Kbb uzmanımı yoksa plastik cerrahmı tercih edilmeli

Deviasyon, sinüzit vb. hastalıklar için ameliyat olmayacaksanız..Sadece amaç estetik ise bence Plastik cerraha olmak daha doğru... Hepsi birlikte yapılacaksa zaten Kulak burun boğazcı yapmak durumunda... Estetik konusundada kendini iyi yetiştirmiş Dr. lar var.. Tabii iyi seçim yapılmalı.

ben 3 sene önce kbb ye ameliyat oldum burnumda kemik olduğu için,ameliyattan sonra nefes almamda çok fazla olmasa da fark oldu daha rahat nefes alabildim.ama burun ucumdan fazla kıkırdak alındığı için burnumun ucu düştü ve hiç hoş bi görüntü olmadı.bikaç ay araştırma yaptım ve 13 gün önce bir plastik cerraha ameliyat oldum.doktorum ameliyattan önce en başta hava yoluna dikkat edeceğini,bunun da eğitimini aldıklarını söyledi.doktorumun yaşı oldukça var,bu da yılllardır plastik cerrahların hava yolu ameliyatı da yapabildiklerini düşündürdü bana.ameliyattan sonra nefes problemm kalmadı gibi ama tabi ki daha erken kesin bişe söyleyemiyorum.ayrıca burun ucuma kıkırdak eklendi ve artık oması gerektiği gibi duruyo,tek sorunum daha yeni olduğu için burnumda oluşan şişlikler.
umarm yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Eğer sadece amacınız estetikse estetik doktoruna nefes ile ilgili probleminiz varsa estetikte yapan kbb doktoruna ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Ama bazı hastanelerde iki doktor birden ameliyata giriyor.

eğer amaç estetikse mutlaka plastik cerrahların tercih edilmesini öneriyorlar fakat sağlıkla ilgili bir problem varsa tabiki kbb

eğer nefesle ilgili sorun varsa bile kbbciyle beraber estetik cerrahın da ameliyata girmesinden yanayım ben. sonuçta estetik cerrahlarda çok daha güçlü bir perspektif ve estetik algı oluyor.

benimde burnum hem içten hem dıştan sorunluydu direk plastik cerraha gittim ama ameliyatıma hem plastik cerrah hemde kbb dr girdi şuan öyle rahat nefes alıyorum ki bence ikisi aynı anda girmesi daha iyi hem sağlıklı hem güzel bir burun için

mrb kızlar ben 11 şubat 2011 de oldum ameliyat devlet hastanesinde sol tarafımda eğrilik vardı ameliyat olalı 1,5 ay oldu ve kbb uzmanına oldum tabi estetik müdahalede yaptı özellikle dedimki doktora öle kaldırma fazla oynama istemiyorum sadece eğrilik gitsin.ilk gördüğümde burnum kocamandı sargılar açıldığında yanalrdan felan daha kalkık güsel duruyodu zamanala şişler inmeye başladı yanalrda güsel duruyo ama hala şişlerim var ve önden foto çektiğimde kötü çıkıyo yanalrdan problemım yok bide iki kaşımın ortasında az aşığıa az bi şiş kaldı gidermi gitmezmi bilmiyorum dokjtor bekleyip takip edelim dedi 20 nisanda tekrar kontrol var umarım şişler iner artık çok yavaş inmeye başladı şu anda eskisine göre iyi ama bu şişler inmesse hayal kırıklığına uğrarım doktor olası bi durumda küçük bir müdahale yaprız dedi ama ben düşünmüyorum korkuyorum. nefes alma olayına gelince öle ahımşahım bi sorun yoktu farkı çok anlmış değilim henüz grip felan oldum çünkü sormak istedikleriniz varsa yanıtlarım öpüldünüz.

kesinlikle estetik cerrah kbb cıların yaptığı burunlar estetik açıdan iç açıcı olmuyo..hem hastanın bu tarzda nefes alma problemi varsa estetik cerrahla kbb cı aynı anda giriyo diye biliorum ben..

Arkadaşlar bence burun ameliyatı diğer estetik ameliyatlardan daha zor ve önemli. Benim nefes alma sorunum olduğu için KBB doktorunu tercih ettim ama doktoruma gittiğimde anadım ki aslında her KBB ci estetik burun ameliyatlarını zaten yapmıyor. Yani doktorum bana öyle fotoğraflar gösterdi ki daha önce plastik cerrahlar tarafından yapılmış çok kötü sonuç alınmış ya da KBB ci tarafndan yapılmış çok kötü gözüken burunları nasıl düzelttiklerini falan anlattı. Ben de sordum direk KBB ci mi yoksa Plastikçi mi diye. Kendisi KBBci olduğu için tabii ki KBB ci diyecek sanıyordum ama öyle demedi. Burunla uğraşıp kendini burun konusunda eğitmiş bir Plastikçi ya da KBB ci her ikisi de olabilir dedi. Önemli olan burun ameliyatını severek ve bilerek yapmasıdır dedi. Ancak sinüzitin de varsa bu durumda KBB cinin mutlaka ameliyata girmesi gerekir dedi. Benim ameliyatımı Mayısta planladık. İçim çok rahat doktoruma çok güveniyorum. Ben ce plastik ya da kbb ci diye ayırmayın ve doktorunuzun referansları, ameliyat sonuçları en önemliside sizinle kurduğu diyalogtan tatmin oluyorsanız çok düşünmeyin derim.

kbb uzmanı emre ilhanı tercıh et arkadasın da muhtemelen ona yaptırmıstır sahane burunlar yapıyo arkadaslarım cok memnun sende oraya gıt :)

cnm kesınlıkle kbb cı emre ilhanı tercıh etmelısın mukemmel iş cıkarıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…