keçiboynuzu

BenCagla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
301
0
96
45
İstanbul
şu kürü bi daha yazarmısınız yaaaa.
bende sürekli kayboluyor
lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
bari bi dahaki aşılamaya kadar içsin:asigim:

hayatim keci boynuzunu kaynatip dinlendir bir hafta boyunca her sabah ve aksam birer bardak icir bir hafta sonra sadece aksamlari bir bardak icsin
bunun yaninda sik sik domates corbasi pisir havuc suyuda iyi geliyormus
süte muz bal pekmez karistirip schace yap

not: bunlari yaptiktan sonra kocandan kacma sansin olmuyor canim aslan gibi her gece üzerine atlayacaktir :))

ya canım bunun belli bir ölçüsü varmı.

not:benim kocam benden kaçıyor.acaba sabah akşam 2şer bardakmı içirsem
valla onun yanında ben kendimi sapık hissediyorum.oda öyle söylüyooooooooo:asigim:sırnaşık şey

ben belli bir ölcüde yapmiyorum 4-5 tane keci boynuzunu kirip kaynatiyorum ama 5 dakikadan fazla kaynatma ve kaynatirken tencerenin kapagi kapali olsun buhari kacmasin sonra kapagi kapali sekilde dinlendir soguduktan sonra esine icir yaklasik iki yada 3 bardaklik su ekliyorum

sağol canım :1hug:

silagul
Nergis

Meslek: Modelist
Yaşadığınız Yer: İstanbul
Kan Grubunuz: 0 Rh+
Medeni durumunuz: Evli Üyelik Tarihi: Apr 2007
Burç: Oğlak
Üye Puanı:
Tecrübe Puanı: 1
(57)

--------------------------------------------------------------------------------

kopyalayamadim yazabildigim kadar yazicam umarim yarari olur prof.dr.adnan saracoglunun kitabindan alintidirikdidarsizliga karsi adeta mucize cozumkeciboynuzudur.keci boynuzu kurunun etkisini viegra ile mukayese etmek mumkun degildir.keci boynuzu kuru,iktidarsizliga karsi bir defalik veya bir gecelik cozum getirmemektedir.aksine,iktidarsizligi tedavi ederekuzun bir zaman dilimi icerisinde kalici cozum getirmektedir.donem donem uygulanacak kur ilede iktidarsizligi ortadan kaldirabilmektedir.viegraninbelirtilen yan tesirlerinin hic biri keci boynuzu kurunde yoktur,cinsel sogukluk yasayan bayanlar icinde mukemmel bir cozum getirmektedir.
keci boynuzu ayni zamanda hareketli sperm sayisini artiran ozelligede sahiptir,aktif sperm sayisi az olan ve az sperm sayisindan dolayi cocugu olmama riski yuksek bab adaylarinin kullanmasinda cok buyuk fayda vardir. Kisaca sperm sayisi az olanlar icin ideal bir bitkisel cozumdur. Bugune kadar hareketli ( aktif ) sperm sayisinin azligindan dolayi baba olamayan onlarca insan tanidim, hemen hemen hepsi de keci biynuzu kurunu uyguladiktan 4 - 5 ay sonra baba olacaklarinin heyecani ile beni aramislardir.
HEDEFE ULASTIRIR
Bu nasil oluyor? Uygulanan keci boynuzu kuru, dusuk seviyede olan 7 - 8 milyon /ml icersindeki hem hareketli sperm sayisini yukseltiyor hemde hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayidaki sperm sayisini yukseltmekte diger tarftanda mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandirmaktadir. Normal sperm sayisi oldukca dusuk olmasina ragmen, spermlerin belli bir yuzdesinin hereket hizi yukseldiginden hedefe ( yumurtaya ) ulsma orani yukselmektedir. Bu sayede sperm sayisi normal syinin altinda olmasina ragmen hamilelik basliyabilmektedir.
UMUTSIZLIGE SON
Isvicreli cok yakin bir aile dostum, hareketli sperm sayisi az oldugu icin cocuk sahibi olamiyordu. Kendisi uzun yillar bu konuda cok degisik tedaviler gormus ve sonuc hep basarisizlikla neticelenmisti.
Kendisine keci boynuzu kuru nu onerdigim zaman bana tereddut ile bakarak " saka yapiyorsun herhalde " demisti. Nede olsa 13 yilin verdigi basarisizlik ve umitsizlikte vardi. Ama bu konuda cok ciddi arastirma sonuclarimin oldugunu soyledim. Bunun uzerine derhal uygulamaya karar verdi. Turkiye den keci boynuzu getirttim ve kullanmaya basladi. Kullanmaya basladiktan 5 ay sonra baba olabilecegini ogrendiginde mutlulugunu ilk benimle paylasti. Meslektasim su an 3 cocuk sahibi olmanin mutlulugunu yasiyor.
HAMILE KALMAYA YARDIMCI
bazi durumlarda sperm sayisi normal olmasina ragmen hamilelik cok zor gerceklesir.bunun sebebi nedir?spermlerin bas kisminda bir kesecik var.bunun icinde cok sayida degisik enzimler bulunur.sperm,yumurtaya temas ettiginde,acrosome icerisindeki enzimler yumurtanin zarini parcalar,sperm yumurtanin icine girer ve dolleme baslar.iste yumurta zari ile temas eden spem-acrosomunun enzimleri yeterli aktiviye sahip degilse,yumurtanin zarini parcalayamazlar.yumurtanin dollenmeside mumkun olmaz.keci boynuzu spermin bas kisminda bulunan acrosome icerigindeki enzimlerin aktivitesini yukselterek,yumurta zarinin parcalanmasina imkan saglar,boglece hamilelik gerceklesir.
HER DERDE DEVA KUR - IKTIDARSIZLIGA KARSI
Kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 6 - 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak agzi kapali olarak hafif ateste 3 dakika kaynatin ( Lutfen kaynama suresi ve mikarlara uyunuz ) Kaynama suresi tamamlandiktan sonra ocagini altini kapatiniz ve 20 dakika dinlendirin. Dinlenme suresi tamamlandiktan sonra kasikla keci boynuzu parcalarini cikartin. Soguduktan sonra yarisini sabah ac karnina, diger yarsini aksam yatmadan once icin. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergun devam dedin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yataga girerken bir su bardagi icin. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayin.
akciger kanseri ,nefes darligi ve prostat icin olanlari yazamadim istiyen olusa yazarim,
ALLAH isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin tez zamanda

