Kedi anneleri

Evet benim kızım teyzesi güzellik uykusundan kalkarken
Canım o zaman çok çok minik almalısın ki papağana iyice alışsın nette görüyoruz birlikte yaşayan kuş ve kedileri ama sorun olursa ilerde ne olucak bilemedim

Benim kuşlar zaten genelde kafesteydi bazen çıkartırdım kafesteyken zaten hiç ilgilenmiyorlar bile ama dışardakilere tepki veriyorlar evdeki olan başka hayvanları evin olarak gördüğünden heralde

xpreiaZ sen kedini kısırlaştırmadın mı? Kaçtı diyorsun.
Aslında tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bibi, kısırlaştırma işine hiç sıcak bakamadım zaten ama benimki henüz kızgınlık dönemi falan yaşamamıştı,11 aylıktı gittiğinde, şöyleki ben onu evin bahçesine alıştırmıştım , temelli evde kalması beni çok üzüyordu, o sokak kedisi sokakta vakit geçirmek hakkı diye düşündüm, küçük bir ilçedeyiz bizim oturduğumuz apartman dairesi ama bitişik evler sokak boyu tek katlı müstakil evler, her bahçede 2-3 kedi var. 3-4 aylıkken gözetimimde bahçeye çıkmaya başladık zamanla zamanla ben işe giderken kapıda hazır bekler oluyordu dışarı çıkmak için , sabah çıkıyordu öğle arası geldiğimde "prenses " diye bağırınca hangi bahçede ise çıkıp gelip yemeğini yiyor benle ve ben işe döndüğümde tekrar dışarı çıkıyordu.. 7-8 ay böyle geçti.. Hem insanlardan hem kedilerden birsürü de arkadaş edinmişti çevreden. Hem özgür hem sahip çıkanı olan bir hayvandı. Gündüz sokakta gezip tozup akşamda yatmaya eve geliyordu.. Hamile kalsa yavrularına da bakmayı göze almıştım kısırlaştırmaktansa.. Ama işte bir gün ne olduysa dönmedi... Gören eden de olamamış.. Rüyamda defalarca başka bir eve girip orda mutlu yaşadığını büyüdüğünü falan gördüm ama gerçekte ne oldu bilmiyorum... Kaçalı 6 ay oldu, yaşıyor olsa sanki dönerdi kızım bana... Umarım yaşıyordur ve beni özlemediği için gelmemiştir...

Hazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir.

Maalesef ne olduğu ortada canım ölmüş belliki yoksa ne yapar eder gelirdi sen başka evde olduğuna inanmak istemişsin sadece bahcede bakıyorduysan ayrı ama ben evdeki kedinim kısırlaştırılması ve evde bakılmasından yanayım dişi kedilerde kızgınlık çok erken başlıyor 11 ay çokmuş

Hazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
Oyy bunun güzelliğini çirkinliğini şaşkın bakışını yerimm

Hazir bayilmisken benim kara kedim :) Kendisi dunyanin en ugurlu kedisidir. Eki Görüntüle 1871454
Bak bak tam cin tipi var bunda kara kedilere sarı tasmada çok yakışıyor Wolf birşey daha sorcam yeni doğum yaptın sen kedinin bebeğe tepkisi nasıl birde aynı odada kaç saat kaliyolar bebek düşünürken bi ara arastirmistim papaganlar çok tuy ve kepek doktukleri için ilk 3ay aynı odada uyutmamak gerekiyor diyordu sizde durumlar nasıl

Ah iste tam benlik konu. Sabaha kadar kedilerden bahsedebilirim. Iki tekir yavrum var. Ölmek uzereyken sokaktan kurtardik esimle. Onlardan sonra hayatimiz bambaska oldu. Harika bir duygu kedi ebeveyni olmak. Sizden tek ricam nolur ihtiyac sahibi bir cana yuvanizi acin, satin almayin.

Bugüne kadar çok kedi besledim. En çok da tekir. Şu an evde İran kedisi var , 7 yaşında. Evet, çok masraflı . Maması, aşıları, tıraşı, taraması, malti. Ama çok sakin. Civcivden bile korkar. Ben çocuk sahibi olacağım için bu cinsi tercih ettim. Gerçekten de hiç zarar vermedi bebeklere.

Ama işte 8 saat evde olmuyoruz hem evde olsam da benle vakit geçirmektense kedi arkadaşlarıyla vakit geçirmek onun için çok daha keyifli olur diye düşünmüştüm... Ölse çevrede tanımayan yoktu kızımı büyüğünden çocuğuna herkes biliyordu sormadığım kimse kalmadı,illa biri görmüş olmaz mıydı? Bir de hergün dışardaydı ya kızacağı bir durumda kalmamış olabilir, etrafta bir sürü arkadaşı vardı çünkü

Bizimki bebegime fazla yaklasmiyor ama yattigi yatakta ayakucunda yatiyor basini bekler gibi. Oglum agladiginda da dikilip gozlerini kocaman acip bizim gelmemizi bekliyor nerede kaldiniz bakin su cocuga der gibi Kedimin oyle cok tuy dokme sorunu yok sadece mevsim gecislerinde cok oluyor onda da esim tras ediyor.

Sokaktan yavru bir kedi temin edinin derim. Zira cins kesiler genetikleri ile oynandığı için çok hassas oluyorlar bakımları çok zor ve masraflı.
En güzeli sokaktan alacağınız kedi. Çünkü sokak kedileri daha sağlıklı oluyorlar sizinle aynı yemeği yiyorlar dişi kedi ev için daha iyi çünkü ilk kızgınlık döneminde evde zaptedip kızgınlığı geçince operasyonla kısırlaştırdıktan sonra çok rahat edersiniz. Erkek kedi azdığı zaman dişi kedi gibi sadece miyavlamaz evin belli yerlerine koku bırakmak için minik çişler attırır ve o kokuyu evi yıkasanız çıkartamazsınız.
Tekir cinslerin de kara tekir erkek (kısırlaştırılırsa) daha uysaldır.Dişi kediler de ise sarman cinsi tekirler daha uysaldır.

Evde papaganda olsa o bi kuş ) var ve nasıl cesaret kedi alma? Sasrdm acıkcası benm kopeğim varken bide ginepig alayım dedm anlaşamaz dediler kedi ırkında geliomş ginepigler ondan vazgectm ii düşün derm

Sokak kedisinde karar kıldım gönlüm karakediden yana peki sarman tekir ayrımı nasıl yapılıyor pek bilgisizmisim kedi konusunda

Hangi sehirdesiniz? Biz sokakta onlarca cana bakiyoruz. Evdekilerin bulasici hastaligi oldugundan eve alamiyoruz hepsini. Ben ev bulma dairesi gibi calisiyorum, gözüme kestirdigim herkese bir yavru emanet etmeye calisiyorum. Eger yakinsak size bizzat getirebilirim. Hatta bir tekir oglumuz var suan en acil yivaya ihtiyaci olan o. Annesi dogumda öldü, arkasindan tum kardesleri öldü ama o direndi. Bir arkadasimiz baktı besledi 3 aydir. Insan yetistirmesi bir kedi yani. O kadar iyi huylu ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…