- 11 Nisan 2018
- 1.993
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.861
- 133
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
Evet annemdekiler de tekir oturdukları yer ful tüy oluyorbizim evde tüy toplama rulosu stoğu var :) Üstelik bizimkilerin cinsi tekir yani sokak kedisi, onlar bile çok döküyor :)
hastamıydı yoksa camdan mı düştü ?4 gün önce kedim melek oldu okdar zormuşki mafolduk
Hastaydıhastamıydı yoksa camdan mı düştü ?
Üzüldüm kaybınıza gercekten cok zor. Ben de 9 yasindaki kedimi kaybettim 3 sene once hala acisi taze içimde. Allah sabir versin4 gün önce kedim melek oldu okdar zormuşki mafolduk
Biz Royal Canin Dişi kisir kediler icin olan mama kullaniyoruz. Veteriner onerisi ile. Uzunca bir sure ND kullandik ama kizlarimdan birisinde tekrarlayan tas var maalesef o yuzden S/O katkili mama kullanmak gerek dedi veteriner.Merhaba arkadaşlar, kedilerinize hangi mamaları veriyorsunuz? Ben yavruyken ND ile besledim büyüyene kadar sonra sıkıldı değiştirdim fakat şimdi tekrar ND almayı düşünüyordum ki içeriği değişmiş, bozmuş diyorlar. Ama en severek de onu yiyordu, çok seçici oldu kuzucum bir kaç aydır. Şu an Tow(Taste of the Wild) tahılsız mama yediriyorum ama sanki ağır mı geliyor yavruma, ishali var birazcık, zayıfladı da. ND düşük tahıllıya mı dönsem yoksa böyle mi devam etsem, hangisi daha sağlıklı olur bilemiyorum yaa.
merhaba, bizim hill s markaMerhaba arkadaşlar, kedilerinize hangi mamaları veriyorsunuz? Ben yavruyken ND ile besledim büyüyene kadar sonra sıkıldı değiştirdim fakat şimdi tekrar ND almayı düşünüyordum ki içeriği değişmiş, bozmuş diyorlar. Ama en severek de onu yiyordu, çok seçici oldu kuzucum bir kaç aydır. Şu an Tow(Taste of the Wild) tahılsız mama yediriyorum ama sanki ağır mı geliyor yavruma, ishali var birazcık, zayıfladı da. ND düşük tahıllıya mı dönsem yoksa böyle mi devam etsem, hangisi daha sağlıklı olur bilemiyorum yaa.
merhaba, bizim kedininde dudağında yara oldu geçen hafta veterinere götürdüm.tatile çıkmış bende eczaneye sordum ne yapabilirim diye ağız spreyi sürebilirsin dedi bende sürüyorum baya geçti . yemesinde falan bişe yok keyfi yerinde üstelik bizimki hiç dışarı çıkmıyo aşılarındada lösemi olcakMerhaba Arkadaşlar,
Benim iki tekir kedim var ve ikisi de 11 aylık . Kedilerimi böyle köy gibi bir yere götürmüştüm orada çok kısa bir süre dışardan kedilerle temasa girdiler. Sonra anneme götürdüm kedilerimi. Bir kedimin ağzı kokuyordu ve dudağında yara çıkmış. Dün ne bir şey yedi ne de içti. Hatta bu sabah kanadı. Ben de bu sabah veterinere götürdüm antibiyotik ve bilmediğim bir iğne daha yaptı. İki gün sonra gelin dedi. Çok büyük ihtimalle önemsiz bir şeydir dedi.
Bu hayvanlara biz sadece iç dış parazit yaptırdıkk başka bir aşı yaptırmadık. Şimdi çok korkuyorum aşı yaptırmadıpımız için bir hastalık bulaşmışsa da kedime bir eşy olursa diye .kedimin sadece dudağında yara var. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba bilgi verebilir mi bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Kalın eldiven giyin elinize boğuşun onunla acayip hoşlarına gidiyorhanımlar benimki 3 aylık oldu ve fena halde ısırıyor. ve bu ısırmayı oyun zannediyor. bir sürü oyuncak aldık, dişleriyle ısırması için de bişeyler aldık yok illa bizim elimizi kolumuzu ısıracak. ısırdıktan sonra bir de yalıyor falan. kaç kez hayır dedik uzaklaştırmaya çalışıyoruz ama çare olmuyor. kardeşi de akrabamızın evinde, mesela onun ısırma huyu yokmuş, oyuncaklarını ısırıyormuş akrabamızı ısırmıyormuş. her zaman ısırmıyor ama ısırmaya başladı mı imkansız sevmek falan. sarman tekir erkek. nasıl geçecek bu alışkanlık anlamadım, topları var oltası var tırmanma tahtası var, ısırma oyuncağı var 3 tane. o gelip bize sataşıyor. ne yapacağız ya
Benim de 2 kızım var biri 7 yaşında tekir. Diğeri 2 yaşında british shorthair. İkisini de canımdan çok seviyorum. Çok akıllı kızlardırMerhaba hanımlar. Soyle bir baktım ve biz kedi annelerinin güncel bir baslıgı olmadıgını fark ettim. Burada hem genel sohbet ederiz, hem kedilerimizle ilgili konusuruz diye dusundum.
Benim iki tane sarman kızım var. Çocuklarım benim, çok seviyorum. İkisini de sokaktan sahiplendik. Bir yaşındalar.
Sizler de hem kendinizi, hem yavrularınızı tanıtabilirsiniz. Çok sevgiler
Merhaba elinizle oynarken ısırırsa oynamayı kesin, yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey yaptığı zaman hiç ismiyle hitap etmeyin sadece sert ses tonu ile hayır deyin. Isırmaya devam etmeye kalkarsa parmağınızla burnunun üstüne pıt pıt vurun hayır deyin yada iki parmağınızla kulağına fiske atıp hayır deyin. Şimdi daha çok ufak dişleri değişiyor ama oyunla beraber alışkanlık haline gelmesin ısırma olayı. Kalın eldiven alıp teşvik falanda etmeyin lütfen sonra çok çekersiniz. Kolaylıklar dilerim.hanımlar benimki 3 aylık oldu ve fena halde ısırıyor. ve bu ısırmayı oyun zannediyor. bir sürü oyuncak aldık, dişleriyle ısırması için de bişeyler aldık yok illa bizim elimizi kolumuzu ısıracak. ısırdıktan sonra bir de yalıyor falan. kaç kez hayır dedik uzaklaştırmaya çalışıyoruz ama çare olmuyor. kardeşi de akrabamızın evinde, mesela onun ısırma huyu yokmuş, oyuncaklarını ısırıyormuş akrabamızı ısırmıyormuş. her zaman ısırmıyor ama ısırmaya başladı mı imkansız sevmek falan. sarman tekir erkek. nasıl geçecek bu alışkanlık anlamadım, topları var oltası var tırmanma tahtası var, ısırma oyuncağı var 3 tane. o gelip bize sataşıyor. ne yapacağız ya
hepsine evdemi bakıyosunuzBenimde 5 evladım var. 4 erkek 1 dişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?