- 28 Ekim 2020
- 114
- 161
- 18
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
Benım de 3bucuk aylık sarman oglum varMerhaba hanımlar. Soyle bir baktım ve biz kedi annelerinin güncel bir baslıgı olmadıgını fark ettim. Burada hem genel sohbet ederiz, hem kedilerimizle ilgili konusuruz diye dusundum.
Benim iki tane sarman kızım var. Çocuklarım benim, çok seviyorum. İkisini de sokaktan sahiplendik. Bir yaşındalar.
Sizler de hem kendinizi, hem yavrularınızı tanıtabilirsiniz. Çok sevgiler
En zıpır zamanlar. Çok çabuk büyüyorlar, tadını çıkarınBenım de 3bucuk aylık sarman oglum var
Yaa evet, ilk aşıya götürdüğümüzde 1080 gramdı, 1 ay sonra 2100 gram olmusEn zıpır zamanlar. Çok çabuk büyüyorlar, tadını çıkarın
Ya zaten bence sarmanlar hem cok insan canlısı hem de oyuncular. Ama merak etmeyin buyudukce gerçekten sakinleşiyorlarYaa evet, ilk aşıya götürdüğümüzde 1080 gramdı, 1 ay sonra 2100 gram olmusveteriner göbüşü gösterip 1 kgı burda dedi, maşallah iştahlı oğlum fazla hareketli ama, sakınlesir mi acaba
Sokaktan masum bir canı kurtarmak kadar güzel bisey yok benceBiz de sokaktan sahiplendik geldiğinde o kadar çok biti vardı ki ilaç aldım kafasına sürdüm babam taradı temizledik tertemiz oldu resimdekinden baya büyüdü ama
Marketin önünde süt içiyordu çoluk çocuğa oyuncak olacaktı caddeydi hem ölür diye korktum biz de o sırada internetten sahiplenmek için arıyorduk denk geldi kucakladığım gibi aldımSokaktan masum bir canı kurtarmak kadar güzel bisey yok benceemeklerinize sağlık annesi.
Benim kızlar da kudurdular resmen, simdi sızdılarBenimde çok sevimli kırma bir erkek kedim var. Şuan uyuyor.
HahahahaBüyüyünce daha başka sorunlar başlayacak. Ben artık çocuk değilim bana oyuncak alma. Beni artık oyuncak fareyle kandıramazsın dicek.
Bizim afacanda bu akşam camdan balkona atladı. Ben cama koşup yakalayana kadar sonra nazar duası okuduk yavruş sakinledi. Yoksa bu gece uyucağı yoktu.Benim kızlar da kudurdular resmen, simdi sızdılar
Biz de eşimle sitemizdeki çöpün yanında bulmuştukMarketin önünde süt içiyordu çoluk çocuğa oyuncak olacaktı caddeydi hem ölür diye korktum biz de o sırada internetten sahiplenmek için arıyorduk denk geldi kucakladığım gibi
Şubat ayında 4 yası biticek.Hahahahasizinki kaç yaşında?
Aa nasıl, anlamadım ben tam olarak..Bizim afacanda bu akşam camdan balkona atladı. Ben cama koşup yakalayana kadar sonra nazar duası okuduk yavruş sakinledi. Yoksa bu gece uyucağı yoktu.
Ay maşallah, tüyü kadar ömrü olsun hepsininŞubat ayında 4 yası biticek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?