Kazayla hamile kalmak..

Bende normal doğurdum oğlum bugün 10 aylık oldu 9 aydır adet olmuyordum 2.ci adetimi olmam lazım şu an ama tık yok. İçimiz temizleniyor sperm gelsede kapsak diye bekliyorlar sanırım içerde -.-

Bnde istiyorum da eşim yanasmıyor bi kızım var 2 yaşına grck bnde o sevgimi hem kizima hem de kuş alcm oğlum olsun çok istiodum kuş uma vrcm

Canım merhaba benimde 19 ayına yeni girecek bi kızım var ve hamileyim kzım üc aylıkken yine hamile idim ama düştü maalesef araları tam bi yaş olacaktı eğer doğsaydı evet zor ama ne güzel arkadaş gibi olurlar ben kızkardeşimle öyleyim çünkü bende kızıma bi kız kardeş çok istiyorum oğlum olacakmış inşallah birde kızım olur herşey çok güzel olacak inşallah başları biraz zor olur ama sonra kendileri oynarlar bu arada benim kızım çok şükür şimdide yaramaz ama önceki gibi değil ben böyle bebek görmedim iki saat uyudugumu bilmem sabahlara kadar kucağımda gezerdi eşim işten gelir o bakardı ben uyurdum nöbetleşe ilgilenirdik bi düzen yoktu yemek bile yapamazdım çok kötü bebeklik geçirdik ama hala ne cesaretse yaptık umarım oğlum kızıma çekmez çok uzattı m dimi :)) neyse yalnız değilsin arkadaşım

Canım hiç üzülme zaten gece mecbur çocuğun üstü açılmışmi diye kalkınca diğerinede bakıyor insan bende ikinciye çok çabuk kaldım 14 aylıkti oğlum ama şimdi harika tabii biraz zor oluyor ana çokta eğlencelu iyikide yapmışim diyeceksin hiç merak etme şimdiden hayırlı olsun

Ya bende korkuyorum. Oğlum beş aylık, çalışıyorum. Nasıl korunayım? Hap kullanamıyorum emziriyorum. Sabahtan akşama canım çıkıyor ölüyorum yorgunluktan. Bana öneriniz var mı?

4yaş arayla iki kızım var... Çok aşırı birbirlerine düşkünler... İki prenses annesi olmak süper bir şey... Bende ikinciyi kız istemiştim çok şükür Rabbim verdi... Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...

Ya bende korkuyorum. Oğlum beş aylık, çalışıyorum. Nasıl korunayım? Hap kullanamıyorum emziriyorum. Sabahtan akşama canım çıkıyor ölüyorum yorgunluktan. Bana öneriniz var mı?

Ben spiral düşünüyorum. İkinci kızım 3.5 aylık oldu. Biraz önce regl başladı gibi. Yarın doktora sorcam. En sağlamı kondom ama eşim yanaşmıyor. Mecburen spiral taktıracağım.

Bende 3 gun önce falan hamıle olduğunu oğrendim kızım 11 aylık :) bence üzülecek bir şey yok şu anda hala emziriyorum bırakmayı düşünmüyorum emzirmeyi değişen hiç birşey olmadı doğduktan sonraki süreç Nasıl olur orasını görücez

Ben spiral düşünüyorum. İkinci kızım 3.5 aylık oldu. Biraz önce regl başladı gibi. Yarın doktora sorcam. En sağlamı kondom ama eşim yanaşmıyor. Mecburen spiral taktıracağım.
Spiralde kayma gibi bi sıkıntı var mı? Üç ayda bir kontrolü varmış. Bende mi taktırsam

Spiralde kayma gibi bi sıkıntı var mı? Üç ayda bir kontrolü varmış. Bende mi taktırsam

Kontrol sıklığı heryerde değişik yazıyor. Kayma ihtimali çok nadir diye biliyorum. Hamile kalma ihtimalide %1-2. İlk doğumdan sonra Özel Hastanedeki doktorum önermişti. Taktırayım mı taktırmayayım diye düşürken 1 YIL !!! geçti ikinciye hamile kaldım. Bir ebe arkadaş var yarın onunla konuşcam. Hastaneye gidip taktırırsam haber veririm.

benim oğlum 11 aylıkken kızıma hamile kaldım.iki bebek zor oluyor ama üstesinden gelinmeyecek bişey değil.sakin ol evet başlarda biraz zorlanıcaksın ama büyüdükçe sen de iyi ki olmuş diyeceksin.benimkilerin biri 6 biri 4.5 yaşnda ve birbirlerine hem kardeş hem arkadaşlar hele ki iki tane kız çok güzel olur yaaa Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim kızımda oyleydi canım yemek yıyemezdım wc gıdemezdim surekli kucagımda aglardı... Aksam eşim gelsin diye dort gozle beklerdim.. Banyoya her girdigimde mutlaka çabuk durmuyo diyen biri olurdu... Şimdi çok iyiyiz sadece hareketli dikkat istiyor eskiye göre çok iyi..

Ne yaptın taktırdın mı arkadaşım?

Güzel bence.
Ancak güzel olmayan hala alışamamış olmanız

Benim çocuklarımın arasında da iki yaş var..
İkisini birden büyütmek harika bişey..
Nasılsa ayaktasınız nasılsa yoruluyorsunuz..
Araları her geçen gün daha da kapanıyor ve birlikte çok iyi vakit geçiriyorlar..
Tek yapmanız gereken büyüğe biraz daha özen göstermek..
Küçük yaklaşık 6 aylık olana kadar büyük kardeşini sevdiğimi hiç görmedi..
Birlikte altını değiştirdik besledik yıkadık..
Gözümü dört açarak onu kardeşiyle ilgili hiç engellemedim..
Kucağına almasına karışmadım..
Doktorumuz küçüğe bişey olmaz ama büyüğe olur dedi hiç unutmadım..
İstediği gibi sevdi, taşıdı..
Sahiplendi..
Daha büyüdüklerinde ne birine sen küçüksün dedim ne öbürüne sen büyüksün dedim..
İkisinin de çocuk olduğunu hep bildim..
Kardeşi doğduğunda gelenlerin ellerine hediye paketi verdim ablaya da verin diye..
İki çocukla gerçekten çok yoruluyorsunuz ama tahammülünüzü arttırmanız gerekiyor..
Özellikle büyüğe daha çok sarıldım ilk zamanlar..
Emzirirken diğer kolumun altında hep büyüğüm vardı..
Şimdi çocuklarım birbirlerinin en yakın arkadaşları..
Herşeyi birlikte yapıyorlar..
Küçüğüm herşeyi ablaya danışıyor onu çok sayıyor..
İnşallah sizinkiler de birbirlerini çok severler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…