- 28 Ekim 2020
- 114
- 161
- 18
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
Maşallah, hepsinin tüyü kadar ömrü olsunMerhaba, benim de yaklaşık üç yaşında tekir bi oğlum var. Biz de yavruyken sokaktan almıştık
Oturma odasının camında uzatma var dışarı doğru. O dışarı izlesin bende görebileyim diye. Bu akşam uzatmadan balkon demirine atladı. Beyfendi balkondan dışarı izlemek istiyormuş. Mesafe çok yakın yarım kol boyu ama bahçeye kaçtı sandım korktum bende.Aa nasıl, anlamadım ben tam olarak..
Hahahaha hepsinin huyu aynı gerçekten. Bizde de cam yatağı var iki tane. Orda uslu uslu oturup izleyeceklerine birbirlerine pati atıyorlar. İlla bir olay olacakOturma odasının camında uzatma var dışarı doğru. O dışarı izlesin bende görebileyim diye. Bu akşam uzatmadan balkon demirine atladı. Beyfendi balkondan dışarı izlemek istiyormuş. Mesafe çok yakın yarım kol boyu ama bahçeye kaçtı sandım korktum bende.
Bizimkide cama asılan ipe bu niye burada der gibi pati atıyordu.Hahahaha hepsinin huyu aynı gerçekten. Bizde de cam yatağı var iki tane. Orda uslu uslu oturup izleyeceklerine birbirlerine pati atıyorlar. İlla bir olay olacak
Evin sahipleri onlar oluyor artıkBizimkide cama asılan ipe bu niye burada der gibi pati atıyordu.
Aynen öyle. Evi temizlemeyeyim. Direk evden kaçma derdine düşüyor. Toz sevmiyor. Her tuvalet sonrası temizliceksin ben pis yere yapmam diye halıyı pat pat vuruyor.Evin sahipleri onlar oluyor artıksormadan, danışmadan bişey yapamayız
Ben sadece seviyorumHangi mamaları ve kumu kullanıyorsunuz anneler? Verdiğiniz takviyeler, ödül mamaları, yaş mamalar var mı?
Hahahaha kültürlü olusunu yerim yaBizimki bir de kitap gazete delisi. Kitap gördü, direk onun üstüne oturup patisini geçiriyor almaya çalıştığımda.
Gazete okurken köşelerini açmaya çalışır.
Geçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mıAynen öyle. Evi temizlemeyeyim. Direk evden kaçma derdine düşüyor. Toz sevmiyor. Her tuvalet sonrası temizliceksin ben pis yere yapmam diye halıyı pat pat vuruyor.
Aa evet kum konusunda çok hassaslar gerçekten. Çok temiz hayvanlar ya maşallahAynen öyle. Evi temizlemeyeyim. Direk evden kaçma derdine düşüyor. Toz sevmiyor. Her tuvalet sonrası temizliceksin ben pis yere yapmam diye halıyı pat pat vuruyor.
Biri çok korkuyor hala alışamadı. Diğeri oturup izliyorGeçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mı
Kıyamam tontişlerBiri çok korkuyor hala alışamadı. Diğeri oturup izliyor
Evet. Küçükken süpürgenin sopasıyla oynuyordu bir gün üstüne doğru düştü. O günden beri süpürgeden korkuyor. Fakat büyüdükçe artık alıştı. Aşkım sen korkma ben süpürücem kaldırcam sen sakin ol diyorum. Karşıma geçip beni izliyor.Geçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mı
Proplan'ın ve royal canin'in yaş mamaları bu kıvamlardaydı galiba. Bir de evde yaş mama tarifleri buldum geçenlerde. Nasip olursa deneyeceğim bakalım.Bizimki çok çiğnemeyi sevmiyor. Jelli mama olacak hapur hupur yutcak.
Tüy uzunluğu kedinin cinsindendir mamayla alakası yok diye biliyorumKızlar bizimkinin tüyleri çok uzadı acaba mamanın cinsinden mi kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?