- 21 Ağustos 2011
- 230
- 80
- 118
- Konu Sahibi pembeseker06
-
İns en kısa zamanda istedigin olur canım... Beklemek ne demek iyi biliyorumAh keşke bi de biz kazayla hamile kalsak sekiz haftalıkken sürpriz bi şekilde öğrensek ahhhh ah ne güzel olurdu.
Aminnnn inşaAllahİns en kısa zamanda istedigin olur canım... Beklemek ne demek iyi biliyorum
ilk bi yıl olmadı hayıt otumu içmedim,sogan suyumu...Bacaklarım havadamı beklemedim:)
Olmuyo olmaz dedim anda oldu oda inş sennde öyle olur..
Benim tanıdığım da bağlı tüplerle ikizlere hamile kaldı. Nasip...hepsinde küçükte olsa bir risk var zaten ama ben hapı bırakalı bir hafta olmuştu.ve geri çekilme bir yöntem değilmiş kanıtlandı.şimdi tüplerimi bağlattım.bir kaza olmaz artık :)
iyi tarafı hamilemiyim derdi kalmıyor, korunma yöntemi aramak derdi kalmıyor ama işte ara ara bir daha hamile kalamayacak olmak psikolojik olarak gerebiliyor insanı.ben bu işlemi yaptırdığımı düşünmemeye çalışıyorum kaldıki benimde üç çocuğum var dördüncü oldukça riskli görünüyor o yüzden sanki o işlem olmamış gibi yaşarsam sıkıntım kalmıyor.üçüncü sezeryanda bile çok korkmuştum çünkü.bilmiyorum hala kararsızım.
Çok guzel anlatmıssın canım... Benimde kv vs büyümez cocuk dio aynı senn gibi ama ilgisi oldugunu sanmıorm..ben 24 haf hamileyim ve hiç kilo almadım karnım baya cıktı ama... Dr bebegın gelisimi normal diyor.. Bi dk oturmuyorum sadece kızım uyudugunda rahatım...
Gece nasıl geçiyor? en çok gece zorlanıcagımı dusunuyorum..ins kolik bi bebek olmaz cunku kızım wc kalksam gece haberi oluo ve aglıo...sizde durum nasıl..
ben de o histen korkuyorum galiba. 3 çocuk yeter bu yaşta. bir yandan da eğer yine gebelik istenirse tüp bebek olabilirmiş. böyle böyle hazırlamaya çalışıyorum kendimi.iyi tarafı hamilemiyim derdi kalmıyor, korunma yöntemi aramak derdi kalmıyor ama işte ara ara bir daha hamile kalamayacak olmak psikolojik olarak gerebiliyor insanı.ben bu işlemi yaptırdığımı düşünmemeye çalışıyorum kaldıki benimde üç çocuğum var dördüncü oldukça riskli görünüyor o yüzden sanki o işlem olmamış gibi yaşarsam sıkıntım kalmıyor.üçüncü sezeryanda bile çok korkmuştum çünkü.
dr a sordum. asla hamile kalamazsın % 100 korur dedi. hakikaten nasip :)Benim tanıdığım da bağlı tüplerle ikizlere hamile kaldı. Nasip...
Olabilir mesela ben adetin 8. Gunu kaldım nerden biliyorsun dersen bir o gun korunmadik nasıl olsa olmaz diye ustelik kistim de vardi ogrendigimde 5 haftalk hamileydim ve iki gun gecmisti sadeceİşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,
Töbe bismillah töbe töbe
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebişini.Olabilir mesela ben adetin 8. Gunu kaldım nerden biliyorsun dersen bir o gun korunmadik nasıl olsa olmaz diye ustelik kistim de vardi ogrendigimde 5 haftalk hamileydim ve iki gun gecmisti sadece
Aminn Allah isteyen herkese nasip etsin inşSağlıkla alırsın kucağına inşallah bebişini.
Test yapmayınca hamileyseniz bir şey değişecek mi ben olsam dayanamazdım hiç bir yöntem %100 korumuyor sonucta...Benim oğlum beş aylık ve bu aralar psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor sabahları. Bir de taze ekmek kokusu midemi kaldırıyor. Korunuyoruz ama yine de içimde şüphe var. Test yapmaya da korkuyorun açıkçası. Diğer çocuğumda 11 ay adet görmedim. Bunda da henüz olmadı. Olsam rahatlayacağım. En azından günüm geçti mi geçmedi mi onu bilirim.
Ahh ahh keşke bende kazayla hamile kalsam18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
Bir dönem bende yaşamıştım bu durumu.şöyle ki;çok istediğimiz ve çalışmalar yaptığımız bir dönem olmadı bebek.ben durmadan şüpheleniyor ve hep test alıyordum.buda olmadı diye üzülüyor bir dahaki ayı hevesle bekliyordum.bu böyle sürüp gidiyordu. Hayal kırıklığı yaşasan bile,tamam artık istemiyorum desen bile o umut içinde gizli gizli varken olmuyor. Bi gün çok sıkıldım dedim ki olmuyor tamam bende istemiyorum artık. Vazgeçtim. işe giricem düzenimi degistiricem.zaten bu arada bir kızımı büyütmüştüm.derken sınava falan hazirlaniyorum,hiç aklımda yok hevesim başka yerlere kaymışken;pat hamileymisim öğreniyorum.yani çok isteme üstüne düşme aklından cikar stres yapma oluyor. Benim planlar yine alt üst tabii:)iyi ki olmuş tatlılarım. Çok iyi kaza hamileliği tarifi verdim.herkes duysun uygulasingerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?