KBB DR HADİ NURAL ANTALYA acil yardım?

Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Ilk haftayı atlattıktan sonra bir sıkıntı kalmıyor.Hadi bey çok doğal burunlar yapıyor.ameliyatı kazasiz belasız atlattığım icin cok mutluyum.darisi size olsun.Doktoruma selamlar. :)

Cuma günü hadi beye ameliyat olucam.. umarım herşet güzel olur çok heyecanlıyım.. cuma gününe kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorummmm... hufff :))

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Istanbuldaki dr lar cok pahali
Dogal bir burun istiyorsanız Hadi Nuralı tavsiye ederim.yeni ameliyat oldum birinci ayim daha yeni dolucak.siteye fazla bakmiyorum bir sorunuz olursa adimi etiketlerseniz görürüm..simdiden gecmis olsun.

Merhaba daha önce kulak burun bogaz doktoruna oldum ama kaba saba kütük gibi bir burnum oldu size önerim bu işi plastik ceraha yaptırmanız ben 2 .sefer oldum istediğim sonuç anca 2 de plastik cerrah tarafından gerçekleşti.Biraz daha araştırın derim.

Ankara Üniversitesi doktoru Prf dr Zeki Can Hocaya oldum sitede amelyat olanların yorumları ve fotoları vardır bakmak isterseniz bakın
üniversite hastanesi oldugu için 1 gece amelyat ertesi kaldım özel hastane gibi ilgi alaka odalar tek kişilik
2500 tl hocaya verdim geri kalanını sigortam karşıladı atel parası bir verdim o kadar
Ankara da ama görüşmenizi öneririm
iyi aksamlar iyi araştirmanız dileği ile

Son düzenleme:
8 gün önce ben de hadi beye yaptırdım ameliyatımı.. narkozdan çıkışım uykudan uyanır gibiydi sanırım benim gözümü fazla korkutmuşlar narkozla ilgili zira fazlasıyla korkuyordum narkozdan.. şişik morluk yok denecek kadar azdı 3. gün biraz arttı ama hızla indi 6. gün alçım alındı ve ilk kez burnumu gördüm biraz ödem vardı burun deliklerim farklı göründü biraz gözüme ki şuan o fark yok gibi bi şey muhtemelen ödemden kaynaklı bir farktı .. ama ben o haline rağmen bayıldım ve sanırım defalarca teşekkür ettim doktoruma.. hatta olan diğer arkadaşlarım başta yadırgıycaksın burnunu yüzünü dediler valla yadırgamadım ve görmemle kabullendim yeni halimi.. şuan üstüne bant var ve yarın onlarda çıkıcak.. aşamaları fırsat buldukça anlatırım

bantlar çıktı burun delikleri hala sinir bozucu şekilde farklı umarım ödem kaynaklıdır yandan çok hoş şiş ama hoş lakin önden bi garip yani bilemedim gerçi henüz çok yeni düzeleceğini umuyorum..

21. gün ve burun deliklerim daha normal duuyor şişliklerimde hissedilir bi şekilde indi biraz zaman geçsin fotoğraf yüklerim

21. gün ve burun deliklerim daha normal duuyor şişliklerimde hissedilir bi şekilde indi biraz zaman geçsin fotoğraf yüklerim

Hayırli olsun.benim ameliyatimi da hadi nural yaptı..umarim kisa zamanda iyilesir burnunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cuma günü bende hadi beye ameliyat oldum ben biraz hassas cilde sahibim morardi ve sisti gizlerim burnum da sis alci cuma cikacak revizyon oldugu icin sisliklerim uzun surer gibi zor ameliyat gecirdim ama dokturumdan memnunum gelismeleri yazarim merak edenlere...

Cok gecmis olsun. Benimde revizyon. Nasıl memnun musun ben cok korkuyorum. Hadi bey icin cok olumlu yorumlar var.. gelismeleri yazar ve foto yuklersen cok sevinirim. Bi de ne kadara ameliyat oldun

Tesekkur ederim. Bugun 13.gun hala burnum sis baya benim iyilesmesi uzun sürecek gibi biraz daha inince resim eklerim. Hadi bey cok iyi ilgili bir dr haftaya yine kontrolum var bakalim :)

:)) mutlaka bekliyorum foto. Muayene ucreti alıyorlar mı peki? Ne kadar ödedin?

Sigortaliysan 30 tl ama normalde ucret ne bilmiyorum ameliyat ucreti herkesden farkli aliyor sanirim benim burnum zordu onu dr la görüşmek daha saglikli yaniltmayim

3bini gecti mi revizyon olacağı icin merak ediyorum ücreti ? Normal fiyatı biliyorum o yüzden soruyorum fark var mı?

Evet 3binden fazla

Ben de Hadi Nural'a ameliyat oldum 13 gün önce. Şu anda burnumdan hiç ama hiç memnun değilim. Pek ilgili bir doktor da sayılmaz. Umuyorum bunu okuyanlar daha iyi bir burna sahip olma fırsatına kavuşur. Ben çok mutsuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…