Geriye kalan dersleriniz iyise bence matematiğe ağırlık verin bu 3 ayda. Son ayda bol bol deneme falan çözersiniz. Bence halledersiniz 3 ay kısa bir süre değil. Kendinize bir çalışma planı ayarlayabilirsiniz. Böylece yetişir mi gerginliği olmaz. Başarılar dilerim her şey gönlünüzce olsun.Arkadaşlar 3 ayda kpss önlisans kazanılır mı yetişir mi sizce matematiğim yok en az 80 almam lazım suan calısmıyorum bir iste.. Ama ders calsımaya da baslayamıyorum nasıl olsa yetişmez diye.. Var mi 3 ayda temeli olmadan hazırlanıp kazanan motivasyon olur bana da en azından
Insallah cok sagolun3 ayda neler neler öğrenilri yeterki azmedin
Temelim yok en bastan baslıycamGeriye kalan dersleriniz iyise bence matematiğe ağırlık verin bu 3 ayda. Son ayda bol bol deneme falan çözersiniz. Bence halledersiniz 3 ay kısa bir süre değil. Kendinize bir çalışma planı ayarlayabilirsiniz. Böylece yetişir mi gerginliği olmaz. Başarılar dilerim her şey gönlünüzce olsun.
Yok onlısansdan gireceğimİşin içinde öabt yoksa o sınavı 1 ayda bile güzel netle çıkarırsınız.3 tane sınava gireceğim ben
Kız kardeşim 3 hafta çalışmayla yks de istediği üniversite ve bölüme girdi. Ki matematiği berbattı. Sizin daha 3 ayınız var. Alacağınız puanı belirleyen şey ne kadar süre çalıştığınız ve ne kadar verimli çalıştığınız. Yetişmez diyenlere kulak vermeyin. Kendinize güvenin ve çalışmaya başlayın. Nasıl çalışacağınız hakkında kararsızlığınız varsa da bir kaç öneride bulunabilirim özelden mesaj yazarsanız. Artık internette her bilgi mevcut. İsteyince alınamayacak puan yok.Arkadaşlar 3 ayda kpss önlisans kazanılır mı yetişir mi sizce matematiğim yok en az 80 almam lazım suan calısmıyorum bir iste.. Ama ders calsımaya da baslayamıyorum nasıl olsa yetişmez diye.. Var mi 3 ayda temeli olmadan hazırlanıp kazanan motivasyon olur bana da en azından
TabiikiKız kardeşim 3 hafta çalışmayla yks de istediği üniversite ve bölüme girdi. Ki matematiği berbattı. Sizin daha 3 ayınız var. Alacağınız puanı belirleyen şey ne kadar süre çalıştığınız ve ne kadar verimli çalıştığınız. Yetişmez diyenlere kulak vermeyin. Kendinize güvenin ve çalışmaya başlayın. Nasıl çalışacağınız hakkında kararsızlığınız varsa da bir kaç öneride bulunabilirim özelden mesaj yazarsanız. Artık internette her bilgi mevcut. İsteyince alınamayacak puan yok.
Ins sagolunUmutsuz olma güzel bir plan çıkar ve çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?