Evet benim kızım teyzesi güzellik uykusundan kalkarkenBen bu şapşalı internetten alma bi fotograf saniyodum okadar minnos bir foto
Ben papagani kapatamam malesef bir seneden fazladır bizle kafese girince çıldırıyor kediyle bagim eminim çok güçlü olur ama önceliğim ilk evladım tabi
Sanırım sokak kedisinde karar kiliyorum
Benim kuşlar zaten genelde kafesteydi bazen çıkartırdım kafesteyken zaten hiç ilgilenmiyorlar bile ama dışardakilere tepki veriyorlar evdeki olan başka hayvanları evin olarak gördüğünden heraldeCanım bizde balık ve kedi besledik, aynı kedi varken muhabbet kuşu da oldu ama kedinin huyuyla alakalı yani yüzde 90'ı hareketli şeylere atlarlar. Benim oğlan geçen sinekliği aşacaktı neredeyse yakından kuş geçince. Olur bir arada ama risk olur. E baktı olmadı atacak mı kediyi ?
Aslında tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bibi, kısırlaştırma işine hiç sıcak bakamadım zaten ama benimki henüz kızgınlık dönemi falan yaşamamıştı,11 aylıktı gittiğinde, şöyleki ben onu evin bahçesine alıştırmıştım , temelli evde kalması beni çok üzüyordu, o sokak kedisi sokakta vakit geçirmek hakkı diye düşündüm, küçük bir ilçedeyiz bizim oturduğumuz apartman dairesi ama bitişik evler sokak boyu tek katlı müstakil evler, her bahçede 2-3 kedi var. 3-4 aylıkken gözetimimde bahçeye çıkmaya başladık zamanla zamanla ben işe giderken kapıda hazır bekler oluyordu dışarı çıkmak için , sabah çıkıyordu öğle arası geldiğimde "prenses " diye bağırınca hangi bahçede ise çıkıp gelip yemeğini yiyor benle ve ben işe döndüğümde tekrar dışarı çıkıyordu.. 7-8 ay böyle geçti.. Hem insanlardan hem kedilerden birsürü de arkadaş edinmişti çevreden. Hem özgür hem sahip çıkanı olan bir hayvandı. Gündüz sokakta gezip tozup akşamda yatmaya eve geliyordu.. Hamile kalsa yavrularına da bakmayı göze almıştım kısırlaştırmaktansa.. Ama işte bir gün ne olduysa dönmedi... Gören eden de olamamış.. Rüyamda defalarca başka bir eve girip orda mutlu yaşadığını büyüdüğünü falan gördüm ama gerçekte ne oldu bilmiyorum... Kaçalı 6 ay oldu, yaşıyor olsa sanki dönerdi kızım bana... Umarım yaşıyordur ve beni özlemediği için gelmemiştir...xpreiaZ sen kedini kısırlaştırmadın mı? Kaçtı diyorsun.
Ben hazırım rahatsız olmam ama eşim kesin olur o hiç sevmez kedileri ben istiyorum diye bakinmaya başladıben zaten şöyle simsiyah sokak kedilerine bayılıyorum ama eşim olmuşken cins olsun diyor bakan ben olcagim için tutturabilirim ama sizin kedı ne cins foto varmı foto
Maalesef ne olduğu ortada canım ölmüş belliki yoksa ne yapar eder gelirdi sen başka evde olduğuna inanmak istemişsin sadeceAslında tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bibi, kısırlaştırma işine hiç sıcak bakamadım zaten ama benimki henüz kızgınlık dönemi falan yaşamamıştı,11 aylıktı gittiğinde, şöyleki ben onu evin bahçesine alıştırmıştım , temelli evde kalması beni çok üzüyordu, o sokak kedisi sokakta vakit geçirmek hakkı diye düşündüm, küçük bir ilçedeyiz bizim oturduğumuz apartman dairesi ama bitişik evler sokak boyu tek katlı müstakil evler, her bahçede 2-3 kedi var. 3-4 aylıkken gözetimimde bahçeye çıkmaya başladık zamanla zamanla ben işe giderken kapıda hazır bekler oluyordu dışarı çıkmak için , sabah çıkıyordu öğle arası geldiğimde "prenses " diye bağırınca hangi bahçede ise çıkıp gelip yemeğini yiyor benle ve ben işe döndüğümde tekrar dışarı çıkıyordu.. 7-8 ay böyle geçti.. Hem insanlardan hem kedilerden birsürü de arkadaş edinmişti çevreden. Hem özgür hem sahip çıkanı olan bir hayvandı. Gündüz sokakta gezip tozup akşamda yatmaya eve geliyordu.. Hamile kalsa yavrularına da bakmayı göze almıştım kısırlaştırmaktansa.. Ama işte bir gün ne olduysa dönmedi... Gören eden de olamamış.. Rüyamda defalarca başka bir eve girip orda mutlu yaşadığını büyüdüğünü falan gördüm ama gerçekte ne oldu bilmiyorum... Kaçalı 6 ay oldu, yaşıyor olsa sanki dönerdi kızım bana... Umarım yaşıyordur ve beni özlemediği için gelmemiştir...
