Kazayla hamile kalmak..

Amin...
Herkez kucagıma alınca alışacagımı söylüyor..aslında kızım ne zaman alışırsa ozamn alışırım gibi gelio bana
Yani o kıskanır ve huy degiştirirse ( cok akkılı ve hassas bi çocuk) hırcınlasırsa bu süreç beni zorlar.. Ne zamanki birbirlerine alışırlar ozaman... iyiki olmus bile derim...

Dersin canim dersin. Oyle guzelki simdi bile. Dun disari ciktik cocuklarimla. Ruzgar vardi. Oglum bana donmus anne kardesimin basini kapat ruzgar esiyo usumesin dedi. O an nasil bir duygu yasadigimi anlatamam. Oyle anlar yasicaksinki zorluklari silinip gidecek.

Ayyy kıyamamm canımm

hep diyorlar canım ilk bebek zor olduğunda 2.anlamadan hop diye geliyormuş.rabbim kararlıyor herşeyi biz sabırsız davranıyoruz ya da ağırdan alıyoruz ama herşey rabbimden.hayırlısı olsun hakkımzda herşeyin inşallah

ben prezevatifle 2 yıl kızımdan önce 1,5 yıl sonra korundum hiç de hamile kalmadım bence prezervatif acayip etkili ben şimdi bu ay korunuyorum ben yine hamile kalamam çünkü beynim sürekli çocuk isteme modunda çocuk isteğini kafadan atınca vücut rahatlıyor stres olmayınca kendiliğinden kalıyor. bende büyük konuşsam olur mu ki aslaaaa ikinciyi istemiyorum ay olursa ben ne yaparım desem de olsa keşke

çocuklarimin arasi 19 ay,ilk iki yil zordu , hatta ilk yil bi kolumda emzirip bi elimle yediridigim çok olmustur, ikiside aç yardimci yok koca i$te vs ...
ikinci kuçuk diye disari çikamasan buyuk evde SIKILIP aglar , apartmandaki açilan kapiya bizim kapi sanip kosar kapiya dogru
isteyrek yaptim çok zorlandim ama hiç pisman olmadim
sonuç su an 6 ve 7.5 yasindalar
beni odadan çiakriyolar anne biz bisey konusucaz aramizda diye:)))

3. de 1 yasinda su an garibim bisey anlamiyor olan bitenden, buyukler oynuyor ama çabuk SIKILIYOLAR birbiriyle oynamak resim çizmek sohbet etmek biseyler yeyip içmek çizgi film izlemek yorum yapmak daha eglenceli .. kuçukde sadece bakiyor olaya tamamen yabanci oalrak :)))

iyi anlasan hjerseyin paylasan kardesler istiuorsak bence yasi yakin olmlali
buyukleer kiz ve erkek

Canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Simdiden zorlugunu dusunursen sana zir gelir, ama iki kardes arkadas gibi buyuyecekler 2 sene sinra rvcilik oynamaya baslayacakla iyi yanlarini dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…