Kbb mi Plastik Cerrah mı

hangi doktordan memnun kaldiniz?

Burun fonksiyonları açısından sorun varsa KBB nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Fonksiyon açısından çok sorunu yok ise plastik cerrah tercih edilebilir

merhaba bursa da hangi doktora burnunuzu yaptırdınız

Merhaba Bursada ki doktorunuzun adını verir misiniz ? Bende ameliyat olmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirm

Benimki ünlü bir estetik cerrahtı, burnumun eğriliğini düzeltmedi. Tabii hepsi böyle değil. Çok başarılı olan estetik doktorları da var. Burnunuz yamuk ve eğriyse doktor konusunda 100 defa düşünün.

Her ikiside olabilir kbb de başarlı burun estetiği yapan doktorlar var nefes sorunu varsa mutlaka kbb doktoru yapmali bence.

bende nefes ve hırıltı sorunu olduğundan kbb tercih ediyorum plastik cerrahi ile yaptığım görüşmelerde burnun içinden çok dış görüntüsüne önem verdiğini anladım hatta bir ifadesinde ben nefes problemine takıntılı sorunlar sorarken o kısım bizim uzmanlığımızdan çkıyor demesi kbb nin doğru seçim olduğunu düşündürdü ama ameliyata hem kbb hem estetik cerrah girecekse tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…