yanlış yere yorum yapmışım...Neden peki sorun nedir
moralini bozmak için çok erken en az 2 ay geçmesini bekle.alçı alındığı an burnun nasıldı ödemin en az oldugu , seklinin belli oldugu anmış sıkma canınıBen de Hadi Nural'a ameliyat oldum 13 gün önce. Şu anda burnumdan hiç ama hiç memnun değilim. Pek ilgili bir doktor da sayılmaz. Umuyorum bunu okuyanlar daha iyi bir burna sahip olma fırsatına kavuşur. Ben çok mutsuzum..
Merhaba arkadaslar.hadi beye ameliyat 9ay sonrada tekrar ayni doktora revizyon oldum.suan birinci haftadayim.insanlardan bilgi almak zor.bu sebeple yardima ihtiyacı olan olursa seve seve..sevgiler.
Gözde, özelden resim paylaşımı yapalım mı öncesi sonrası ? Ben de memnun değilim ama revizyon a ona girmem daha da.Merhaba,
zaten benim çevremde kendisine ameliyat olup revizyona ihtiyaç duymayan hiç kimse yok. Muhakkak bir sıkıntı çıkıyor operasyonlardan sonra. Ben kendisine iki kez ameliyat oldum yukarda bahsetmiştim. Ama iki ameliyatım da hüsranla sonuçlandı. İkinci ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti, şişlikler geçince belki daha güzel olur diye teselli ettim kendimi hep ama olmadı maalesef.
yokmu arkadaslar hic dr.Hadi Nurala burun yaptıran:18:
merhaba ben bir ay önce hadi bey e revizyon ameliyatı oldum doktorum gayet doğal bir burun yaptı pek cok sorunuda çözdü ayrıca herkeste bi değişiklik var ama ne acaba diyor ne şişlik ne morluk hiçbişey olmadı teşekkür ediyorum doktoruma resimlerimi önce ve sonrada eklemiştim herkese geçmiş olsun
Merhaba,
zaten benim çevremde kendisine ameliyat olup revizyona ihtiyaç duymayan hiç kimse yok. Muhakkak bir sıkıntı çıkıyor operasyonlardan sonra. Ben kendisine iki kez ameliyat oldum yukarda bahsetmiştim. Ama iki ameliyatım da hüsranla sonuçlandı. İkinci ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti, şişlikler geçince belki daha güzel olur diye teselli ettim kendimi hep ama olmadı maalesef.
e senMerhaba,
Arada istisnalar cikabilir ama cidden aldanmayin kimseye, Hadi Bey son derece ilgisiz, umursamaz, ve maalesef estetik diye odun gibi burun yapan birisi.
Ben de burdaki birkac iyi yoruma aldanip gittim kendisine. Hakkimi ve parami helal etmiyorum. Hic hayal ettigim gibi olmadi.. Cektigim aciya mi yanayim, kenardan koseden kirpip zorla biriktirdigin parama mi..
Ozelden mesaj atabilirsiniz, resmimi de atarim. Cok ciddiyim Hadi Nural a yaptirmayin burnunuzu.
Tabii ki atarim. Ozelden atiyorumÇok üzüldüm senin adına, şans işi sanıyorum bu biraz ya devlet hastanesinde 500-600 liraya olup mutlu olanlarda var, bide böyle özele gidip milyarlar verip eskisinden kötü olmak var.. diyecek bişey bulamadım..
bana fotolarını gönderir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?