- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi pembeseker06
-
18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
aman yaşayarak tecrübe etmede arkadaşım çok zor bende anlam veremezdim benim hem eşim korunuyordu bende iğne vuruluyordum böyle hamilelik olursa kaza oluyorgerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
Aminn canım ne guzel seyler yazmıssın.. İnsan bilmediginden korkarmış inş söyledigin gibi olur içimi rahatlattın..Bu zamana kadar iki küçük çocuğu olan kimi gördüysem, hiç bir zaman arkadaşsızlıktan sıkıntıdan anneye sarmadı o çocuklar.Birbirlerine arkadaş oldular ve tek çocuklu ailelerden daha kolay büyüttüler bu yüzde.Özellikle 2 yaş sonrası tamamen birbirlerini arkadaş olarak görücekler heleki ikiside kızken.Bir erkek bi kız olsaydı belki daha farklı olurdu ama şuan sizin durumunuz tamamen şans.Baya şanslısınız yani ama farkında değilsiniz bilemediğiniz için.Benim bütünnnn gözlemlerim bu yönde.Tek küçük çocuğu olan ailelere sorun hepsi dicekki kızım yalnız kaldıkça onu oyalamak için perişan oldum.Buna annemde dahil :))))) Bu yüzden gerçekten hayırlısı olmuş bence, Rabbim sağlıkla büyümelerini nasib etsin insallah.
Ben 1 sene geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdim fakat hamile kalmadım ne zaman çocuk istedik o vakit tarih gözeterek ve 1 ay bir gün arayla çalıştık bu işe ve öyle oldu yatakta bacaklarımı falan havaya kaldırmakta cabası :) ne enteresan bu işler yaSağlıkla kucağına alırsın inşallah. Şu an önemli olan bu. Sonrasında bi şekilde Allah yardım eder. ama demek ki neymiş süt korumuyormuş, geri çekilme korunma yöntemi değilmiş, doğum sonrası adet olmasa da hamile kalınırmış. Gerçekten bunun bu kadar örneği varken duymayan varsa da afişler filan hazırlanıp her evin kapısından atılmalı diye düşünüyorum. Hamile kalmaya çalışan BİR DOST
Normal dogum etken olabilir bence için temizleniyor kist vardı bende normal dogum yaparsan gıder demişti dr...dogumum normal oldu ve hamile kalmadan once yasadıgım kasık agrısı iltihaplı akıntı vs hiç kalmadı...sezeryanla olupta birinciyi zor ikinci hemen oldum diyen varsa bilemiycem..Benimse bu ay adetim gecikti korkuyorum ya olmuşsam diye inş olmam 4 sene düşünmüyorum çünkü. Bide birinciye bu kadar tarih gözeterek amuda falan kalkarak hamile kaldığımız halde ikincide nasıl korunduğumuz halde hamile kalabiliyoruz anlayamıyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu?
fazla düşünme. oluruna bırakırsan hemen olur Allahın izniyle.aynen ya çok özeniyorum arkadaşım benimde başıma gelse keşke diyenlerdenim ne güzel hamile kaldım mı kalmadım mı diye hiç dert çekmeden ayın sonunda aaaa hamileymişim demek isterdim
Canım benim bir tane kızım var bir de 10 haftalık kalbi duran meleğim var ikiside zaten olmuyor dediğim zaman oldu bunu çok iyi biliyorum ama kaybimdan sonra hemencecik hamile kalayım istedim her yolu denedim olmadı bir yıl geçen ayda kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ayda başka sebeplerle korunmak zorunda kaldık bakalım mayısta tekrar çalışmalara başlayacağım inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında kim neyi umuyorsa Rabbim onu hayr etsin hakkında inşallahfazla düşünme. oluruna bırakırsan hemen olur Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?