Kazıklanıyor hissediyorum

smeeygle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.391
4.623
83
43
Merhabalar. Haftaya çarşamba allah nasip ederse doğumum var. Bugün kapıcının karısını aradım temizlik için. Bana dizlerinin ağrıdığını tek başına işlerin altından kalkamadığını ve 2 kişi gelebileceğini söyledi tamam dedim. Aradan 3 saat geçti geldi eve. Kendinin dizlerinin şiştiğini yanında gelecek olanında ellerinde sinir sıkışması olduğunu,ikisinin birbirini tamamlayacağını söyledi. Ücret ne kadar dedim 120 den kişi başı dedi. 240 ediyor. Ben dedim ki halılarım temiz silinmeyecek duvar da temiz silmeye gerek yok. Cam kapı pencere mutfak banyo wc. Dolapların dışını sileriz falan içini ellemeyiz dedi. Senin ev sahibine de çok gittim falan laf kalabalığı yaptı. İçime pek sinmiyor normalde tek kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıp 2 katı ücret alacak gibi hissediyorum. Kazıklanıyor muyum? Bir de diyor 120 lira ama sana kişi başı 100 yaparız ama sen dersen ki ramazan ramazan oruçlu haliyle hakkını vereyim dersen 120 lira. Kafam çok karıştı. Arayıp iptal mi etsem?

Merhabalar. Haftaya çarşamba allah nasip ederse doğumum var. Bugün kapıcının karısını aradım temizlik için. Bana dizlerinin ağrıdığını tek başına işlerin altından kalkamadığını ve 2 kişi gelebileceğini söyledi tamam dedim. Aradan 3 saat geçti geldi eve. Kendinin dizlerinin şiştiğini yanında gelecek olanında ellerinde sinir sıkışması olduğunu,ikisinin birbirini tamamlayacağını söyledi. Ücret ne kadar dedim 120 den kişi başı dedi. 240 ediyor. Ben dedim ki halılarım temiz silinmeyecek duvar da temiz silmeye gerek yok. Cam kapı pencere mutfak banyo wc. Dolapların dışını sileriz falan içini ellemeyiz dedi. Senin ev sahibine de çok gittim falan laf kalabalığı yaptı. İçime pek sinmiyor normalde tek kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıp 2 katı ücret alacak gibi hissediyorum. Kazıklanıyor muyum? Bir de diyor 120 lira ama sana kişi başı 100 yaparız ama sen dersen ki ramazan ramazan oruçlu haliyle hakkını vereyim dersen 120 lira. Kafam çok karıştı. Arayıp iptal mi etsem?

Iptal et. Baskasini bul. Sor çevrene vardir mutlaka. Tavsiye ile olmazsa sirket bul netten.

Normalde hakkıdır diyorum ama tavrı beni de rahatsız etti niyeyse başka birini bulur tek kişiye gerekirse 150 verir çağırmazdım.

banada çıft kazıklanıyorsun gibime geldi bide acıtasyon yapıyor herkes calışıyo Ramazan da tek onlar değil

zaten tek kisi 120 ye yapar hadi dolap dis yuzu 150ye yapar . madem bu insanlrin saglik sorunlari var az is yapacaklar ozman fiyat duurmeleri lazimdi iptal edin muhtac oldugunuzu biliyor

Tek kişinin yapacağı işe niye 240 lira veriyosunuz anlamadım.sonucta istediğiniz işler her temizlikcinin yaptığı rutin sıradan isler extra bisey istememissinizki.. dizleri tutmuyosa yapmasin canım sanki hayrına mi yapiyo ben kesinlikle kabul etmezdim

İyi de, tek kişi atıyorum evi 150'ye temizliyor, 2 kişi olunca tek kişinin işi zaten yarıya iner, ee buda demek oluyor ki 150 tek kişi için fazla kalıyor.
Ee siz ne anladınız bu işten?

Ikisi birbirini tamamlayacaksa demek ki tek kisi yarim is yapacak. Yarim ise o kadar para verilmez.

Back
X