canim tariftede ozellikle belirttim suyun miktari,keci bounuzu adedi ve kaynama surelerine dikkat edilmeli ve hergun taze yapilmali,bende o doktorun kitabi var mesela lahanayi zayiflamak icin 7 dakika ,selulit icin 15 dakika kaynatiyorsun yani miktar ve sureler onemli

ikinize de çok teşekkür ederim.
allah hepimize nasip etsin inş.
2.aşılamaya kadar deneyelim bari.
umut dünyası:1hug:

sütlü balli karisim gercekten bi faydasi oluyormu?oluyorsa miktari nekadar yaparken,esim suanda keciboynuzu kürünü yapiyor,bir umut diye dyudugumuzu yapiyoruz

slm kızlar bu keçiboynuzu suyunu soğukmu, sıcak mı, ılıkmı içecek lütfen yardımcı olurmusunuz ben dün başladım şimdiden teşekkür ederim.ii bayramlar hepinize

slm
eşime dr önerdi keçi boynuzunu bizde aldık. ama ben bu şekilde yapmadım keçi boynuzlarını kırdım bi kaba sonra içine fındık,ceviz,fıstık, bal ve pekmez koyup hepsini karıştırıp kavanoza koydum eşim hergün 1 kase yiyor. tadına baktım güzel yenilebilir yanı biz bunu 1-2 ay yaptık sonra sperm sayısını ölçtürdük ve hareket hızı ve sperm sayısı artmış dr ne yaptınız dedi böyle böyle diye anlattım süper bende hastalarıma önericem dedi.

benim ilaçlı hsg çekildi hormon tahlilleri yapıldı ultrasonla bakıldı bütün herşey yapıldı hiç bişey çıkmadı sorun eşimin sperm sayısı ama bunu deniyoruz birde dr eşime "one a day" adında vitamin verdi bunuda dr um hastalarına vermiş ve hep sperm sayısı artık hareket hızı artmış bakalım 1 kutuda 60 tane var günde 2 kere tok karnına içicek dedi 1 kutu bitmek üzere bu kutu bitince tekrar test yaptırıcaz bakalım ne çıkıcak.

bu kadar çok uğraşmamıza karşılık inşallah Allah yüzümüze bakar bizi sevindirir. bu arada benim yaptıklarımın haddi hesabı yok sütü rondoya koyup içine 2 tane muz bal ve pekmez atıp shake haline getirip içiriyorum. saf fındık ezmesi yiyor. bazen muzu doğrayıp üstüne bal fındık ve ceviz koyuyorum öylede güzel oluyor yani her türlü karışım mevcut aşırı doping yapıyorum bakalım ne olucak :)

benimesimde suyunu iciyor rabbim umutlarimizi emegimizi insallah bosa cikarmaz tez zamanda saglikli sihhatli hayirli bebisler nasip eder bize

saf arı sütüyle arı poleni önerdiler tabi bunlar arı sütü polen bal karışımı olarak satılıyor. biz saf arı sütü saf arı poleni aldık saf arı sütünü aç karnına içiyor içinde kendi kaşığı var 1 gr alıyormuş onuda içiyor yapılabilicek herşeyi yapıyoruz gerisi Allaha kalmış nasip ederse olur. Allah her isteğene inşallah nasip eder

ya arkadaşlar bişey sorcam
benim eşim dün sabah,dün akşam ve bu sabah içti.
ama dün akşamki içişinde midesi kalktı,gerçi herseferinde kalkıyorya neyse.
kustu azcık.
sizdede böyle oldumu.
şimdi tutturdu ben bunu içmem diye.napıcam.zorla içiriyorum sürekli

canım birde soğuk içirmeyi dene ben buzdolabına koyuyordum soğuyunca veriyordum benim eşimde ilk başta güzel değil dedi ama mecbur hiç sesini çıkarmadan içti mecbur içecekler biz dr nelere katlanıyoruz dimi ama

benim eşimde ilk zamanlar iğrenç filan dedi ama şimdi paşa paşa kendi gidip içiyor allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhatlı bebekler nasip etsin inşallah hepimize yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…