Cilt Bakımı Ürünleri Keçi sütlü sabun ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
arkadaşlar, keçi sütlü sabunun cildi beyazlattığını ve lekelere iyi geldiğini okudum bi yerde. bunun doğruluğu nedir, kullananlar varsa tecrübelerini dinlemek isterim.
şimdiden teşekkürler kk :*

geçen hafta sağlık bakanlığının teşhir ettiği listeye göre piyasada keçi sütü olarak en iyilerden bilinen Kay bile gerçek keçi sütü değilmiş.

sütü bile böyleyken sabununa mı inanacaksınız?

Keci sutlu sabun cildin yaslanmasini geciktirmesi ile meshurdur. Cildi berrak, kadife gibi yapar ancak iki uc kullanimla degil. Surekli o sabunu kullanacaksiniz ve gercek keci sutlu sabun olacak. Piyasada abuk subuk markalar dolaniyo.

Ben o sabundan 1 kalıp bitirdim. Beyazlatmasını bilemem ben de öyle birşey olsa bile anlamam zaten açık tenliyim. Ciltteki bakteriyeleri öldürüp akneye iyi geldiği için kullanmıştım. Mis gibi bir kokusu var, cildimi berraklaştırdı. Başka bir faydasını görmedim ama daha uzun süre kullansam belki daha iyi neticeler alabilirdim. Markası thalia idi.

ben de var keçi sütü sabunu tam da bugün kullandım hatta
fena değil gibi ama ben sadece yüzümü kurutmayan bi sabun olsun diye almıştım öyle beyazlattığını falan bilmiyordum kullanınca iyice anlarım heralde =)

Bende eczaneden bir kalıp 6 TL' ye falan almıştım gerçek midir? bilemiyorum..
Beyazlattığına dikkat etmedim çünkü esmer değilim, bana pek farklı gelmedi açıkçası zira hala aknelerimle başım dertte.
Lise' den sonra ergenliğe girenlerdenim ben, 18 yaşımdan sonra yavaş yavaş sivilcem çıkmaya başladı. 24 oldum hala benimleler.
Bütünleştik artık biz onlarla.

Killi sabun denediniz mi ?

bende kullandım bi tane azeri kadın vardı neydi adı hatırlamadım istanbul bebek te yeri var ondan almıştım bir sabun olarak başarılı ama bi estetisyen tüylenme yapacağını söledi bıraktım o yüzden

Ben sabunları çok severim. Hafta sonu incitozlu, kara üzüm çekirdekli, mangolu, ballı, salyangozlu bi sürüü sabun aldım. Satıcı, incitozlu olanın ciltte leke giderdip beyazlattığını söyledi. Onu da deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Cilde iyi gelebilir ama beyazlatacağını sanmıyorum.

Ne tuhafız ya beyazlar bronzlaşmaya çalışıyor esmerler beyazlamak istiyor

Arkadaşlar merhaba, normalde hep marketlerde satılan duş jellerini kullanıyordum. Bugün itibariyle keçi sütü sabununa başladım. Duşta suyla duruladıktan sonra cildim hiç kaygan değildi sanki kuruttu biraz. Sorunlu ciltlere, kuru ciltlere bile özellikle veriliyor çok iyi bir sabun diye duymuştum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bir de bu sabunları lifle mi kullanıyorsunuz direk cilde mi sürüp köpürtüyorsunuz? Teşekkürler şimdiden:)

Ben bu keçi sütlü sabunu kullanıyorum.1 hafta olmasına ragmen cildim çok güzelleşti lekelerim hafifliyor ama ben yıkadıktan sonra özellikle lekelerın üzerine argan yagı sürüyorum. Beyazlama falan da olmadı tavsiye ederim kızlar

şu an ibrahim saraçoğlu hocanın videosunu izledim kendi facebook sayfasında cilt önerileri isimli videoda

keçi sütü çok iyimiş, kendisi de üretiyor sanırım

ben sabun kullanamıyorum, cildim çok hassas

ama meraktan nerdeyse sütü kendim alıp 1 kalıp sabun yapacağım o kadar merak ettim

babam bi kez yanlışlıkla, inek sütü yerine günlük keçi sütü getirmişti marketten yanlış almış

aman allahım tadı çok feciydi- yani hayvanımsı ağır bir tadı var

ama ondan sabun belki yapılabilir?

ibrahim hocanın sitesine baktım, 12,5 tl sabunu

bişi değilmiş fiyatı, dikkatimi çeken şey, sabunlarından kostik yani porçöz türevleri yokmuş

acaba ne ile sabun kıvamına getiriyorlar? biz de yapabilsek keşke.. kostik yerine sabunlaştırma için ne eklenebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…