Kazıklanıyor hissediyorum

Konya da tam gün 120 eğer iki kişi geliyorsa yarım gün kalıyorlar yine 120 zaten yarım günde kalsalar bi kişinin aksama kadar yapacaklarını bitiriyorlar, birbirini tamamlamak böyle bişey.

Hali duvar yok dolap içi yok,cam kapı silme süpürmeye 240 istiyo pes doğrusu,, Tabiiki iptal et, bide kendini cok zeki sanıyo o gittikten sonra laf yapmayasın diyede allttan konusuyo

Banada 2 kişi yarım gün geliyordu.140m2 ev her yer cam üstelik. Mis gibi yapıyorlardı. Halı duvar falan silinse zaman yetmiyordu. 130dan 65-65 veriyordum. Sizinki zaten normal temizlikmiş istediği para uçuk.

İnsanın bazen basireti bağlanıyor ilk anda anlayamıyor , sonra farkına varıyor . Sizin ki de biraz öyle olmuş galiba . Çok ayıp yaptığı . Kimsenin işine mani olacak yorum yapmak istemem ama böyle yaparak kendi ekmeklerine kendileri mani oluyorlar . Siz de parayı emek harcayarak kazanıyorsunuz nihayetinde , gökten kimseye para yağmıyor .
Aynen resmen allah ağzımı dilimi bağladı kadının karşısında. O gittikten sonra kafama dank etti. Bir de minnetli yani benim iş görülsün lütfediyor

Merhabalar. Haftaya çarşamba allah nasip ederse doğumum var. Bugün kapıcının karısını aradım temizlik için. Bana dizlerinin ağrıdığını tek başına işlerin altından kalkamadığını ve 2 kişi gelebileceğini söyledi tamam dedim. Aradan 3 saat geçti geldi eve. Kendinin dizlerinin şiştiğini yanında gelecek olanında ellerinde sinir sıkışması olduğunu,ikisinin birbirini tamamlayacağını söyledi. Ücret ne kadar dedim 120 den kişi başı dedi. 240 ediyor. Ben dedim ki halılarım temiz silinmeyecek duvar da temiz silmeye gerek yok. Cam kapı pencere mutfak banyo wc. Dolapların dışını sileriz falan içini ellemeyiz dedi. Senin ev sahibine de çok gittim falan laf kalabalığı yaptı. İçime pek sinmiyor normalde tek kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıp 2 katı ücret alacak gibi hissediyorum. Kazıklanıyor muyum? Bir de diyor 120 lira ama sana kişi başı 100 yaparız ama sen dersen ki ramazan ramazan oruçlu haliyle hakkını vereyim dersen 120 lira. Kafam çok karıştı. Arayıp iptal mi etsem?
Amma uyanikmis hem birbirimizi tamamlayacagiz demis sonrada iki kisilik para istiyo. Ben nekadar para verilir bilmem ama bana kaziklaniyormus sun gibi geldi.

İnsanlar nasıl uyanık. Arkadaşım o para çok. Ben şirketten çağırdım bir bayan bir erkek geldiler. Camlar duvarlar. Wc banyo mutfak dolapları iç dış üç tanede cam balkonum var. Temizlik tum malzeme onlara ait 250 verdim. Çok belki ama tutum çok iyiydi. Çok memnun kaldım. Şehir değiştirmeseydim yine cagirirdim. Bu durumlarda rakam ikinci planda oluyor karsı tarafin tutumu daha önemli. .

Gerçekten çok fazla iptal ettiniz değil mi
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum
Eğer Ankara ise inanın santim santim kendi evi gibi temizleyen dört dörtlük diyebileceğim bir bayan buldum şükürler olsun:-)
Özelden numarasını verebilirim ücreti 120 lira ama

Iptal et kaziklaniyosun birbirimizi tamamlariz ama 240 oldu canim varmi başka bir isteğin ben tek kişi istedim tek kişi yapamicaksaniz istemiyorum de dolapların icide silinecek orucu kullananlara sinir oluyorum sanki zorla gel temizle dedim hiç arkadasin komsun yokmu tek tek atar sorardım valla ben 240 lira az değil bir kişilik iş icin

Kızlar çok sağolun içim rahatladı. Bunlar geldiler saat 10 da. Dedim ben size yapılacakları söyleyeyim. Tülleri ütülemeye gerek yok ama güneşlik ütülenecek,biz de ev sahibi ütüler biz de yok dediler, Dedim bizde var. Hadi 5 tane zaten yapalım dediler. Salona geçtik dedim gümüşlük konsol falan tozu alınacak, eee bizde yok zaman alıyor bunlar ama hadi senin içinde küçük eşya yok onunda yapalım. Sonra dedim mutfak dolapları dökülecek yok onu yapamayız dediler. Biz gittiğimiz evde sadece dış yüzünü siliyoruz ev sahibi yapıyor dediler. Öteki kadın diyor ki 100 lira alacağız ben de iki kişi 200 alacaksınız dedim. Siz emeğinizin karşılığını almak istersiniz ben de paramın. 2 gün üst üste temizlikçi çağırırım dedim. Duvar halı yok dedim. Zaten duvar sildiğimiz gün başka iş yapmıyoruz dediler. Velhasıl gönderdim bunları. enayi durumuna düşmeyi hiç sevmem.çok sağolun içimi rahatlattınız sayenizde kazıklanmadım :)