Oyy bunun güzelliğini çirkinliğini şaşkın bakışını yerimmHazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
Yaaa bu ponçikler seninmi valla izlerken ağzım sulandıBu minnoşlar cana can katar be
Bak bak tam cin tipi var bunda kara kedilere sarı tasmada çok yakışıyor Wolf birşey daha sorcam yeni doğum yaptın sen kedinin bebeğe tepkisi nasıl birde aynı odada kaç saat kaliyolar bebek düşünürken bi ara arastirmistim papaganlar çok tuy ve kepek doktukleri için ilk 3ay aynı odada uyutmamak gerekiyor diyordu sizde durumlar nasılHazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
Hazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
evet :) onları izlemekten iş yapamıyorumYaaa bu ponçikler seninmi valla izlerken ağzım sulandıay maşallah ya
Ama işte 8 saat evde olmuyoruz hem evde olsam da benle vakit geçirmektense kedi arkadaşlarıyla vakit geçirmek onun için çok daha keyifli olur diye düşünmüştüm... Ölse çevrede tanımayan yoktu kızımı büyüğünden çocuğuna herkes biliyordu sormadığım kimse kalmadı,illa biri görmüş olmaz mıydı? Bir de hergün dışardaydı ya kızacağı bir durumda kalmamış olabilir, etrafta bir sürü arkadaşı vardı çünküMaalesef ne olduğu ortada canım ölmüş belliki yoksa ne yapar eder gelirdi sen başka evde olduğuna inanmak istemişsin sadecebahcede bakıyorduysan ayrı ama ben evdeki kedinim kısırlaştırılması ve evde bakılmasından yanayım dişi kedilerde kızgınlık çok erken başlıyor 11 ay çokmuş
Oyy bunun güzelliğini çirkinliğini şaşkın bakışını yerimm
Bak bak tam cin tipi var bunda kara kedilere sarı tasmada çok yakışıyor Wolf birşey daha sorcam yeni doğum yaptın sen kedinin bebeğe tepkisi nasıl birde aynı odada kaç saat kaliyolar bebek düşünürken bi ara arastirmistim papaganlar çok tuy ve kepek doktukleri için ilk 3ay aynı odada uyutmamak gerekiyor diyordu sizde durumlar nasıl
Sokaktan yavru bir kedi temin edinin derim. Zira cins kesiler genetikleri ile oynandığı için çok hassas oluyorlar bakımları çok zor ve masraflı.Burda okuyorum baya kedi bakan var benim çevremde hiç yok birkaç sorum olcak sizlere
Bayadır düşünüyorum evime kedi dostunu sokak kedisi dedigimiz tekirleride çok seviyorum ama şu cins olan tüylü olanlarada bitiyorum hangi kedi cinsi evde bakmaya daha uygun dişimi olmasi avantaj erkek olmasimi
Birde papaganim var evde hem jako hem kedi bakan varmı aranızda
Aklıma gelmeyen şunada dikkat et dediginiz bişe varmı
Bunu nasıl parcalamadan yaşıyorsunuz ? Hirpalaya hirpalaya severim ben bunuHazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
Sokak kedisinde karar kıldım gönlüm karakediden yana peki sarman tekir ayrımı nasıl yapılıyor pek bilgisizmisim kedi konusundaSokaktan yavru bir kedi temin edinin derim. Zira cins kesiler genetikleri ile oynandığı için çok hassas oluyorlar bakımları çok zor ve masraflı.
En güzeli sokaktan alacağınız kedi. Çünkü sokak kedileri daha sağlıklı oluyorlar sizinle aynı yemeği yiyorlar dişi kedi ev için daha iyi çünkü ilk kızgınlık döneminde evde zaptedip kızgınlığı geçince operasyonla kısırlaştırdıktan sonra çok rahat edersiniz. Erkek kedi azdığı zaman dişi kedi gibi sadece miyavlamaz evin belli yerlerine koku bırakmak için minik çişler attırır ve o kokuyu evi yıkasanız çıkartamazsınız.
Tekir cinslerin de kara tekir erkek (kısırlaştırılırsa) daha uysaldır.Dişi kediler de ise sarman cinsi tekirler daha uysaldır.
Hazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
Yav ben bunu çok pis sevicem.Eki Görüntüle 1871439 Eki Görüntüle 1871440 Eki Görüntüle 1871441
Işte tekir :) gel de sevme sen bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?