- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Anlıyorum, görgü ve vicdan sahibi bir anne tarafından büyütülüp bunun tersi bi örnekle karşı karşıya kalma talihsizliği :) Torunu, oğlunun çocuğu , ve siz çocuğunuzu onlarla zaman geçirmek ve büyüdüğüne şahit olup katkı sağlamak şansını vermişsiniz tersine onlar borçlu size böyle düşünün :)bütün bu düsünceli davranma durumum annemden grliyor . kac defa anlattım her defasında beni aman kızım kırma insanları sevdikleri seylerden yap sende elini tasın altına koymaktan cekinme kayınbabn kaynanan büyük saygıda kusur etme. zaten cocuguma baktıkları için bırclu hissediyorsun normalde böyle degilim tepkimi koyan alakayı kesen biriyim araya çocukta girince ipleri koparmamak adına sabredeyim dedim . ancak tek taraflı olmuyor . zatn baska degisik hareketleri de var mesela her dediğin seyi elestiri olarak algılayıp savunmaya geçmesi ikisindede var ama kayınvalide de daha cok agzımı acamaz oldum sustukca içimde büyüdü . buyuzden
:))))peruk kıvamı siz çok yaşayın emi sabah sabah iyi geldi çok güldüm
Ay bende sasirdim. Ben boreksiz mi kaldim dusuncesini anlayamadim. Benim gorumcelerimde yemek yapıp yollar oyle ender yapilanlardan da degil normal siradan yemek bile yollarlar. Esime is donusu gecerken al esinde bugün yemekle ugrasmasin derler ne var bunda. Bende severek yerim. Hic ben esimi yemeksiz mi biraktim diye dusunmedimYahu ne ilgisi var. İnsan abisine kardeşine yaptığından tatsın diye yollamak istemez mi ? Bu siz yapamıyorsunuz demek değil ki. Kusura bakmayın da çok yersiz bir davranış takınıyorsunuz.
Demeyeydin eyiydi eyvah beÇünkü suların kesik olduğu bir vakit, alaturka tuvalette kullanılan maşrapanın içindeki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istedi.
Tamam öldüm ben göm beni bebegimBana eyvahbende neler var neler
Dışarda yiyen insan hiç inandırıcı gelmez.. dışarı daha pis...benim eşim herkesin yemeğini yemez ama hazır yemekte yemezBaşkasının yaptığı yemeği yiyemiyor olabilirler. Kaynım öyle mesela. Dışarıda falan yer ama eşi veya annesi dışında başkasının elinden çıkan yemeği yemez. Benim babamın kuzeni ile eşi de öyle. İstanbul'a gittiklerinde halamda kalmazlar, yemek yemezler asla. Otelde kalırlar ve yemeği dışarıda yerler. Komik olan dışarıda yapılanı da başkası yapıyor ne iş anlayamadım. Kendi kuzenim örneğin asla ve asla başkasının nevresimi, yastığı ile falan yatamaz ama bir yere misafirliğe gitse koltuğunda uzanır, başını kırlente falan koyar. Başkasının yastığı falan dediğim de yastık, nevresim temiz falan fark etmiyor. Annesinin evine gittiği zaman bile dolapta naylon poşette naftalinli durur nevresim takımı, yaatığı. Şimdi çocukları için de hazırlamış öyle.
Çoktan attım toprağı üstüne fark etmedin o derece ölüsün:)Tamam öldüm ben göm beni bebegim
Bir pazar cay keyfimiz var yaaaa
KeskeÇoktan attım toprağı üstüne fark etmedin o derece ölüsün:)
Yakın olsaydık bir kahveni içerdim
İnsanlar gerçekten çok garip. İyilikte yaramıyor dedikleri tam olarak bu herhalde. Buradaki bazı insanlara bakarak hareket edersek paranoya oluruz. Ben şimdi abimin evine yemek göndersem böyle mi anlaşılır diye düşünmek istemiyorum. Böyle anlayacak bir insan ile evliyse aman uzak dursun madem bizden derim.Ay bende sasirdim. Ben boreksiz mi kaldim dusuncesini anlayamadim. Benim gorumcelerimde yemek yapıp yollar oyle ender yapilanlardan da degil normal siradan yemek bile yollarlar. Esime is donusu gecerken al esinde bugün yemekle ugrasmasin derler ne var bunda. Bende severek yerim. Hic ben esimi yemeksiz mi biraktim diye dusunmedim
Anlatabilir misiniz? Çok merak ettim deBana eyvahbende neler var neler
Zaten öyle. Eğer bulaşıkları makinede yıkamamışsa pis, yemek kalıntıları falan oluyor. Ne kullanacaksam her seferinde yıkıyorum. Suyu musluktan içiyorum. :) Mecbur kalmadıkça tuvalete de gitmiyorum.
Ben öyle çok temizlik yapan temizlik delisi insan da değilim.
Geçen gitmek durumunda kaldım. Çay yaptım. Kuru yemiş vs vardı. Yemiyorum. Anlıyor yemek istemediğimi beni zorluyor bir de.
Çekirdek ye diyor, hayır diyorum.
Üzüm ye diyor, hayır diyorum.
Fıstık ye diyor. hayır istemiyorum. Yemeğin üstüne yemem diyorum. İnatla devam ediyor.
"O tabakta parmaklarının değdiği kuru yemişleri aynı poşete döküp kaldırıyorsun
Salonun orta yerinde elini şalvarına sokup bir yerlerini kaşıyorsun sonra ellerini her yere sürüyorsun. Ne bileyim yine yapmadığını" diyemiyorum. Niye diyemediğimi bende bilmiyorum.
Cnm gelininiz anlayacaksa bakisinizdan da anlar. Normal sartlarda anlamamasi lazim. Benim esim ozellikle annesinin yaptigi boregi cok sever annesi de her geldiginde yapar yedirir. Ayni.sekilde ablalari da oyle. Ne var bunda aile onlar.İnsanlar gerçekten çok garip. İyilikte yaramıyor dedikleri tam olarak bu herhalde. Buradaki bazı insanlara bakarak hareket edersek paranoya oluruz. Ben şimdi abimin evine yemek göndersem böyle mi anlaşılır diye düşünmek istemiyorum. Böyle anlayacak bir insan ile evliyse aman uzak dursun madem bizden derim.
Dışarıda gayet yiyorlar. Bilmiyorum artık.Dışarda yiyen insan hiç inandırıcı gelmez.. dışarı daha pis...benim eşim herkesin yemeğini yemez ama hazır yemekte yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?