Sevilmez mi bu şapşal ömrü uzun olsunEki Görüntüle 1871439 Eki Görüntüle 1871440 Eki Görüntüle 1871441
Işte tekir :) gel de sevme sen bunu
Papagan tüm gün dışarda odaları ucarak gezer kapı üstlerinde uyur geceleri sadece kafese koyuyorum rahat uyusun diye sizce sorun olmaz mı kediyleKediyi yavruyken alırsanız ve öğretirseniz asla kuşa saldırmaz. ben hep kedi ve kuş birarada besledim. küçükken öğrettim asla saldırmadılar. hatta çok tuhaftır ki, balkona gelen kuşlara saldırıyor ama evdekine saldırmıyor :) evdeki kuşu salınca, kedim direk kendisi dışarı çıkar.
Beni tanısanız asla bu uyarıyı yapmazdiniz çocukluğumdan beri sokak hayvanlarına bakarım çıplak elle kenelerini çekerdim köpeklerin acı çekmesinler diye aldığım canlıyı sokağa terketmem içiniz rahat olsunKonu kedi olunca favorimsin
Benim 3'lu de tekir, dunya guzeli sokak kedilerim. Seninkileri de operim
Konu sahibi,
Lutfen pet shoplara para kazandirmayin. Barinaklardan, sokaklardan zor durumda olan cok fazla kedi var. Birinin hayatini kurtarabilirsiniz.
Lufen omur boyu ona bakacaksaniz alin, olmadi deyip onu yari yolda birakmayin. Tekrar sokaga alisamiyorlar.
Papaganla problem olabilir. Ulasamayacagi yuksek bir yere asmaniz lazim, ama nerelere ulastiklarina inanamazsiniz.
Iyi dusunun, karar verin.
Ama sonunda harika bir duygu, sevgi, bağ bunu da bilin.
Papagan tüm gün dışarda odaları ucarak gezer kapı üstlerinde uyur geceleri sadece kafese koyuyorum rahat uyusun diye sizce sorun olmaz mı kediyle
Çok ilgi istiyor evde 2-3 yaşlarında çok yaramaz bir çocuk olduğunu varsayin surekli yapma etme böyleyiz evde ama anne bicibici yapalimmi bir diyor evin hiç önemı kalmıyor gözümdeJako papağan sorsam:) nasıl zor mu bakimi
Teşekkür ederim böyle varsayım değilde birebr yaşayıp yazınca iyice yureklendimkediye öğretirseniz olmaz. ben elini uzattığında yasak diye bağırıyordum, patisine hafif vurup o kardeş diyordum :) vurmak yanlış anlaşılmasın hafifçe uyarır gibi. öğrendi asla saldırmaz. sadece uçarken dikkatini çekiyor, öteki türlü umrunda değil. fakat dişi kediler içgüdüsel olarak biraz daha avcı olurlar, erkek kedi almanızı tavsiye ederim.
Sultan salık olunca kedilerin tepkisi oluyor muKusla kedi sorun olmuyor ,benimde evde sultan papagani ve 3 kedi var hepside sokak kedisi ,sikaktan bir yavru alin once veteriner parazit vs sonra ev rahat rahat gecinir giderler
Amacim sizi yermek degil sadece bu konuda insanlar cok rahat ve hep hatirlatma ihtiyaci duyuyorum. Anlattiklariniza mutlu oldum.Beni tanısanız asla bu uyarıyı yapmazdiniz çocukluğumdan beri sokak hayvanlarına bakarım çıplak elle kenelerini çekerdim köpeklerin acı çekmesinler diye aldığım canlıyı sokağa terketmem içiniz rahat olsun
O kadar alistilar ki sultan kedinin kucaginda uyuyor ,zaren gagasindan kokuyorlar ,hep ortada tepelerinde,sizin ki jako kendini cok rahat korur bi sorun olmaz ,ki benim kedilerim oldukca buyuk ,iri kedilerSultan salık olunca kedilerin tepkisi oluyor mu
Konu kedi olunca favorimsin
Benim 3'lu de tekir, dunya guzeli sokak kedilerim. Seninkileri de operim
Konu sahibi,
Lutfen pet shoplara para kazandirmayin. Barinaklardan, sokaklardan zor durumda olan cok fazla kedi var. Birinin hayatini kurtarabilirsiniz.
Lufen omur boyu ona bakacaksaniz alin, olmadi deyip onu yari yolda birakmayin. Tekrar sokaga alisamiyorlar.
Papaganla problem olabilir. Ulasamayacagi yuksek bir yere asmaniz lazim, ama nerelere ulastiklarina inanamazsiniz.
Iyi dusunun, karar verin.
Ama sonunda harika bir duygu, sevgi, bağ bunu da bilin.
Sultan jakoya göre çokda minik aslında jako dediğiniz gibi çok daha rahat korur hayır ben kediye aciyorum çok fena bizimki sizin kedilerde tekir miO kadar alistilar ki sultan kedinin kucaginda uyuyor ,zaren gagasindan kokuyorlar ,hep ortada tepelerinde,sizin ki jako kendini cok rahat korur bi sorun olmaz ,ki benim kedilerim oldukca buyuk ,iri kediler
Sultan jakoya göre çokda minik aslında jako dediğiniz gibi çok daha rahat korur hayır ben kediye aciyorum çok fena bizimki sizin kedilerde tekir mi
Kız kuş ve kedi neden zormuş yahu bizde her zaman kuş ve kedi vardı+1
Kedi ve kuş bir arada çok zor, pişman olur kediden ya da papağandan vazgeçmek zorunda kalırsınız yazık olur.
Cins ve pet shoplarda satılan kediler genetikleriyle oynandığı için çabuk hastalanır dayanıksız olurlar masrafları da çok olur.
Ayrıca zaten pet shoplara para kazandırmayın lütfen.
Ben bu şapşalı internetten alma bi fotograf saniyodum okadar minnos bir fotoKedi annesi geldiavatarımda kızımı görebilirsiniz has be has sokak kedisi en sevdiğim cins benim hem balıklarım hemde muhabbetim vardı bizimkisi evde olan hayvanlara tepki vermiyor dışarıda uçanlara tepki gösteriyor ama yakalayacakmış gibi yavru alırsanız papağanla büyirse birşey olmaz ama salıcak kadar alıştırmanız için bayağı küçük olmalı heralde
Yavruyken papağanınız kediye zarar verme ihtimali daha yüksek gibiısırırsa minicik patilerini
Ben kızım uyurken salardım kuşlarımı üstünü örterdim gebertirim sakın çikma diye parmağımı sallardım çıkmazdı akıllı kızım uyansa bile hemen kaçardı kuşlardan başka odaya giderdi kızdığımdan yoksa gözleri simsiyah oluyor yani uçtuklarında
Şimdi kuşlar annecimde
Kız kuş ve kedi neden zormuş yahu bizde her zaman kuş ve kedi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?