- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
Evet hepsi evde hatta bir apartman dairesihepsine evdemi bakıyosunuz
ne zaman baslanıyor ?Sevgili kedi anneleri size bir sorum var. Kedinizin dişleri için kullandığınız diş macunu var mı? Önerebileceğiniz çünkü ben suya karıştırılan sıvı kullanıyordum. Kullandığım sanki artık yetersiz geliyor gibi. Veteriner de dişlere sıkılan fıs fıslardan önerdi ama onu yapınca da bir garip oluyor. Hoşlanmadı ondan da. Dişini fırçalayınca hoşuna gidiyor.
Küçükken alıştırınca kolaylık oluyor. Benim oğliş dişini fırçalamayınca yemek yemiyor. 6 aydan sonra başlamak iyi bence tabiki veterinere sormak en doğrusu.ne zaman baslanıyor ?
benınmkı 45 gunluk
tsk ederımKüçükken alıştırınca kolaylık oluyor. Benim oğliş dişini fırçalamayınca yemek yemiyor. 6 aydan sonra başlamak iyi bence tabiki veterinere sormak en doğrusu.
Rica ederim.tsk ederım
kuru mamaya nasıl alısacak
bır turlu yemıyor. ac duruyor resmen. dayanamıyorum yas mama verıyorum mecburen
sızınkı su an kac yasındaRica ederim.
Bende yıllarca yaş mama verdim. Sonra dişlerinden çok sorun yaşadık. Veteriner dişlerine sıkılan dezenfektan tarzı bir sprey önerdi. Bizimki ona alışamadı. Şimdi hergün diş fırçasıyla dişlerini fırçalıyorum.
Ben kuru mamaya sıvı krema ödül mamaları var. Ton balıklı, somonlu, karidesli vb. Onlardan alıyorum kuru mamanın üstüne sıkıyorum. Onun kokusuyla yiyor şuan. Markası w.a.n.p.y bizimki karidesli olanını çok seviyor. R.e.f.l.e.k.s ona ait olan sıvı krema var ama onu sevmedi.
Dört buçuk yıldır bizimle. Sağlık karnesinde 2016 aralık doğumlu.sızınkı su an kac yasında
benımkı 45 gunluk
Ben multivitamin, tüyleri için malt, bir de vitamin haplarından kullanıyorum. Kuru mama üstüne sindirim sistemine iyi gelen sıvı krema sürüp veriyorum. Bizimkide çok çabuk hasta oluyordu. Şimdi dinç ve enerjik hatta görenler büyüdüğünü söylüyor.Merhaba benim 2 yasinda british cinsi kedim var. Bagisikligi surekli dusuyor. Fip testi her seyi yapildi negatif cok sukur.
3 doz igne vuruldu 4'den 5.10a yükseldi ama ben evde ne yapabilirim
Diafarm in vitaminini ve maltini kullaniyorum. Siz ne kullaniyorsunuzBen multivitamin, tüyleri için malt, bir de vitamin haplarından kullanıyorum. Kuru mama üstüne sindirim sistemine iyi gelen sıvı krema sürüp veriyorum. Bizimkide çok çabuk hasta oluyordu. Şimdi dinç ve enerjik hatta görenler büyüdüğünü söylüyor.
Gimcat'in biotin zinc. Vet's plus'ın D vitamini, ve multivitamini. Sıvı krema olarak wanpy karideslisini kullanıyorum. Çiğneme çubukları gibi uzun pakette 14 gram ama ben kuru mamaya tek seferde sıkmıyorum hepsini üstüne sos koyar gibi daire çiziyorum. Hem onun kokusuyla kuru mamayı yesin diye.Diafarm in vitaminini ve maltini kullaniyorum. Siz ne kullaniyorsunuz
acaba? Sivi krema dediginiz nedir bir de ?
Dışarıyla yani başka kedi ve köpeklerle teması yoksa kuduz mikrobunu nereden kapacak da size bulaştıracak? Benim oğlan da kuduz gibi ısırır, saldırır ama kuduz olmadık çok şükür :))Korkunç bir şey oldu... Kedim eşimi ısırmış tüylerini tararken ve bırakmamış pitbul gibi kenetlemiş kendini. Nasıl kanatmışsa sanki bıçakla kesilmiş gibi olmuş. Bir de bana gelip sırnaşıyor.. tamam kedim bekarlık döneminden annemin kedisinin yavrusuydu ve ben büyüttüm, yetişkin olduktan sonra , evlenince yanımda getirdim. Genel olarak bir mesafeli bir yakın eşime. Ama bugün böyle yapmasına çok üzüldüm.
Esim de bağ kurmak için her şeyiyle ilgileniyor kumunu değiştirme ödül maması verme mama kabı temizleme, tüylerini tarama gibi. Sadece tırnak kesimini ben yapıyorum eşime elletmedigi için..
Neyse işin üzücü yanı karnesine baktım kuduz aşısı üzerinden 17 ay geçmiş... Etkisi de geçmiştir şimdi eşime aşı yaptirmaya gitmeli miyiz bilemedim... Annem hemen hastaneye gitmemizi söyledi eşim gerek yok dedi of akşam akşam iş çıktı başımıza
Biz de olmadık eşim iğne olmadıDışarıyla yani başka kedi ve köpeklerle teması yoksa kuduz mikrobunu nereden kapacak da size bulaştıracak? Benim oğlan da kuduz gibi ısırır, saldırır ama kuduz olmadık çok şükür :))
Çok teşekkürlerGimcat'in biotin zinc. Vet's plus'ın D vitamini, ve multivitamini. Sıvı krema olarak wanpy karideslisini kullanıyorum. Çiğneme çubukları gibi uzun pakette 14 gram ama ben kuru mamaya tek seferde sıkmıyorum hepsini üstüne sos koyar gibi daire çiziyorum. Hem onun kokusuyla kuru mamayı yesin diye.
Rica ederim.Çok teşekkürler
SmokinMerhaba kızlar benim minnoşum da bu ama kilosunu falan bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?