kazanmalı, kaybetmeliyim. aşk uğruna harp etmeliyim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi szq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

szq

~szq..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
265
1
46
Diğer
nasıl anlatsam bilmiyorum ama bir değişiğim uzun zamandır,
pek ciddiye almamaya çalışıyorum bu durumu ama hislerime engel olamamak bu olsa gerek..
birileriyle paylaşmazsam patlayabilirim artık, kafamın içindekiler beni çok huzursuz ediyor ve fikirlere ihtiyacım var.

şimdi gelelim meseleye..

Son düzenleme:
şimdi farkettim çok uzun yazmışım. özet geçicem onun için, uzun süredir hoşlandığım birisi var.
ve ben bir türlü tanışamadım gitti. bu durumda can sıkıcı bir hal aldı artık..
tanışmak için bir çabamda olmadı çünkü ne yapsam bir fikrim yok.
arkadaşlarımı vs araya sokamam o kadar samimi arkadaşlarımız yok zaten, kuzenimi tanıyor ama kuzenimle ben çok az samimiyim.
hoşlanıyorum acı çekiyorum. mutsuzum bide.
nasıl olucak? ne yapmam lazım. durdu benim beynim çalışmıyor bir süredir.

Eğer ulaşma imkanınız varsa konuşun, ne kadar kendinizi uzak tutmak için çabalarsanız bazen gözünüzde o kadar büyür ve ulaşılması zor olduğu için daha fazla bağlanırsınız. bu yüzden göze alın birşeyleri, kuzeninize söylemenize gerek yok, onunla tanışmak istediğinizi söyleyin yeterli. ha çocukla konuştuğunuzda da açılmayın hemen, biraz gözlem yapın. zaten ulaşınca eski çekiciliği de kalmayacaktır. siz şimdi ona ulaşamadığınız için onu bu kadar çekici buluyorsunuz, bunu önlemek için onu bir insan olarak kusurları ile görürseniz zamanla bu duygunuz da azalacaktır...

=))
Akilli bi insansin belli. Bi cok kiz gibi kucucuk seylerden anlam cikarip, ruyalarina da sanki tesadufmus gibi tepki vermemissin. Bu yuzden seni takdir ettim. Ama bil ki onun senin recetenin arkasina yazip verdigin telefon numarasindan seni aramasi hic ama hic etik olmayan bir davranis. Is baska arkadaslik baskadir. O da eger bunun farkindaysa seni aramak istese bile aramayacaktir. Eger birsey yapmazsan hic bilemezsin.. Ve sunu da bil ki insan yaptiklarindan cok yapmadiklarina pisman olurlar. Kuzeniyle arasi gercekten iyiyse bence kuzenine durumu anlat ve o da ona soylesin. Yani soyle "benim kuzen de seni gormus gecen benden bahsetmissiniz, hos cocuktu falan diyo senin icin" bu kadar. sana sirilsiklam asikmis gibi anlatmasin tabi. Kuzenine guveniyorsan yapabilirsin. Yoksa boyle ayda yilda bir 5-10 dk lik alisverisle olcak is.. bilmiyorum cok zor.

öncelikle çok teşekkür ederim. ben zaten beni aramasını beklemiyordum ama hani dedim olur ya bir ihtimal neden böyle bir hisse kapıldığım konusunda da hiç bir fikrim yok zaten. :/ kuzenimle arası iyi evet ama kuzenim aslında annemin kuzeni ve gerçekten çok az samimiyiz bayramdan bayrama, düğünden düğüne o kadar. onda da merhaba merhaba, gidipte diyemem böyle böyle oldu diye bu asla yapamıcağım bir şey yani. en çokta ona karşı mahcup olmaktan çekiniyorum zaten o olmasa facebookuma belki çoktan eklerdim bile. ve eski kız arkadaşı beni tedirgin eden diğer bir durum. 4 yıl gibi uzun bir süre sonuçta ya unutamadıysa? ya hala etkisindeyse bir şeylerin. doğru bir zaman değilse bu zaman? doğru zamanı bekleyeyim derken ya uçup giderse zaman? gibi bir sürü düşünce var kafam da. :44: bir kaç gün sonra doğum günü aslında acaba diyorum bir hediye alıp kargoyla isimsiz bir şekilde gönderebilir miyim? hoş kimden geldiğini bilmeyecek benim açımdan avantaj olmayabilir başkalarına yorabilir bu durumu ama yaklaşan doğum gününü kendi alehime çevirmek istiyorum. fakat nasıl işte bilmiyorum.

