Tatlım,nasılsın görüşemiyoruzKesinlikle plastik cerraha ameliyat olmalısınız. Ben iki kez kbb ci tanınmış bi doktora ameliyat oldum ama burnum hâlâ kötü durumda. Olmasını istediğim burunla hiç bir alakası yok.Siz siz olun iyi araştırın buradaki birkaç güzel burun fotoğrafına sakın kanmayın!!
Gecmis olsun merak ettim kikirdak dokuyu nasil almis hepsini siz ameliyattan ne kadar sonra bir seylerin ters gittigini anladiniz?Bende daha önce iki kez KBB doktoruna ameliyat oldum. Ama ne görüntü olarak nede sağlık olarak olumlu sonuç alamadım. Ayrıca burunla öyle ugraşmışki kıkırdak bile bırakmamıştı ..
Üçüncü ameliyatımı plastik cerraha oldum,çok şükür olabildiğince düzeltildi. Bence plastik cerrahi en iyi seçim
Merhaba kime oldunuz?Bende daha önce iki kez KBB doktoruna ameliyat oldum. Ama ne görüntü olarak nede sağlık olarak olumlu sonuç alamadım. Ayrıca burunla öyle ugraşmışki kıkırdak bile bırakmamıştı ..
Üçüncü ameliyatımı plastik cerraha oldum,çok şükür olabildiğince düzeltildi. Bence plastik cerrahi en iyi seçim
Zor bir burundu benimkisi. Nefes almamda sorun vardı,ayrıca eğrilik vardı. İşte nasıl yapmışsa yapmış,çok almış kıkırdaktan. Burnuda ufaltmaya çalışmış. Revizyonda kıkırdak fazla kalmadığı için iki kulaktanda kıkırdak alınarak şekil verildi telrar burunda..Gecmis olsun merak ettim kikirdak dokuyu nasil almis hepsini siz ameliyattan ne kadar sonra bir seylerin ters gittigini anladiniz?
Cok gecmis olsun. Ben kbbciye oldum da siz boyle soyleyince cok tirstim. Suan birinci ayimdayim odem disinda bir problemim yok umarim olmaz da. Bence burnunzuun dogal olmasi da daha iyi olmus:)Zor bir burundu benimkisi. Nefes almamda sorun vardı,ayrıca eğrilik vardı. İşte nasıl yapmışsa yapmış,çok almış kıkırdaktan. Burnuda ufaltmaya çalışmış. Revizyonda kıkırdak fazla kalmadığı için iki kulaktanda kıkırdak alınarak şekil verildi telrar burunda..
Yani ilk altı ayda bile burunun duruşunda görünüşünde gariplik vardı,ayrıca nefes almamda hiçbir iyi giden durum yoktu. Birinci seneye doğru burun düştü zaten.. Çok doktorla görüştüm,devlet hastaneler özel doktorlar. Ama kimse ellemek istemedi zor bir burun oldugu için. Çok şükür,sonunda bana yardım elini uzatan bir doktor buldum ve ameliyat oldum. Şimdi doya doya nefes alabiliyorum. Şekil olarak ben estetik oldugu belli olan burunları seçerim aslında ama benimkisi doğal bir sonuç oldu. Şükrediyorum... Çok zor ameliyatlardı..
Herkesin başına aynı şey gelecek diye birşey Yok tabi. Çok başarılı bulduğum KBB içlerde var ama birazda şans işi diyelim. Çünkü o çok başarılı gördüğümüz KBB cilerin yada plastik cerrahlarında revizyona götürecek sonuçları olabiliyor sonuçta. Kusursuz doktor yada sonuç yok. Mükemmeliyetçi olmamak gerekir aslında :))Cok gecmis olsun. Ben kbbciye oldum da siz boyle soyleyince cok tirstim. Suan birinci ayimdayim odem disinda bir problemim yok umarim olmaz da. Bence burnunzuun dogal olmasi da daha iyi olmus:)
aminn... doktorunuz çok doğru söylemiş. çok teşekkür ederim çok haklısınız tekrardan geçmiş olsun :)Herkesin başına aynı şey gelecek diye birşey Yok tabi. Çok başarılı bulduğum KBB içlerde var ama birazda şans işi diyelim. Çünkü o çok başarılı gördüğümüz KBB cilerin yada plastik cerrahlarında revizyona götürecek sonuçları olabiliyor sonuçta. Kusursuz doktor yada sonuç yok. Mükemmeliyetçi olmamak gerekir aslında :))
Benim ilk beklentim burundan rahat nefes alabilmekti tabi. Sonrasında şeklinin normal bir burun gibi olması. Ama insan istediklerini elde edince bu seferde şöylede olsaydı böylede olsaydı diyebiliyor
Birçoğuna göre doğal sonuç en iyi sonuçtur haklısınız. Doktorumda öyle söyler,bir burun ilk bakışta bile bu estetik olmuş dedirtiyorsa başarısız bir sonuçtur der :)) Zevkler ve renkler işte :)) Allahım herkesin gönlüne göre sonuçlar versin..
Canımmm iyiyim çok şükür.. Cocuklar iş falan derken pek uğrayamaz oldum buralara. Benim revizyondan sonra nerdeyse bir yıl geçti burnum yine kötü durumda iyice araştırmadan ameliyat oldugum için çok pişmanımTatlım,nasılsın görüşemiyoruz
Çok zor bir durum,çok üzücü. Ne diyim Allah iyi kapılar açtırsın.. Bende çok ümitsizdim iki ameliyat sonrası,tamam herşey bitti artık demiştim. Allah bir kapı açtı,şükürler olsun. Sanada açar inşallah... Zamanın ne getireceği hiiçç belli olmuyor,Allah büyük.Canımmm iyiyim çok şükür.. Cocuklar iş falan derken pek uğrayamaz oldum buralara. Benim revizyondan sonra nerdeyse bir yıl geçti burnum yine kötü durumda iyice araştırmadan ameliyat oldugum için çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?