- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Oy oy umarım mutlu bir yuvaya kavuşur benim papagan için daha minik bişe bulmam gerekiyor birde ben simsiyah istiyorum yaIste bahsettigim yuvaya ihtiyaci olan yavrumuz bu
Cinlik fışkırıyor gözlerden
aşk görüyorum resmen hepiniz elbirliğiyle iyice iştahımı kabarttinizBu da benim kızım.Bulduğumda hamileymiş.
İyi ki bana gelmiş.
Dişi olduğundan mütevellid cin gibi çokda yaramazCinlik fışkırıyor gözlerden
Maşallah
Ben tanımam sizi çevremde hiç yok kedi besleyenBen de kendi kizlarimi paylasmayi cok istedim simdi. Ama paylasirsam direkt desifre olurum
Gerçekten aşk çünkü.aşk görüyorum resmen hepiniz elbirliğiyle iyice iştahımı kabarttiniz
Bu duygular bana yabanci değil hiç disarda insanların pisliklerini görüp eve gelince papaganimı koklayarak öpüyorum o masumiyet için şükrediyorum Yaradana tabi onun derdi de anne bicibici yapalim mi sabah akşam yikanmak istiyorTansiyon hastaları için kedi köpek videosu izlemeyi öneriyor doktorlar.
Videosu bile bu kadar huzur verirken,kendisini düşünsenize bir derujj
Yalnız M meredithgrey Ares çok mu çok yakışıklı hepsinin ömrü uzun olsun
Hani kaplana benzeyen kara tekirler var ya onun sarısı da var ve acayip sevimli oluyorlar.Sokak kedisinde karar kıldım gönlüm karakediden yana peki sarman tekir ayrımı nasıl yapılıyor pek bilgisizmisim kedi konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?