Bende görüşmeye gittim ve sanırım ameliyat olucam.. çok heyecanlıyım 2. Ameliyatım olucak ama ilk defa olucakmışım gibi farklı bu defa.. umarım herşey olması gerektiği gibi olur.. haftaya pazartesi salı bende gün alıcam ameliyat için
Dogal bir burun istiyorsanız Hadi Nuralı tavsiye ederim.yeni ameliyat oldum birinci ayim daha yeni dolucak.siteye fazla bakmiyorum bir sorunuz olursa adimi etiketlerseniz görürüm..simdiden gecmis olsun.Istanbuldaki dr lar cok pahali
arkadaslar merhaba ben yeni uyeyım sizlerin arasında olmaktan cok mutluyum burnumu yaptırıyorum ancak korkularım var dr. hadi nurala daha önce burnunu yaptıran varmı yada onun hakında bilgi sahibi olan varmı acaba ilgilenirseniz cok sevinirim sevgiler...
21. gün ve burun deliklerim daha normal duuyor şişliklerimde hissedilir bi şekilde indibiraz zaman geçsin fotoğraf yüklerim
Tesekkur ederim. Bugun 13.gun hala burnum sis baya benim iyilesmesi uzun sürecek gibi biraz daha inince resim eklerim. Hadi bey cok iyi ilgili bir dr haftaya yine kontrolum var bakalim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sigortaliysan 30 tl ama normalde ucret ne bilmiyorum ameliyat ucreti herkesden farkli aliyor sanirim benim burnum zordu onu dr la görüşmek daha saglikli yaniltmayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden peki sorun nedirBen de Hadi Nural'a ameliyat oldum 13 gün önce. Şu anda burnumdan hiç ama hiç memnun değilim. Pek ilgili bir doktor da sayılmaz. Umuyorum bunu okuyanlar daha iyi bir burna sahip olma fırsatına kavuşur. Ben çok mutsuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?