- 23 Ocak 2016
- 35.158
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
Ay geçmiş olsun Allah korusunEvet. Küçükken süpürgenin sopasıyla oynuyordu bir gün üstüne doğru düştü. O günden beri süpürgeden korkuyor. Fakat büyüdükçe artık alıştı. Aşkım sen korkma ben süpürücem kaldırcam sen sakin ol diyorum. Karşıma geçip beni izliyor.
Bizim böyle konusmalarımız onları gercekten rahatlatıyormus ve hoslarına gidiyormusEvet. Küçükken süpürgenin sopasıyla oynuyordu bir gün üstüne doğru düştü. O günden beri süpürgeden korkuyor. Fakat büyüdükçe artık alıştı. Aşkım sen korkma ben süpürücem kaldırcam sen sakin ol diyorum. Karşıma geçip beni izliyor.
Evet bizimkisi resmen konuşuyor bizle mutfaktayken geliyor sesleniyor bana ben de ona sesleniyorum alıp kucağıma seveymişim bitiyorum o andaBizim böyle konusmalarımız onları gercekten rahatlatıyormus ve hoslarına gidiyormus
Gimcattir büyük ihtimal, ben de onları kullanıyorum. Bir de dentatabs almayı dusunuyorum, biraz araştırıp.Royal canin kısır kedi maması bir de ince taneli marsilya sabunu kokulu kum kullanıyorum. Bir de multi vitaminle, tüy için malt macunu var ama onların isimlerini bilmiyorum şuan kalkıp bakmaya da üşendim
Royal canın hiçbir şekilde yemiyor. Beğenmediği şeyi direk insan gibi kusma şekli yapıyor. Öyk yapıyor. Genelde somonlu parça etli jelli mama alıyorum. Püre mamadanda nefret ediyor. Felix somonu seviyor. Yüzde yüz et olan yaş mamaları yemiyor. İlla içinde tahıl olacak.Proplan'ın ve royal canin'in yaş mamaları bu kıvamlardaydı galiba. Bir de evde yaş mama tarifleri buldum geçenlerde. Nasip olursa deneyeceğim bakalım.
Bi ara ndye geçsem mi diye düşündüm ama pahalı geldi bu mamayı da gayet iştahla yiyor sağlığı da iyi ben de değiştirmedimGimcattir büyük ihtimal, ben de onları kullanıyorum. Bir de dentatabs almayı dusunuyorum, biraz araştırıp.
Biz nd ve hill's alıyoruz. Donusumlu koyuyorum
Rafine zevkleri var annesi, evin tek cocugu olmak boyle bisey isteRoyal canın hiçbir şekilde yemiyor. Beğenmediği şeyi direk insan gibi kusma şekli yapıyor. Öyk yapıyor. Genelde somonlu parça etli jelli mama alıyorum. Püre mamadanda nefret ediyor. Felix somonu seviyor. Yüzde yüz et olan yaş mamaları yemiyor. İlla içinde tahıl olacak.
Bende tavuklu hasta kedi maması yapmıştım, hiç yemedi.
Aynen. Bizimki maşallah babamla aynı dili konuşuyor zaten. O ne derse anlıyor onu.Bizim böyle konusmalarımız onları gercekten rahatlatıyormus ve hoslarına gidiyormus
Royal canin de en iyi markalardan zaten, afiyet bal şeker olsunBi ara ndye geçsem mi diye düşündüm ama pahalı geldi bu mamayı da gayet iştahla yiyor sağlığı da iyi ben de değiştirmedim
Ya aynen öyle. Bir de her yerde bulunan mama seveydi iyiydi. Ömrümü yiyor. Beyefendi bir de bizimle yemeyi seviyor. Patisini bizim gibi kullanıp patisine takılan mamayı yiyor.Rafine zevkleri var annesi, evin tek cocugu olmak boyle bisey iste
Bardaktan, musluktan, sebilden, damacadan yani su kabı dısındaki her yerden daha tatlı geliyor su bence bu miniklereYa aynen öyle. Bir de her yerde bulunan mama seveydi iyiydi. Ömrümü yiyor. Beyefendi bir de bizimle yemeyi seviyor. Patisini bizim gibi kullanıp patisine takılan mamayı yiyor.
Su kabından su içmiyor. İlla bizimki gibi bardaktan su istiyor.
Teşekkür ederimBu arada Oydar'cığım bebeğiniz sağlıkla gelsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bir kızım biraz daha sakin ama bir tanesi dediğim dedik asla izin vermez. Bu yüzden su ağız bakım sağlığı için olan tabletlerden alayım diyorum. En azından ekstra bisey yapmıs olurum.Kızlar siz dişlerini fırçalıyor musunuz? Yoksa suya katılan yeşil sıvıdan mı karıştırıyorsunuz diş bakımı için.
Hiç diş bakımı yapmıyorumKızlar siz dişlerini fırçalıyor musunuz? Yoksa suya katılan yeşil sıvıdan mı karıştırıyorsunuz diş bakımı için.
Dolabın bir bölümü zaten onun. Sanırım 4 çeşit kuru mama 3 çeşit yaş mama var. Tabi bunlar bizi normalde kaç ay götürür fakat bizimki sıkıldığı için boyna açıp açıp sokak kedilerine veriyorum bende.Bardaktan, musluktan, sebilden, damacadan yani su kabı dısındaki her yerden daha tatlı geliyor su bence bu minikleresevdiği mamayı stoklamak da en iyisi, acil bisey oldugunda hop kenarda durması cok iyi oluyor
Ben hiç ilaç gibi olan kullanmadım. Suya karıştırılanla, diş fırçalama olayını yaptımda. Bir de çubuk gibi diş kaşıma almıştım o da çok sert geldi sanırım. Bir baktım ertesi gün diş etleri kızarık onu bir daha almadım.Bir kızım biraz daha sakin ama bir tanesi dediğim dedik asla izin vermez. Bu yüzden su ağız bakım sağlığı için olan tabletlerden alayım diyorum. En azından ekstra bisey yapmıs olurum.
Bizimki yaş mamayla beslendiği için diş taşı olma olasılığı daha fazlaymış.Hiç diş bakımı yapmıyorum
Sadece yaş mama mı yiyorBizimki yaş mamayla beslendiği için diş taşı olma olasılığı daha fazlaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?