Kedi aşkım :(

Esrasoygaz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
23
0
6
35
Afyon
Merhabalar burda size içimi dökmek istedim benim 2 sene önce bi kedim oldu bende 1,5sene durdu sonra abimde köpek almak istedi ve aldı alman kurdu daha sonra benım kedimi tek bi odaya koymak zorunda kaldık düşünün tüm gün evde dolaşan kedi tek odaya hapis olduçünkü köpekle anlaşamıyorlardı daha sonra bizde abimle düşündük ikisini birden verelim dedik ama bu bizim için hiç kolay olmadı ben kendime gelemedim çok ağladım ama olması gereken buydu .buaralar takip ettiğim siteler var kediler ve sahipleri böyle paylaşıyolar resimlerini içim parçalanıyo annemde çok seviyo neyse şimdi diyorum mesela yine kedi alsam ama yazın nolucak bizim yazlık ananemle ortak ve ananem kedilerden nefret eder yazın nasıl bakıcam tüm gün plajda sahildeyim hayvan kafayı yer ama çok istiyorum nolur bi öneride bulunun ((((((

Survival

Malesef hayvanlar sorumluluk ister, ya tatilden ya kediden vazgeçmelisiniz. Eğer yazlık ziyareti boyunca kediye bakabilecek birisi bulursanız o zaman bir kedi sahiplenin derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerdesiniz ben bakarım o minnoşa :) Benim de bi sürü kedilerim oldu birini anneannem bana yoldaş olsun diye aldı ölünce dedemle 4 5 gün başları ağrımış bişey yiyememişler üzülmüşler biz de üzüldük tabi. bizim de anneanne sever babanne kedi sevmez babannem bize gelmişti tiksiniyorum dışarıda dursun dedi ev bahçe müsaitti neyseki ama minnoşum çok akıllıydı hemen çalmışlar birisi köyüne götürmüş fare tutsun diye şaka gibi ona da kaç gün üzüldük en son da annesi tarafından terkedilen iki yavruyu aldım artık 7. kattayız büyüyünce evde zaptedilemez oldular (Ama evi müsait olan herkese 1 değil iki tane almasını öneririrm onların oyunlarını izlemekten ders çalışamıyordum bu kadar şirin olunur) onları köye verdik ve meraklı olan köpeğin yuvasına girince köpek onu parçalamış ne kadar ağladım. Ama diğeri Badem im iyi çok şükür evin kızı olmuş çay saatini biliyormuş balkona çıkıp bekliyormuş bisküvi verilecek diye kıyamam:) Velhasıl bi daha ömürlük olmadıkça almamaya karar verdik 10 yıl sonunda ölünce de insan çok üzülüyormuş bi sürü şey okudum bununla ilgili ama olsun onunla geçirdiğiniz mutlu anlar teselli olur siz de ömrü boyunca ona bakamayacaksanız almayın derim naçizane... Susam ve Badem in favori fotoğraflarından biri

Eklentiler

• IMG_20140606_160902.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…