Kazayla hamile kalmak..

Perpese kiz kardeslerin küçüğüyüm. Annem zorlandi belki ama kolayligi da oldu. Mesela okula giderken bir sure sonra annem bizi bibirimize emanet etti. Arkadaslarimiz ortak oldu, annem o yüzden daha cok guvendi. Evcilik kurmak icin annemin elinden cekistirmedik. Birbirimize arkadas olduk. Kiskancliklar bazen iyi oldu. Annem bana tuvlet aliskanligi icin hic ugrasmamis. Ablami kiskanip ogrenmisim. Okuma yazmayi ablamdan ogrendim gibi..
uzulmeyin mutlu olun bence pespese oldugu icin..:)

Çok şanslısınız, benimde kiz kardesimle aramda 18 ay var. Üstelik benim annem biz çocukken çalışıyordu. Kardeşimi doğurmak istememiş sizin gibi düşünüp ikisine de aynı sevgiyi ve ilgiyi gosteremem diye şimdi iyiki pes peşe olmuşsunuz diyor. Kizlariniz yalnızca birbirine arkadaş olmayacak size de arkadaş olacak. Rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin :)

3 aylık ve 23 aylık iki kızım var. Aralarında 20 ay var. Ablamla da benim aramda 18 ay var. İkinci kızım plansız oldu ama iyiki olmuş. Birlikte büyüyorlar. Bende toparlanıyorum. Ara verince zor olurdu. Büyük kızım henüz kardeşinin farkında değil. O yüzden rahat büyütüyorum. İnşallah büyüyünce iyi anlaşırlar.

gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık

Korunduğun, dikkat ettiğin ve /veya istemeden hamile kalmak demek. Bende kızım bir yaşına girdiği gün ikinciyi öğrendim. Kazara oluyor işte

Bu zamana kadar iki küçük çocuğu olan kimi gördüysem, hiç bir zaman arkadaşsızlıktan sıkıntıdan anneye sarmadı o çocuklar.Birbirlerine arkadaş oldular ve tek çocuklu ailelerden daha kolay büyüttüler bu yüzde.Özellikle 2 yaş sonrası tamamen birbirlerini arkadaş olarak görücekler heleki ikiside kızken.Bir erkek bi kız olsaydı belki daha farklı olurdu ama şuan sizin durumunuz tamamen şans.Baya şanslısınız yani ama farkında değilsiniz bilemediğiniz için.Benim bütünnnn gözlemlerim bu yönde.Tek küçük çocuğu olan ailelere sorun hepsi dicekki kızım yalnız kaldıkça onu oyalamak için perişan oldum.Buna annemde dahil :))))) Bu yüzden gerçekten hayırlısı olmuş bence, Rabbim sağlıkla büyümelerini nasib etsin insallah.

benimde oğlum 8 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim kazayla çok zordu en zoruda 7 aylık hamileyken emzirmeyi anca ağlaya ağlaya bıraktık şidi oğlum 3 yaşına girecek küçük oğluşumda 18 aylık ve 8 yaşında bir kızım var sanada kolaylıklar diliyorum çok zor ve sabretmen gereken bir süreç ama senin bebişin çok ufak değilmiş yinede

...
Aminn canım ne guzel seyler yazmıssın.. İnsan bilmediginden korkarmış inş söyledigin gibi olur içimi rahatlattın..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Şu an önemli olan bu. Sonrasında bi şekilde Allah yardım eder. ama demek ki neymiş süt korumuyormuş, geri çekilme korunma yöntemi değilmiş, doğum sonrası adet olmasa da hamile kalınırmış. Gerçekten bunun bu kadar örneği varken duymayan varsa da afişler filan hazırlanıp her evin kapısından atılmalı diye düşünüyorum. Hamile kalmaya çalışan BİR DOST

Benimse bu ay adetim gecikti korkuyorum ya olmuşsam diye inş olmam 4 sene düşünmüyorum çünkü. Bide birinciye bu kadar tarih gözeterek amuda falan kalkarak hamile kaldığımız halde ikincide nasıl korunduğumuz halde hamile kalabiliyoruz anlayamıyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu?

Ben 1 sene geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdim fakat hamile kalmadım ne zaman çocuk istedik o vakit tarih gözeterek ve 1 ay bir gün arayla çalıştık bu işe ve öyle oldu yatakta bacaklarımı falan havaya kaldırmakta cabası :) ne enteresan bu işler ya

Sizi çok iyi anlıyorum, kardeşimle 1 yaş var aramızda , maalesef zor bir bebeklik geçirmişim, o yaşta psikoloğa götürmüşler, pedagog falan zaten lüküs bize o dönemler. Şimdi çok avantajını yaşıyoruz, çocuklarımız birlikte uyudular bu akşam
Ama bebeklikte size çok iş düşüyor, allah kolaylık versin

Normal dogum etken olabilir bence için temizleniyor kist vardı bende normal dogum yaparsan gıder demişti dr...dogumum normal oldu ve hamile kalmadan once yasadıgım kasık agrısı iltihaplı akıntı vs hiç kalmadı...sezeryanla olupta birinciyi zor ikinci hemen oldum diyen varsa bilemiycem..

aynen ya çok özeniyorum arkadaşım benimde başıma gelse keşke diyenlerdenim ne güzel hamile kaldım mı kalmadım mı diye hiç dert çekmeden ayın sonunda aaaa hamileymişim demek isterdim
fazla düşünme. oluruna bırakırsan hemen olur Allahın izniyle.

Prezervatifle hsmile kalan var mı acaba? Gecen ay adetim yeni bitmişti yumurtlsma dönemin değildi sanki tasmıştı biraz ama yumurtlama dönemin değil peezervatifte sperm oldurucu var imkan yok dedim ertesi gün hapı almadım gunum geçti bikaç güne olmazsam test yapıcam inş değildir gecikmedir

Eskiden ben de kazayla nasıl hamile kalınır derdim ama son dönemde çevremde spiralle, aylık iğneyle, prezervatifle hamile kalanlar olunca sus dedim kendime, büyük konuşma
bence 2 kardeş düşünülüyorsa arada 2.5-3 yaş olması ideal, abimle aramda 2 yaştan az var ikiz gibi büyüdük hala öyleyiz, ilk yıl çok zorlanırsınız ama birbirleriyle oynamaya başladıklarında sizin de yükünüz hafifler.

fazla düşünme. oluruna bırakırsan hemen olur Allahın izniyle.
Canım benim bir tane kızım var bir de 10 haftalık kalbi duran meleğim var ikiside zaten olmuyor dediğim zaman oldu bunu çok iyi biliyorum ama kaybimdan sonra hemencecik hamile kalayım istedim her yolu denedim olmadı bir yıl geçen ayda kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ayda başka sebeplerle korunmak zorunda kaldık bakalım mayısta tekrar çalışmalara başlayacağım inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında kim neyi umuyorsa Rabbim onu hayr etsin hakkında inşallah

herkes kazayla kaliyor ben gun hesapliyorum yumurtlama bilmem ne yok hüsran. . Allahin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…