- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
- Konu Sahibi pembeseker06
-
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnİnş canım Rabbim isteyen herkeze versin...
Esine soyle benimkinin ozel bi yontemi varsa onun gibi yapsin. Koca prezervatiften nasil sperm kacirilir konusinda kocam uzman:)))hmmmm ilk iş hamile kalmak için prezervatif alacağım
hem de nasıl istiyorummm aminnnnIstiyosan olsun insallahhhhhh
eşleri tanıştıralım yada burda konu açabilirmi bir sorsanEsine soyle benimkinin ozel bi yontemi varsa onun gibi yapsin. Koca prezervatiften nasil sperm kacirilir konusinda kocam uzman:)))
Amin...Ben de aynı senin gibiydim. Gerçi biz korunmadik. Oğlum zaten tedavi ile oldu yaşım da 38 idi. Kızıma hamile kaldığımda 15 aylık tı. Aynı düşünceleri hissettim inan alışamadım. Doğdu gene zorlu ve sıkıntılı süreç geçirdim ama inan sonra alıştım. Şimdi iyiki olmuş diyorum tek zor yani ikiz gibi. Allah yardım etsin.
He konu acsin esim. Basligida 'prezervatiften sperm nasil kacirilir? Test edildi onaylandi.'olsun:))))eşleri tanıştıralım yada burda konu açabilirmi bir sorsan
sana sarılabilirmiyiminan sizlere çok üzülüyorum umarım tadarsınız annelik duygusunu ve sağlıklı bebişleriniz olur :) ve içime doğdu sen yakınlarda hamile kalcan
Dersin canim dersin. Oyle guzelki simdi bile. Dun disari ciktik cocuklarimla. Ruzgar vardi. Oglum bana donmus anne kardesimin basini kapat ruzgar esiyo usumesin dedi. O an nasil bir duygu yasadigimi anlatamam. Oyle anlar yasicaksinki zorluklari silinip gidecek.Amin...
Herkez kucagıma alınca alışacagımı söylüyor..aslında kızım ne zaman alışırsa ozamn alışırım gibi gelio bana
Yani o kıskanır ve huy degiştirirse ( cok akkılı ve hassas bi çocuk) hırcınlasırsa bu süreç beni zorlar.. Ne zamanki birbirlerine alışırlar ozaman... iyiki olmus bile derim...
başlık süper!kk yı düşünemiyorumHe konu acsin esim. Basligida 'prezervatiften sperm nasil kacirilir? Test edildi onaylandi.'olsun:))))
İlk bebeğimde bende çook istedim bir bucuk yıl sonra oldu hast hamile oldugunu duyup aglayarak çıkanlar oluyodu ne cok kızıodum onlara...ikinci gebeligimi ogrendim bende gozleri dolu dolu çıktımhem de nasıl istiyorummm aminnnn
Ayyy kıyamamm canımmDersin canim dersin. Oyle guzelki simdi bile. Dun disari ciktik cocuklarimla. Ruzgar vardi. Oglum bana donmus anne kardesimin basini kapat ruzgar esiyo usumesin dedi. O an nasil bir duygu yasadigimi anlatamam. Oyle anlar yasicaksinki zorluklari silinip gidecek.
Sendenimmkorunmama rağmen her ay hamılelik korkusu yaşıyorum Rabbim isteyene versin
Basligi soylemeyeydim iyiydi. Adam ifsa olacak:))))başlık süper!kk yı düşünemiyorum
başlık süper!kk yı düşünemiyorum
:) :) :)başlık süper!kk yı düşünemiyorum
hep diyorlar canım ilk bebek zor olduğunda 2.anlamadan hop diye geliyormuş.rabbim kararlıyor herşeyi biz sabırsız davranıyoruz ya da ağırdan alıyoruz ama herşey rabbimden.hayırlısı olsun hakkımzda herşeyin inşallahİlk bebeğimde bende çook istedim bir bucuk yıl sonra oldu hast hamile oldugunu duyup aglayarak çıkanlar oluyodu ne cok kızıodum onlara...ikinci gebeligimi ogrendim bende gozleri dolu dolu çıktım: inş Rabbim yaşatsın...
gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
Kesinle canım rabbim ol desin yeterki...hep diyorlar canım ilk bebek zor olduğunda 2.anlamadan hop diye geliyormuş.rabbim kararlıyor herşeyi biz sabırsız davranıyoruz ya da ağırdan alıyoruz ama herşey rabbimden.hayırlısı olsun hakkımzda herşeyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?