından yeterli bir süre değil ama 12+3 ay daha fazla bir puan almanızı sağlar. Bu üç ayı ön hazırlık gibi düşünün. Bir yerden başlayın. Zaten olmaz diyip pes etmeyin.

Denenir buradaki kimse kapasitenizi bilemez onu en iyi siz bilirsiniz temeliniz zayıf fakat kavrama potansiyeliniz hızlıysa neden olmasın? Ama yok diyorsanız da kendinize daha gerçekçi hedefler koymanızı öneririm. Kpss matematiği bizim eski mat 1 dediğimiz temel matematik zaten çok teorik bilgi veya konu çalışmanızı istemez. Görmek ve gördüğünü anlamlandırma becerisi tamamen bu da çok fazla soru,örnek çözerek giderilir tavsiyem konudan ziyade bol bol farklı kaynaklardan farklı tip sorular çözmeniz. Temeliniz hiç mi hiç yoksa antremanlarla matematik serisini öneriyorum ama dediğim gibi kesinlikle tek bir kaynaktan devam etmeyin.

İşin içinde öabt yoksa o sınavı 1 ayda bile güzel netle çıkarırsınız.3 tane sınava gireceğim ben

benim de yks için 3 günüm var. bilgim on beş sene öncesindekiler yani sıfır
hayırlısı olsun hakkımızda demeye geldim

Çok az dersiniz var sorular basit. Kesinlikle yaparsınız. Ayrıca 3 değil 3,5 ayınız var. O 15 günde bile neler halledilir. Bir kronometre alın kendinize. Günde en az 6-8 saat arası çalışın

Kız kardeşim 3 hafta çalışmayla yks de istediği üniversite ve bölüme girdi. Ki matematiği berbattı. Sizin daha 3 ayınız var. Alacağınız puanı belirleyen şey ne kadar süre çalıştığınız ve ne kadar verimli çalıştığınız. Yetişmez diyenlere kulak vermeyin. Kendinize güvenin ve çalışmaya başlayın. Nasıl çalışacağınız hakkında kararsızlığınız varsa da bir kaç öneride bulunabilirim özelden mesaj yazarsanız. Artık internette her bilgi mevcut. İsteyince alınamayacak puan yok.

Tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…