Kedi Anneleri Sohbet ve Bilgi Paylaşımı

Aa nasıl, anlamadım ben tam olarak..
Oturma odasının camında uzatma var dışarı doğru. O dışarı izlesin bende görebileyim diye. Bu akşam uzatmadan balkon demirine atladı. Beyfendi balkondan dışarı izlemek istiyormuş. Mesafe çok yakın yarım kol boyu ama bahçeye kaçtı sandım korktum bende.

Hahahaha hepsinin huyu aynı gerçekten. Bizde de cam yatağı var iki tane. Orda uslu uslu oturup izleyeceklerine birbirlerine pati atıyorlar. İlla bir olay olacak

Hangi mamaları ve kumu kullanıyorsunuz anneler? Verdiğiniz takviyeler, ödül mamaları, yaş mamalar var mı?

Hangi mamaları ve kumu kullanıyorsunuz anneler? Verdiğiniz takviyeler, ödül mamaları, yaş mamalar var mı?
Ben sadece seviyorum o işler babamda gidip salam sosis alıyor geçen bardakta mısır yapmışlar o da yemiş çok sevmiş gitmiş babam ona yesin diye almış ben yarın bi gidip seveyim inşallah bahsederken bile özledim

Bizimki bir de kitap gazete delisi. Kitap gördü, direk onun üstüne oturup patisini geçiriyor almaya çalıştığımda.
Gazete okurken köşelerini açmaya çalışır.
Hahahaha kültürlü olusunu yerim ya bizimkilerden biri de laptop açar açmaz hop klavyenin üstünde oturuyor

Aynen öyle. Evi temizlemeyeyim. Direk evden kaçma derdine düşüyor. Toz sevmiyor. Her tuvalet sonrası temizliceksin ben pis yere yapmam diye halıyı pat pat vuruyor.
Geçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mı

Royal canin kısır kedi maması bir de ince taneli marsilya sabunu kokulu kum kullanıyorum. Bir de multi vitaminle, tüy için malt macunu var ama onların isimlerini bilmiyorum şuan kalkıp bakmaya da üşendim

Geçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mı
Evet. Küçükken süpürgenin sopasıyla oynuyordu bir gün üstüne doğru düştü. O günden beri süpürgeden korkuyor. Fakat büyüdükçe artık alıştı. Aşkım sen korkma ben süpürücem kaldırcam sen sakin ol diyorum. Karşıma geçip beni izliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…