Ay merakla ne yaptığını okudum tek tek ama anlamadim. Temizlik yaptrmadan mi yolladin? Oyleyse eger super yapmissin:))

Ay merakla ne yaptığını okudum tek tek ama anlamadim. Temizlik yaptrmadan mi yolladin? Oyleyse eger super yapmissin:))
Evet :) temizlik yaptırmadan yolladım hâlâ onu yapmayız bunu yapmayız bizim burda ütü yok,dolap içi yok, mutfak temizliği yok diyorlardı. Şutladım :)

Kızlar çok sağolun içim rahatladı. Bunlar geldiler saat 10 da. Dedim ben size yapılacakları söyleyeyim. Tülleri ütülemeye gerek yok ama güneşlik ütülenecek,biz de ev sahibi ütüler biz de yok dediler, Dedim bizde var. Hadi 5 tane zaten yapalım dediler. Salona geçtik dedim gümüşlük konsol falan tozu alınacak, eee bizde yok zaman alıyor bunlar ama hadi senin içinde küçük eşya yok onunda yapalım. Sonra dedim mutfak dolapları dökülecek yok onu yapamayız dediler. Biz gittiğimiz evde sadece dış yüzünü siliyoruz ev sahibi yapıyor dediler. Öteki kadın diyor ki 100 lira alacağız ben de iki kişi 200 alacaksınız dedim. Siz emeğinizin karşılığını almak istersiniz ben de paramın. 2 gün üst üste temizlikçi çağırırım dedim. Duvar halı yok dedim. Zaten duvar sildiğimiz gün başka iş yapmıyoruz dediler. Velhasıl gönderdim bunları. enayi durumuna düşmeyi hiç sevmem.çok sağolun içimi rahatlattınız sayenizde kazıklanmadım :)

Oh iyi olmuş hala da onu bunu yapamayız diyorlar, tam uyanıklar denk gelmiş sana valla. Bu şekilde yaptıran var mıdır çok merak ettim...

Ayy super yapmissin benim icim rahatladi ya. Ben de eve gelen kadina gikimi cikartamiorm. Taşınma sirasinda gelen kadin ztn temiz olan mutfagi 3 kere tuz ruhuyla silmiş. O gun hic bi iş yapmamış. Sinir krizim 1 ay boyunca gecmediydi. Ve o koku da tabi. Bide kocam bahşiş verdirdiydi. Bidaha baskasini cagrinca annemi de cagrdim. Ben kimseye bisi demeyi beceremiyorum :( hep de kaziklaniyorum. Senin kadinlari gondermen icime su serpti valla :)))

Merhabalar. Haftaya çarşamba allah nasip ederse doğumum var. Bugün kapıcının karısını aradım temizlik için. Bana dizlerinin ağrıdığını tek başına işlerin altından kalkamadığını ve 2 kişi gelebileceğini söyledi tamam dedim. Aradan 3 saat geçti geldi eve. Kendinin dizlerinin şiştiğini yanında gelecek olanında ellerinde sinir sıkışması olduğunu,ikisinin birbirini tamamlayacağını söyledi. Ücret ne kadar dedim 120 den kişi başı dedi. 240 ediyor. Ben dedim ki halılarım temiz silinmeyecek duvar da temiz silmeye gerek yok. Cam kapı pencere mutfak banyo wc. Dolapların dışını sileriz falan içini ellemeyiz dedi. Senin ev sahibine de çok gittim falan laf kalabalığı yaptı. İçime pek sinmiyor normalde tek kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıp 2 katı ücret alacak gibi hissediyorum. Kazıklanıyor muyum? Bir de diyor 120 lira ama sana kişi başı 100 yaparız ama sen dersen ki ramazan ramazan oruçlu haliyle hakkını vereyim dersen 120 lira. Kafam çok karıştı. Arayıp iptal mi etsem?

yolladiginiz iyi olmus onlarin yapmak istedigini siz su halinizle bile yaparsiniz.. Demeknistedigim hicbir sey yapmadan para beklemeleri hic hos degil

Biz yeni yapılan evi harçlı camları parkeleri 200 tlye temizlettik sizinki pahalı

Kesinlikle iptal etmelisin

Canım sen zaten göndermişsin. Supersin.

Back
X