kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Yahu ne ilgisi var. İnsan abisine kardeşine yaptığından tatsın diye yollamak istemez mi ? Bu siz yapamıyorsunuz demek değil ki. Kusura bakmayın da çok yersiz bir davranış takınıyorsunuz.
Orda yemiş yemekten bide yollamış.gecende eşime börek yapmak için birinin evinde toplancaklardı sanki ben yapamıyorum.hem calısıp hemde elimden her iş geliyor şükür.tüm tencere yemegi yollamak nedir ya üstelik orda yemiş eşim.

Beni rahatsız eden gittigim geldigim kişiler olsa belki yanlıs anlamazdım hem evime gelmezler hem ben onlara gitmem onlar eşimle muhataplar sanki eşimi cok düşünüyorlar.

Son düzenleme:
Benle hiç muhataplıgı olmayan bir insan oldumu yemegi yollayan veya esime börek yapmak için toplasan tabikide alınırım.olayları tam anlatamıyorum tanıdık cıkabilir diye.kısaca söyleyim özet istenmeyen gelinim dışlandım yıllarca oyüzden tüm alınmalarım.

Dışlanmış kabul edilmemiş bir gelin olsan alınmaz yanlıs anlamaz mısın?

Cnm gelininiz anlayacaksa bakisinizdan da anlar. Normal sartlarda anlamamasi lazim. Benim esim ozellikle annesinin yaptigi boregi cok sever annesi de her geldiginde yapar yedirir. Ayni.sekilde ablalari da oyle. Ne var bunda aile onlar.
Dışlanmış kabul edilmemiş bir gelin olsan alınmaz yanlıs anlamaz mısın?Seninle hiç muhataplıkları yok evine gelmez gitmezler.madem okadar abilerini düşünüyolar gelsin beraber yapalım yok gelmezler.

Dışlanmış kabul edilmemiş bir gelin olsan alınmaz yanlıs anlamaz mısın?Seninle hiç muhataplıkları yok evine gelmez gitmezler.madem okadar abilerini düşünüyolar gelsin beraber yapalım yok gelmezler.
Arkadasim senin hakli sebeplerin olabilir ama yaptiklari her davranış seninle ilgili degildir. Sen seni disladiklari icin buna yoruyorsun ama soyle dusun. Annenin evine gittiginde annen senin sevdigin yemek varsa fazladan yanina koymaz mi imkani olsa. Anlatabildim mi demek istedigimi bilmiyorum ama o baska bu baska

Anlatabilir misiniz? Çok merak ettim de

Anlatmasam daha iyi. İnsanların çok midesi bulandı zaten. :)

Ay yorumlarınızı okudukça ağzım açık kaldı.
Eşiniz ne diyor bu durumlara
Ay pislikte doktora yapmış resmen
Eşim böyle şeyleri genelde görmez. Görmesi gerekenleri söylerim.
Eşim annem cahil kadın ne yapayım idare edeceğiz zaten ciddi mesafe koydun diyor genel hallerine. Pilav muhabbetine utandı sadece bir şey diyemedi.
Kimse uyarmadı mı vs derseniz kadın bildiğini okuyor. Laftan hiçbir şekilde anlamıyor. Ben ne konuşmalar yaptım bana mısın demiyor.
Mesela O pilavı yapmaması için 2 kişi aynı cümleleri defalarca kurduk.
Artık kızınca vazgeçti.

Şu erkek ailesini gereksiz yere koruyan yorumlara iyice gıcık oluyorum kız gelip evimde yemek yemiyorlar demiş sayfalarca sanki onları tanıyormuş gibi savunma yapanlar var...Yemeğe çağırma derim hiç umrunda olmasın evine gelince çay kahve yap yolla gitsin aman boşver...Abim bana o kadar ayrıntılı düşünüp öyle şeyleri dert ediyorsun ki 40 olmadan kalp krizi geçirirsin diye korkuyorum dedi geçende önemseme geç hayatına bak dedi haklı gerçekten gereğinden fazla önemsemek yıpratıyor insanı...

kültür farkı var ama benim alsımamam lazmdı cünkü nohutu kv sabah kahvaltıda salata yapıyor aksam yemeginde yemiyorlar zatn kendimi öyle avuttum bunca zaman . oyuzden cok zorlamadım

Bak şimdi hatırladım yine canım sıkıldı. Geçen yılbaşında ailelerimizi davet ettik. Ama ben bir masa kurdum, mükellef derecede. Yaklaşık 15 kişiyiz istisnasız herkes bütün gece beni ve hazırlardıklarımı övdü. Yaptığım yemeğin, kurabiyelerin, pastaların -erkekler tarafından dahi-tarifi alındı. Ve bunca insan içinde bir kere güzel olmuş, ellerine sağlık demeyen bilin bakalım kim? Iki üç hafta sonra bir yere davetliydik kv ile gittik ev sahibi elmalı kurabiye yapmış. Vallahi tam iki ay o kurabiyeyi anlattı. Eee bende bir daha hiçbir şeye davet etmedim ve bir bardak su dahi vermedim. Ne de olsa benim elimden olunca tadı kaçıyor belliki.

Cnm gelininiz anlayacaksa bakisinizdan da anlar. Normal sartlarda anlamamasi lazim. Benim esim ozellikle annesinin yaptigi boregi cok sever annesi de her geldiginde yapar yedirir. Ayni.sekilde ablalari da oyle. Ne var bunda aile onlar.
Çok haklısınız. Burada bazı insanlar evlenince karşısındakinin ailesini atmasını bekliyor herhalde. Ben memnun bile olurum kasten can sıkıcı bir şey yapmıyorlarsa eğer. Ne güzel düşünmüşler bizi yollamışlar derim. Bu sebeplerden dolayı şiddetli geçimsizlik bu kadar fazla sanırım.

Dışlanmış kabul edilmemiş bir gelin olsan alınmaz yanlıs anlamaz mısın?
Yaşadıklarınızı elbet bilemem.Zaten böyle bir şey için yorum yapmadık. Ama her şeyi kendinize yormayın bence. Siz de ailenizin evine gidince anneniz fazladan bir kap yemek koyup, sonra da yersin demez mi ? Sizinle anlaşamamış veya siz onlar ile anlaşamamış olabilirsiniz. Ama abileri neticede. Siz "sanki ben yapamıyorum da yolluyorlar" dediğiniz için tepki aldınız zaten. Bu mantıkla düşünmeniz baştan yanlış. Meseleye ben yapamıyorum muyum ki diye bakarsanız tabi ki sorun görürsünüz.

Hepsi aynı demek ki.....ondan sonra hizmet,hatır beklerler

Tamam işte sizde yiyin diye göndermiştir. Ben olsam arar teşekkür ederdim.

oda o calısıyor olurmu demiş öyle olmazda benim dogum günüm var bu ay ozman pasta alsın demiş kayınvalide
Yemeklerinizi yemediği için kızmışsınız ve karşılığında bana pasta alsın o zaman mı demiş yani? Peki ama neden?
Sanki pasta alıp gelip gönlümü alsın gibi.

Sizinle ilgili bi sorunlari var, bu cevaptan bu sonuc cikiyor bence.
Kirmak istemem ama bildigin sizin elinizden bisey yemek istemiyorlar iste, kendilerince hijyenik bulmayabilirler ya da damak zevkleri mi uymuyordur nedir.
Sizde onlarda bisey yemeyin.
Yani ben olsam tas yerim ama onlarin yemegini yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…