Kedi anneleri

Papagan tüm gün dışarda odaları ucarak gezer kapı üstlerinde uyur geceleri sadece kafese koyuyorum rahat uyusun diye sizce sorun olmaz mı kediyle

Beni tanısanız asla bu uyarıyı yapmazdiniz çocukluğumdan beri sokak hayvanlarına bakarım çıplak elle kenelerini çekerdim köpeklerin acı çekmesinler diye aldığım canlıyı sokağa terketmem içiniz rahat olsun

Papagan tüm gün dışarda odaları ucarak gezer kapı üstlerinde uyur geceleri sadece kafese koyuyorum rahat uyusun diye sizce sorun olmaz mı kediyle

kediye öğretirseniz olmaz. ben elini uzattığında yasak diye bağırıyordum, patisine hafif vurup o kardeş diyordum :) vurmak yanlış anlaşılmasın hafifçe uyarır gibi. öğrendi asla saldırmaz. sadece uçarken dikkatini çekiyor, öteki türlü umrunda değil. fakat dişi kediler içgüdüsel olarak biraz daha avcı olurlar, erkek kedi almanızı tavsiye ederim.

Kusla kedi sorun olmuyor ,benimde evde sultan papagani ve 3 kedi var hepside sokak kedisi ,sikaktan bir yavru alin once veteriner parazit vs sonra ev rahat rahat gecinir giderler

Jako papağan sorsam:) nasıl zor mu bakimi
Çok ilgi istiyor evde 2-3 yaşlarında çok yaramaz bir çocuk olduğunu varsayin surekli yapma etme böyleyiz evde ama anne bicibici yapalimmi bir diyor evin hiç önemı kalmıyor gözümde

Teşekkür ederim böyle varsayım değilde birebr yaşayıp yazınca iyice yureklendim

Kusla kedi sorun olmuyor ,benimde evde sultan papagani ve 3 kedi var hepside sokak kedisi ,sikaktan bir yavru alin once veteriner parazit vs sonra ev rahat rahat gecinir giderler
Sultan salık olunca kedilerin tepkisi oluyor mu

Amacim sizi yermek degil sadece bu konuda insanlar cok rahat ve hep hatirlatma ihtiyaci duyuyorum. Anlattiklariniza mutlu oldum.
Siz alin o zaman bir kedicik

Sultan salık olunca kedilerin tepkisi oluyor mu
O kadar alistilar ki sultan kedinin kucaginda uyuyor ,zaren gagasindan kokuyorlar ,hep ortada tepelerinde,sizin ki jako kendini cok rahat korur bi sorun olmaz ,ki benim kedilerim oldukca buyuk ,iri kediler

Çok teşekkür ederim mahçup oldum
Sokak kedisi gibi var mı ya can onlar can. Her biri bir nefes bir can

O kadar alistilar ki sultan kedinin kucaginda uyuyor ,zaren gagasindan kokuyorlar ,hep ortada tepelerinde,sizin ki jako kendini cok rahat korur bi sorun olmaz ,ki benim kedilerim oldukca buyuk ,iri kediler
Sultan jakoya göre çokda minik aslında jako dediğiniz gibi çok daha rahat korur hayır ben kediye aciyorum çok fena bizimki sizin kedilerde tekir mi

benım kızım ankara van kırması bi kedı
bembeyaz cok guzel uzun tuylerı var
fakat ınanılmaz tuy dokuyor
herseyı yemıyor marka secıyor
cıt kırıldım bı kedı
bundan once 4 kere daha kedı beslemıstım
sokak kedısıydı tekırlerdı
bıldıgın panter gıbı atılgan guclu hıc tuy dokmez oyunbazlardı
dişiler daha kırıtkan daha sokulgan daha bı gel benı sevlık oluyor sankı
erkekler daha hophop zıpzıp

Sultan jakoya göre çokda minik aslında jako dediğiniz gibi çok daha rahat korur hayır ben kediye aciyorum çok fena bizimki sizin kedilerde tekir mi

Bir tane beyaz ,bir siyah beyaz ,bir tane de simsiyah ama hepsi sokaktan geldi

Kedi annesi geldi avatarımda kızımı görebilirsiniz has be has sokak kedisi en sevdiğim cins benim hem balıklarım hemde muhabbetim vardı bizimkisi evde olan hayvanlara tepki vermiyor dışarıda uçanlara tepki gösteriyor ama yakalayacakmış gibi yavru alırsanız papağanla büyirse birşey olmaz ama salıcak kadar alıştırmanız için bayağı küçük olmalı heralde
Yavruyken papağanınız kediye zarar verme ihtimali daha yüksek gibi ısırırsa minicik patilerini
Ben kızım uyurken salardım kuşlarımı üstünü örterdim gebertirim sakın çikma diye parmağımı sallardım çıkmazdı akıllı kızım uyansa bile hemen kaçardı kuşlardan başka odaya giderdi kızdığımdan yoksa gözleri simsiyah oluyor yani uçtuklarında
Şimdi kuşlar annecimde

Kız kuş ve kedi neden zormuş yahu bizde her zaman kuş ve kedi vardı

Ben bu şapşalı internetten alma bi fotograf saniyodum okadar minnos bir foto
Ben papagani kapatamam malesef bir seneden fazladır bizle kafese girince çıldırıyor kediyle bagim eminim çok güçlü olur ama önceliğim ilk evladım tabi
Sanırım sokak kedisinde karar kiliyorum

1 hafta önce arabanın altından tekir minicik bir yavru kurtardım ve evimizin bahçesine koydum. Evde kedi nüfusum fazla olduğu için alamıyorum ama çok tatlı 1 aylık kadar birşey. Cins kedi isteğiniz yoksa bakabilirsiniz yavrucuğa.El kadar birşey.

Kız kuş ve kedi neden zormuş yahu bizde her zaman kuş ve kedi vardı

Canım bizde balık ve kedi besledik, aynı kedi varken muhabbet kuşu da oldu ama kedinin huyuyla alakalı yani yüzde 90'ı hareketli şeylere atlarlar. Benim oğlan geçen sinekliği aşacaktı neredeyse yakından kuş geçince. Olur bir arada ama risk olur. E baktı olmadı atacak mı kediyi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…