Kedi anneleri

Bu da bizim çılgın :)
Bigün balkondan bakarken ay sokak ortasında fare var dememe kalmadı araba geçti üzerinden kostum yanına bi baktım ki yeni doğmuş kedi yavrusu.. sapasağlam.. annesi yan bahçede dediler goturdum yanına bıraktım getirdi bizim bahçeye attı.. yine götürdüm yine geri getirdi bizim bahçeye.. evdekiler tamam diyene kadar yarı gerçek yarı acitasyon ağladım durdum:) istemeye istemeye aldılar 7 yıldır oğulları oldu şimdi :)

Bu cins Avcı oluyor aşırı derecede.. istediği zaman gelir sevdirir.. genelde kendi köşesine cekilir kalabalik olunca.. titiz ve akıllı.. annem neler öğretti sasarsiniz :) erkek bizimki..

Tansiyon hastaları için kedi köpek videosu izlemeyi öneriyor doktorlar.
Videosu bile bu kadar huzur verirken,kendisini düşünsenize bir de rujj

Tansiyon hastaları için kedi köpek videosu izlemeyi öneriyor doktorlar.
Videosu bile bu kadar huzur verirken,kendisini düşünsenize bir de rujj
Bu duygular bana yabanci değil hiç disarda insanların pisliklerini görüp eve gelince papaganimı koklayarak öpüyorum o masumiyet için şükrediyorum Yaradana tabi onun derdi de anne bicibici yapalim mi sabah akşam yikanmak istiyor

Cins kediler ev için daha ideal tabi ki.. Scottish fold besliyorum, çok sakin yaratılışlı hayvanlar.. Eşyalara zarar verme huyu yok. İlk 1 yaşına kadar yaptırılması gereken aşılar evet masraflı oluyor ama bu sadece cins kedilere özel bir durum değil. Mamasını da en kalitelisinden alıyorum ama zaten bir paket 2 ay çok rahat gidiyor. Bunun yanında haftada bir tavuk ciğeri haşlıyorum. Yaş mama, ödül mamaları size kalmış. Kedileri severken cins ayırt etmem ama evde beslemek için cins kedi diyorum.

Sokak kedisinde karar kıldım gönlüm karakediden yana peki sarman tekir ayrımı nasıl yapılıyor pek bilgisizmisim kedi konusunda
Hani kaplana benzeyen kara tekirler var ya onun sarısı da var ve acayip sevimli oluyorlar.
Karakediler genelde yabani oluyor.Ce kediler öyle akıllı hisli ve temiz hayvanlar ki onları anlarsanız o da sizi anlar.
Ve kediyi sokaktan aldım nasılsa olmadı yapamadım sokağa geri bırakayım derseniz o kediyi resmen ölüme terk etmiş olursunuz.Çünkü bir kediyi evcilleştirmek hele ki bebekken alıp büyütmek demek o artık tamamen sizin evladınız gibi birşey demektir ki nasıl ki evladınızı sokağa atmazsanız onuda atamazsınız.Evde yaşayan kedi sokakta zor yaşar çünkü avlanmaz yemek seçer araba çarpar köpek parçalar vs vs vs.
İyi düşünün derim

Çook çok güzel bir konu bende çocukluğumdann beri istiyorum evde bana dost bir kedi ama annem istemedi şimdide eşim aslında hayvanları kedileride çok sever birlikte sokak kedilerini besliyıruz merhametli fazlasıyla ama evde istemiyor tüyleri vs itici geliyor bildiğiniz ağlayıp ikna etmeye çalışıyorum kıyamıyorum sana ama olmaz diyor acaba nasıl ikna ederim var mı bunu yaşayanlar bazen aşıp getireyim hayır diyemez diyorum ama..

Kedi demek,tekir demektir
Sokak kedisi değil onlar hem,onlar halis Türk kedisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…