KBB DR HADİ NURAL ANTALYA acil yardım?

moralini bozmak için çok erken en az 2 ay geçmesini bekle.alçı alındığı an burnun nasıldı ödemin en az oldugu , seklinin belli oldugu anmış sıkma canını

Ben 6 ay aralıklarla iki kere ameliyat oldum Hadi Nurala. Birinci ameliyatım başarısız sonuçlanınca ve yamuk bir burunla altı ay geçince kendisi bu sefer kesin düzelteceğini söyleyerek ikinci ameliyatımı yaptı. Hiç memnun kalmadım. İkinci ameliyatımda da burnumu düzeltemedi. Şuan orantısız ve çirkin bir burunla dolaşıyorum. En son gittiğimde istersem üçüncü ameliyatımı yapabileceğini söyledi ama asla kabul etmedim. Hiç bir şekilde önermiyorum. Bence iyi düşünün ameliyat olmadan önce ve güvenebileceğiniz başka doktorlar bulun.

Merhaba arkadaslar.hadi beye ameliyat 9ay sonrada tekrar ayni doktora revizyon oldum.suan birinci haftadayim.insanlardan bilgi almak zor.bu sebeple yardima ihtiyacı olan olursa seve seve..sevgiler.

Merhaba arkadaslar.hadi beye ameliyat 9ay sonrada tekrar ayni doktora revizyon oldum.suan birinci haftadayim.insanlardan bilgi almak zor.bu sebeple yardima ihtiyacı olan olursa seve seve..sevgiler.

Merhaba,
zaten benim çevremde kendisine ameliyat olup revizyona ihtiyaç duymayan hiç kimse yok. Muhakkak bir sıkıntı çıkıyor operasyonlardan sonra. Ben kendisine iki kez ameliyat oldum yukarda bahsetmiştim. Ama iki ameliyatım da hüsranla sonuçlandı. İkinci ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti, şişlikler geçince belki daha güzel olur diye teselli ettim kendimi hep ama olmadı maalesef.

Gözde, özelden resim paylaşımı yapalım mı öncesi sonrası ? Ben de memnun değilim ama revizyon a ona girmem daha da.

merhaba ben bir ay önce hadi bey e revizyon ameliyatı oldum doktorum gayet doğal bir burun yaptı pek cok sorunuda çözdü ayrıca herkeste bi değişiklik var ama ne acaba diyor ne şişlik ne morluk hiçbişey olmadı teşekkür ediyorum doktoruma resimlerimi önce ve sonrada eklemiştim herkese geçmiş olsun

bence hep beraber iletişime gecmeliyiz..ayni doktor revizyon hastalari olarak.. ben şimdilik memnunum ama bakalim..:)

Ben size Hakan Demiri Öneririm. Bir sene önce burun ameliyatı oldum sonuçtan gayet memnum kaldım burnumu herkes beğeniyor fakat estetik olduğunu anlamıyorlar aralık ayında da dr.Hakan demir beye karın germe ve göğüs küçülyme ameliyatı oldum Adeta hayatım değişti.Ümlüleri ameliyat etmiş bir doktor olarak gayet alçak gönüllü ve mütevazi biri.

Hakan demir adını da duydum ama fazla yorum yok kendisiyle ilgili siz ne kadar ödediniz burun ameliyatına birde resim ekleyebilir mısınız teşekkürler

Arkadaşlar 1 hafta once hadi nural a burun estetiği ameliyatı oldum.cooookkkk memnunum :)))bu kadar doğal acısız agrisiz olacağını hiç tahmin etmemiştim.olumsuz yorum yapanlara aldanmayın gidin görüşün konuşun..çalışanlara ameliyat ekibine ve hadi beye çok tesekkurler

Arada istisnalar cikabilir ama cidden aldanmayin kimseye, Hadi Bey son derece ilgisiz, umursamaz, ve maalesef estetik diye odun gibi burun yapan birisi.

Ben de burdaki birkac iyi yoruma aldanip gittim kendisine. Hakkimi ve parami helal etmiyorum. Hic hayal ettigim gibi olmadi.. Cektigim aciya mi yanayim, kenardan koseden kirpip zorla biriktirdigin parama mi..
Ozelden mesaj atabilirsiniz, resmimi de atarim. Cok ciddiyim Hadi Nural a yaptirmayin burnunuzu.

Gozde ben de seninle ayni durumdayim. Parami hicbr sekilde helal etmiyorum ona. Bir doktor ancak bu kadar ilgisiz ve umursamaz olabilir. Yaziklar olsun ki burdaki bazi iyi yorumlara kanip ona gittim.
e sen

Çok üzüldüm senin adına, şans işi sanıyorum bu biraz ya devlet hastanesinde 500-600 liraya olup mutlu olanlarda var, bide böyle özele gidip milyarlar verip eskisinden kötü olmak var.. diyecek bişey bulamadım..
bana fotolarını gönderir misin

Tabii ki atarim. Ozelden atiyorum

Merhaba, 2 ay önce Dr. Hadi Nural burun ameliyatımi yaptı. Hem sağlık hem estetik anlamda bütün sıkıntılarım son buldu. Ortaya yeni çıkan burnum o kadar doğal ve güzel olduki, çevremdeki insanlar ameliyat olduğumu bile anlayamadı sadece yüzüme bakıp bakıp sende bi güzellik var dediler. Memnun kalmayan arkadaşımıza tavsiyem, çuvaldizi biraz kendine batirmasi. Sonuçta bu kadar işinde başarılı, ilgili ve güleryüzlü Dr. Hadi Nural ve ekibinin hakkını yemesin, sonra onlarda hakkını helal etmez. Malum biz dergiden kestiğini fotografla kuaföre gidip aynisindan isteyen, olmayincada kuaförü suçlayan bir milletiz. Eldeki Malzeme neyse onunla çalışıyorlar, yoktan var etmiyorlar. İsteyenlere burnumun once sonra fotoğraflarını gönderebilirim. Tek bi şartla maşallah diyelim nazar değmesin buradan Dr Hadi Nural a tekrar tesekkur ediyorum. Hepinize tavsiye ediyorum sevgiler.

Drottine nin durumuna üzüldüm
Estetik ameliyatları için sadece cerrahlık yetmiyor.Estetik bir bakış açısı lazım ve bu her doktorda yok maalesef ..Hakan bey çok gerçekçi bir doktor ; artı ve eksileriyle her şeyi ameliyat öncesi açıklıyor. Hangi operasyonu veya operasyonları düşünüyorsunuz bilmiyorum ama beklentilerinizi bırakıp onun estetik görüşüne ve ellerine güvenebilirsiniz :) Geçen yaz tesadüfen hakan beyin kapısını çaldım; iyi ki kendisini tanımışım ve bu ameliyatları olmuşum diyorum .Çünkü çok güzel bir buruna sahibim artık. O kadar doğal ki henüz çevremde kimse anlamadı bile ..göğüslerim ise muhteşem gerekmedikce sütyen bile kullanmıyorum Hakan bey sadece hekimliği ile değil ,insanlığıyla da sizi büyüleyebilir.Çok kibar,çok nazik,çok dürüst, güvenilir bir insan. Bence zaman kaybetmeyin ve kendisini bir an önce tanıyın derim :)
resimlerimide değerlendirebilirsiniz

Eklentiler

• ben.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 311
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…