kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Bişey yesinler dicem olmıcak
Terbiyesizlik resmen yaptıkları
Bana yapılsa birdaha cöp götürmem veya eşimle kendime kadar götürür siz zaten yemiyosunuz derim ve asla onlarında yemegini agzıma sokmam
Hele kıl cıkıcak direk sofrada söylerim aaa iğrenc diye

Benim kv de ot gibi yemek yapar ne tadı tuzu olur ne baharatı ama azda olsa tadına bakarım mutlaka
Beni yemek konusunda secici sanıyolar mesela hic değilimdir ama kendime öyle perde yaptım napayım :)

Ben npayim kv sevmyom begenmedim diyo hepsini yiyo hadi eve gelmisler misafr bisey solemeyim diyom soleyince birde küsuyorlar.insani sinirden baska biseu yok nadir begenyo sekeri cikti temelli artk.sizdekindede seker gibi hastalikmi var yoksa

Yargilayabilirsiniz de hic alinmam. Yine diyorum sebebini aciklayamiyorum ama berbat bir huy inanin övunmuyorum.Ama benim ki aileden yada anneden gelen bir takinti degil. Mesela baska bir mesajdada belirttim kina takintim var, kina suren kimsenin elinden su dahi icemem. Annemde dahil buna.

Bende olsam onlarin pisirdigi yemegi yemez getirdiklerinide sofraya koymazdim ..

Lütfen şaka olduğunu söyleyin...

Bende her evde yemek yiyemiyorum temizlik çok önemli içim almıyor zorlarsa bi lokma alsam bile mutlaka afedersiniz ama çıkarıyorum bi şekilde bu da benim huyum napim şimdi
Maalesef aynen bende de bu var. Çok zor bir şey, insanları kırmamak için türlü türlü bahaneler sunmaktan yıldım artık. Ama içim almıyor bazı insanları dediğiniz gibi. Sanırım konu sahibi titiz biriymiş. Ara ara okudum da bu konuda sorununun olmadığını söylemiş.

Yahu ne ilgisi var. İnsan abisine kardeşine yaptığından tatsın diye yollamak istemez mi ? Bu siz yapamıyorsunuz demek değil ki. Kusura bakmayın da çok yersiz bir davranış takınıyorsunuz.

zaten aynı mezhepteniz olmasak bile haklısınız yemek yememk için bahane degil

Pastayı almayın pastayı yapın :)Ama kendiniz yapacagınızı soylemeyın ki baska pasta alamasınlar.Onu da yemezlerse bir daha da gorusmeyın. Cıddıyım
esim yapsın demiş oda yok yok alsın demiş aman ona pastayla ugrasamam uzun dönemde onun yaptıgı gibi yapacagım ona . aslında hep keske kaynımın evlenecegi insan yemek secsede su kadına yaptıgını yasatsa diyodum ama dedimki sen ne güne duruyorsun

O zaman oraya gıtmeyı bile ne alaka ya resmen sizden iğreniyorlar. Bu tip insanlar siz gıttıkten sonra oturduğunuz yeri bile siliyorlardır.Sizi üzmek istemiyorum lutfen kusura bakmayın

Ben npayim kv sevmyom begenmedim diyo hepsini yiyo hadi eve gelmisler misafr bisey solemeyim diyom soleyince birde küsuyorlar.insani sinirden baska biseu yok nadir begenyo sekeri cikti temelli artk.sizdekindede seker gibi hastalikmi var yoksa

vallahi benım kv kp annemgilde yemek yemekten nerdeyse mide fesatı geçilirler şaka değil tabak tabak yerler ama kıskançlıklarından dolayı oğullarına zorla yedik kvden kötü yemek yapıyor demişler ben ne yaptım anneme dedim sakın bir daha onları yemege çağırma 5 senedir zorunlu olmadıkça görüşmüyorlar

Canımcım cehennemlik bir durum yok inan Türk işhayatı mobbingden ibaret Cehennemlik değil ortalama bir hayatın var gayet.
konuları mı karıstırdınız naptınız :) burda gelınının yaptıgı yemeklerı asla yemeyen kayınvalıde kayınpeder durumu var da

Hayatınız zamanınız günleriniz mutluluğunuz sağlığınız hiç mi umrunuzda değil? Ne güzel onlara yemek yapmaz, onların peruk kıvamındaki yemeğini de yemez yemek davetine de bahanelerle gitmezsiniz neden değer verip insan yerine koyup üzülüyorsunuz anlamadım.Başka derdiniz olmasın yeni bir yıl geliyor sğalığınız ve eşinizle keyfiniz yerinde olsun gerisi için 1 dk nızı bile harcamayın.

peruk kıvamı siz çok yaşayın emi sabah sabah iyi geldi çok güldüm

bütün bu düsünceli davranma durumum annemden grliyor . kac defa anlattım her defasında beni aman kızım kırma insanları sevdikleri seylerden yap sende elini tasın altına koymaktan cekinme kayınbabn kaynanan büyük saygıda kusur etme. zaten cocuguma baktıkları için bırclu hissediyorsun normalde böyle degilim tepkimi koyan alakayı kesen biriyim araya çocukta girince ipleri koparmamak adına sabredeyim dedim . ancak tek taraflı olmuyor . zatn baska degisik hareketleri de var mesela her dediğin seyi elestiri olarak algılayıp savunmaya geçmesi ikisindede var ama kayınvalide de daha cok agzımı acamaz oldum sustukca içimde büyüdü . buyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…