ulaşma imkanım var evet mesela facebookuma ekleyebilirim yada bir ilacı bahane edip kendisine telefon açabilirim ama en fazla bu kadarını yapabilirim, sizden hoşlandım tanışalım mı felan demeye cesaretim yetmez zaten. cesaretimden önce yapım değil söyleyemem ki, rezil etmişim gibi düşünürüm kendimi sürekli. yaşadığım yer küçük bir yer ve ailem oldukça tanınmış bir aile tutupta bi kişiye söylese benden hoşlanıyormuş tanışmak istedi diye düşüncesi bile korkunç geliyor, tansiyonum düştü şuan bahsederken. ben ilk adımı atıp devamını ondan beklemeye çalışıcam sanırım olursa olur, olmazsa da kısmet ne yapayım. :44: aslında bunları çok düşündüm kafamda çok yazıp çizdim ama ya korktum yada ay yok hazır hissetmiyorum kendimi diyip kaçtım. sanırım çok haklısınız gözümde büyütmüş olabilirim ve tanırsam bu hislerimi yitirebilirim. bende çoğu zaman dediğiniz gibi düşünmeye çalışıyorum ama ne gariptir engel olamıyorum işte yazdıklarınızın bir çoğunun bilincindeyim esasen ama bilinçli hareket edemez oldum. buda üzücü. :78:

pek bir kötü oldum şuanda, az önce arkadaşımın feysbukuna girdim. birbirlerine yönelik şarkılar paylaşmışlar ve beğenmişler. sanırım ikisi de hala birbirini seviyor bu durumda da bana halt yemek düşüyor. uzun süredir ayrı olunca tekrar aralarında bir yakınlaşma olmaz sanmıştım ben en azından açılıp kendimi rezil etmedim diye şükrediyorum şuan ve oldukça mutsuz oldum, üzüldüm işte. :/ duygularımı kontrol edemez oldum kendi aklım kendime yetmez oldu, ne yapmalıyım? ay cidden çok kötüyüm ya..

bence arada bir eczaneye gidip sizi görmesine fırsat verin. eğer dediğiniz gibi bir bakışma varsa kesin o da birşeyler hissediyordur. hem gelip gittikçe muhabbet edersiniz. biraz daha geçtikten sonra facebooktan msj atarsın. ilaçlarla ilgili birşey soracakmış gibi şeyler yazarsın. ama böyle hiç birşey yapmadan bekleme.

dediklerinizi yapabilirdim aslında evet ama bu sabah gördüklerimden sonra pek sanmıyorum. bir süre geçmiş olsa bile demek ki hala duyguları bitmemiş birbirlerine karşı. eğer gerçekten seviyorlarsa birbirlerini üzülerek de olsa tekrar beraber olup mutlu olmalarını isterim canı gönülden. eğer sevmiyorlarsa zaten bu birleşme olmayacaktır doğru zamanı beklemem lazım şuan doğru zaman mı değil mi orasını pek gözüme kestiremiyorum. :/

karar verdim bugün eczaneye uğrucam, almam gereken çok fazla ilaç var üstelik gidip oradan alıcam. bana dua edin lütfen. :/ bir şey olursa hissedersem yada sezersem paylaşıcam sizinle olmazsa da pek düşünmemeye çalışıcam artık.

hiç bir şey olmadı, gittiğim gibi döndüm. ne bir ima ne bir söz ne de bir bakışma olmadı :/ baktı ama anlamsız hemde oldukça, ay ne yapmalıyım? gerçekten çok aşık olduğumu hissediyorum. bugün görünce aşkım daha bir çoğaldı sanki yardım kızlar lütfen.

facete arkadaşlıkk isteği göndersen cnm , madem bu kadar yoğunn şeyler hissediorsun ee eczaneye gide gelede olmayacak gibi gözüküyor.Bence ekle ama sen hiç msj falan yazma bırak o yazsın igisi varsa mutlaka yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…