Ona karar veremedim cins kedi takıntım yok aslında yavru istiyorum amaSatın almayacaksınız değil mi ? Barınaklarda da bir çok cins kedi var.
Papaganlar evde tek kişiye baglaniyolar bizimki eşimi sectı ben onu çok seviyorum o eşimiCins kediler daha masraflı olur ve çoğu genetiği değiştirilmiş tür olduğu için kendine has bazı sağlık sorunları yaşarlar.Papağanla kedinin iyi bi fikir olduğunu sanmıyorum çünkü kediler doğaları gereği uçan,hareketli şeylere saldırırlar.Papağan yerde yürüse bile saldırır.Tekir kediler de genelde çok hareketli olur ve yaramazdırlar.Evde her şeyi yolup atarlar.
Cins kediler daha masraflı olur ve çoğu genetiği değiştirilmiş tür olduğu için kendine has bazı sağlık sorunları yaşarlar.Papağanla kedinin iyi bi fikir olduğunu sanmıyorum çünkü kediler doğaları gereği uçan,hareketli şeylere saldırırlar.Papağan yerde yürüse bile saldırır.Tekir kediler de genelde çok hareketli olur ve yaramazdırlar.Evde her şeyi yolup atarlar.
Cins kedilerin cogu turunun tuyleri asiri dokulur, buna hazir misiniz? Surekli ozel mamalarla ozel bakimlarla ugrasacaksiniz ayrica cogu cins kedi bir mutasyon kurbani oldugu icin saglik sorunlari daha fazla oluyor.
Size tavsiyem tekirler sarmanlar kara kediler miril miril hem cok canayakin hem de bakimi kolay. Ustelik cana da daha yakin. Bir sans verin onlara pisman olmazsiniz.
Papaganlar evde tek kişiye baglaniyolar bizimki eşimi sectı ben onu çok seviyorum o eşimi
yetmiyor anlicaginiz bana hayvanlara aşırı duskunum şöyle mincira mincira sevmek istiyorum papagan grubumuz var orda hem papagan hem kedi-köpek besleyenler görünce bi cesaret geldi bana
Kedi kızımı 4 gün kadar evde tek bırakmak zorunda kalmıştım geldiğimde zebra perdeleri yere indirmiş, koskoca konsol aynasını yere devirmiş olarak buldum, ayrıca örgü iplerimin poşetini yırtmış ve bütün evi olay yeri incelemeye çevirmişti 5 saat sürdü ipleri ayırmamCins kediler daha masraflı olur ve çoğu genetiği değiştirilmiş tür olduğu için kendine has bazı sağlık sorunları yaşarlar.Papağanla kedinin iyi bi fikir olduğunu sanmıyorum çünkü kediler doğaları gereği uçan,hareketli şeylere saldırırlar.Papağan yerde yürüse bile saldırır.Tekir kediler de genelde çok hareketli olur ve yaramazdırlar.Evde her şeyi yolup atarlar.
Ben hazırım rahatsız olmam ama eşim kesin olur o hiç sevmez kedileri ben istiyorum diye bakinmaya başladıCins kedilerin cogu turunun tuyleri asiri dokulur, buna hazir misiniz? Surekli ozel mamalarla ozel bakimlarla ugrasacaksiniz ayrica cogu cins kedi bir mutasyon kurbani oldugu icin saglik sorunlari daha fazla oluyor.
Size tavsiyem tekirler sarmanlar kara kediler miril miril hem cok canayakin hem de bakimi kolay. Ustelik cana da daha yakin. Bir sans verin onlara pisman olmazsiniz.
Kedi kızımı 4 gün kadar evde tek bırakmak zorunda kalmıştım geldiğimde zebra perdeleri yere indirmiş, koskoca konsol aynasını yere devirmiş olarak buldum, ayrıca örgü iplerimin poşetini yırtmış ve bütün evi olay yeri incelemeye çevirmişti 5 saat sürdü ipleri ayırmamsıkıldıklarında çılgınlaşabiliyorlar hakkaten
Ben hazırım rahatsız olmam ama eşim kesin olur o hiç sevmez kedileri ben istiyorum diye bakinmaya başladıben zaten şöyle simsiyah sokak kedilerine bayılıyorum ama eşim olmuşken cins olsun diyor bakan ben olcagim için tutturabilirim ama sizin kedı ne cins foto varmı foto
Burda okuyorum baya kedi bakan var benim çevremde hiç yok birkaç sorum olcak sizlere
Bayadır düşünüyorum evime kedi dostunu sokak kedisi dedigimiz tekirleride çok seviyorum ama şu cins olan tüylü olanlarada bitiyorum hangi kedi cinsi evde bakmaya daha uygun dişimi olmasi avantaj erkek olmasimi
Birde papaganim var evde hem jako hem kedi bakan varmı aranızda
Aklıma gelmeyen şunada dikkat et dediginiz bişe varmı
Papaganin pisliğini ben temizliyorum karnini ben doyuruyorum banyosu temizliği bende tüm gün benle oturuyor esim gunde yarim saat ilgilenir ilgilenmez ama adama asik kedide onu seçerse evi terkederimKedi de öyle ama:)
Bizim kedi eşime aşık mesela benim yüzüme bakmaz.
Alcaksanız erkek alın.
Büyüyünce papağanı yakalamaya çalışırsa napcaksınız?
Konu kedi olunca favorimsinAhhh tekir gibisi var mı ya ? Üç kedim de tekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?