• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kbal Grpnar ile hayatn iinden

ya o herekedeki cesetin buket olma ihtimali çok yüksek neden dna testi yaptırmıyolar anlamadım

canım o kızın cesedi buket kaybolmadan önce bulunmuş.. bide beni varmış..bence de gerek yok

buket 18inde kaybolmuş ceset 22 sinde bulunmuş diye biliyorum ben ama.bide gerçi 10 parçaya bölünmüş o doğru o değildir.ama büyük ihtimal oda intihar etti.yoksa mutlaka bi sesi duyulurdu.ne kadar zor ya biz tanımıyoruz etmiyoruz bu kadar etkilendik anne babalarına allah sabır versin

canım bugün dediler daha.. bulunması değilde adli tıpta öldüğü gün tespit edilmiş..buket kaybolmadan önce ölmüş o kız. bence de öldü yaa.. valla saat 5i zor ediyorum he. ama bi ihtimal kötü işler yaptırılıyo da olabilir.. amin canm sabır versin ailelere :gitme:

hım ben duymadım çünkü resmi gösterecekler diye odadan çıkıyorum hemen kaçırmışım demekki.ama öyle yada böyle bi şekilde buketide bulucaklar artık

evet canım.. ama serkana baya üzüldüm..bugn program başladığında dolabı topluyordum annem çağırdı serkan ölmüş diye.. gece tekrarını izlicem,nasıl haber geldi hiç bilmiyorum.. valla üzüldüm çocuğa.. annesi kardeşi aylardır onu ararken meğerse o çoktan Hakkın rahmetine kavuşmuş

yayına girdiklerinde ikbal biliyodu.hatta ebru gedizin programında alt yazı geçmişler acı haber diye öyle söylediler.

ya annesi ne kadar kötü olmustur..ya bide cirilciplak bulunmus cok degisik ya,bence buket cidden sorunlu bir kiz hos o kardeslerin hepsi sorunlu gibi duruyor ya bir abla nasil böyle soguk kanli durabilir birde o kadar numarasi cikiyor hala neden birsey yapilmiyor..numaradan bayiliyor milleti birbirine düsürüyor,sonra buket ortaya cikarsa ben biterim diyor,gülendam hanima ilk kaybolduklarinda buketi kötülüyor serkandan icin atese mi ati dedi yakti cocugun basini mi ne dedi,buket kiskancliktan dolayi öldürdü mü diye aklina geliyor ne varsa hepsi bu demet te...ben babasina üzülüyorum belki sorumsuz bir baba ama o hali giyimi kusami kizida hergün birsey giyip geliyor sakin sakin oturuyor..ya dilber gibi cikacak diye korkuyorm...

ya buket te gercekten intihar etti ya da ikisi edecekken o vazgecti yapamadi ama bu kadar milletin derdi ne ya dalga gecmek icin ariyorlar anlamiyorum kafam almiyor bu kadar kolay demek ki insanlarin acisiyla dalga gecmek...cidden cok gerildim annesi cok kötü olmustur yaaa birde

sonra buket ortaya cikarsa ben biterim diyor,

bunu ne zaman dedi ben duymadım.ilk başlarda demeti herkes kötülemiş galiba.o kızın soğukkanlılığı gerçekten çok garip ya karakteri öyle yada umru değil yada bişeyler var.ben kendimi koyuyorum onun yerinede değil süslenip püslenip oraya çıkmak çıldırırım heralde.

sonra buket ortaya cikarsa ben biterim diyor,

bunu ne zaman dedi ben duymadım.ilk başlarda demeti herkes kötülemiş galiba.o kızın soğukkanlılığı gerçekten çok garip ya karakteri öyle yada umru değil yada bişeyler var.ben kendimi koyuyorum onun yerinede değil süslenip püslenip oraya çıkmak çıldırırım heralde.

canim bilmiyorum baktin mi o zamanda bir kiz aradi ha geldim ha gelecem diyordu buketmis gibi, o zaman ara da buket bunu birine telde söylerken sanirim duymus ordakiler..ikbal sordu, demedim dedi oda peki dedi..

demeti bi gün kalem çekmeden,rimelleri sürmeden geldiğini gördünüz mü ? her gün renk renk ojeler. arada saçlarına fön çekmeler fln.. bi garip bu ailenin kızları cidden..

Serkan'ın cesedini gördünüz mü kızlar? :(
Ben bakmaya cesaret edemiyorum, asayişin sitesine girdim ama kapadım bakamadan.

Serkan'ın cesedini gördünüz mü kızlar? :(
Ben bakmaya cesaret edemiyorum, asayişin sitesine girdim ama kapadım bakamadan.

ben bakmadim sende bakma bosver ne yapacan korkarsin sonra gerek yok Allah rahmet eylesin günahlarini affetsin..birde aklima geldi ya ailesi yasiyor diye ariyordu yazik bir fatiha okuyanida olmamistir cok üzülüyorum böyle kimsesiz olarak duasiz,ismi cismi unutulmus kimselere nicesi var kimbilir

ben bakmadim sende bakma bosver ne yapacan korkarsin sonra gerek yok Allah rahmet eylesin günahlarini affetsin..birde aklima geldi ya ailesi yasiyor diye ariyordu yazik bir fatiha okuyanida olmamistir cok üzülüyorum böyle kimsesiz olarak duasiz,ismi cismi unutulmus kimselere nicesi var kimbilir

Hereke'de bulunan kızın resmi bile gözümün önünden gitmezken bir de yüzü gözü dağılmış ceset resmine dayanamam. Merak ediyorum ama bakmamak en iyisi dediğin gibi.

ben baktım ,eğer korku fılmlerını sevmıyorsanız ızlemıyorsanız bakmayın ,

şu hereke de kı kızın halını merak ettım bak sımdı .

herekede kaybolan kızın haberini ben geçen yıl mynette okumuştum hiç benzemiyor bukete birde o kızın cesedi bulunalı bayaa zaman oldu buket kaybolmadan sanırım:gitme:bende salaklık edip baktım yine de ama diğer resimlere bakmadan hızlı hızlı açıp bakıp çıktım ben benzetemedim serkana ama tabi suyun içinde o kadar süre kalırsan surat şişip dağılır bile değişmiş olabilir of ne kötüüümafoldumben

Back
X