- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
amin..Konu hakkında bilgim yok.
Tek diyebileceğim gözlerini para doyursun
Yazık cidden.
Anlatamıyorum canım patrona. Zabıtayı aradım bizi aşar diyor. Polis merkezini aradım kaymakamlığı ara diyor. Kaymakamlık sgk yi ara diyor. En yakın sgk yi aradım içişleri bakıyor diyor. Orası telefonu açmıyor.Toplu tasima normal duzeninde olmayacakki her hat calisirmi sadece otobuslermi olur minibusler olmuyor yani hersey isverenin istedigi gibi olmuyor ucupta mi gideceksiniz
Hiç şaşırmadım şunu okuyunca. Ortaya bir şey atıyorlar ama aslında hiçkimse yetkili ve bilgili değil. Başkası arasa olmuyor mu şikayet için?Anlatamıyorum canım patrona. Zabıtayı aradım bizi aşar diyor. Polis merkezini aradım kaymakamlığı ara diyor. Kaymakamlık sgk yi ara diyor. En yakın sgk yi aradım içişleri bakıyor diyor. Orası telefonu açmıyor.
Kimsenin ismini bulastirmak istemiyorum çünkü bizim bağlı oldugumuz bi şirket var, grup şirketiyiz yani. Ama baş patron olan adam bildiğiniz mafya. Silahli degisik tipler. O yüzden ismimi vermektense çekiniyorum birini bulastirmakta.Hiç şaşırmadım şunu okuyunca. Ortaya bir şey atıyorlar ama aslında hiçkimse yetkili ve bilgili değil. Başkası arasa olmuyor mu şikayet için?
Orada da maalesef adamını bulursalar ismini veriyor şikayetçi kişinin.Cimere yazın. Şikayet olunca sanırım isim verilmiyor. Gizleniyor.
Proje isi yapıyoruzsektörünüz ne?
Hayir oyle bir durum yokki, kco aliyirumalıyorum kalanını da patron gayriresmi tamamlıyor.ihtiyacınız varsa kco alıp üstüne maaşta almak işinize gelir aslında bir yandan elinize asgari ücrette göre e düşük 1580 ara geçecek ,
Maalesef yok. Bi de patrona yarın bunu belirteyim bakalım cevabı ne olacakİK yok mu çalıştığınız firmada ? Bu durumun yasal olmadığını şikayet edeceğinizi belirtin. Bu durum eğer ortaya çıkarsa illegal olan bu durumu gerekli mercilere şikayet etmediğiniz için devlet hem işvereninden tazminat alıyor hem de size verdiği ödenegi sizden de faiziyle geri talep ediyor bilginiz olsun.
Aynen belirtin en azından birilerinin bunu ifşa edebileceğini düşünür. Sonucda hem firmaya kilit vuruluyor hem de tazminat ödüyor. Yazıklar olsun yüzlerce insan işkur kapısında üç kuruş ödenek için günlerce bekliyor. Bu firsatcilardan sıra gelir mi onlara.Maalesef yok. Bi de patrona yarın bunu belirteyim bakalım cevabı ne olacak
Bu durumda sigortanızda yatmıyor herşey patronunun kârına. Bu durumu nasıl kabul ettiniz ki sizden başka aynı duruma maruz kalanlar yok mu ? Birlikte hareket edin. Cimere gizli kullanıcıdan şikayet kaydı bırakın ya da olmadı bir yakınınız kayıt bıraksın. Yedirmeyin emeğinizi bu sömürücülere.
Cimere böylece yazın
Yarın tekrar konuşacağım kızlar. Sonra şikayetimi olusturacagimAynen belirtin en azından birilerinin bunu ifşa edebileceğini düşünür. Sonucda hem firmaya kilit vuruluyor hem de tazminat ödüyor. Yazıklar olsun yüzlerce insan işkur kapısında üç kuruş ödenek için günlerce bekliyor. Bu firsatcilardan sıra gelir mi onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?