kazen erkek mi yani

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa

işi gücü bıraktın bunamı taktın ?
sanki adam bizi tanıyorda. bütün kadınlarla dalga geçen tek erkek bu sitenin yöneticisi :KK70:

yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa
Arkadaşım zaten konuları okumak için illa üye olmak gerekmiyor. Bunu bilmiyor musun?

Öyle olsa ne olacak...ben uzun suredir erkek olduğunu biliyorum.Burda bir nevi hizmet verdiğini düşünüyorum. Sıkılmıştır okumaz herşeyi endiselenme :)

Kusura bakma ama saçmalamışsın resmen. Siteyi kurarken senden izin mi alacaktı? Üyeliğini iptal ettirebilirsin zorla tutan yok.

X