Kedi bakımı yardım lütfen

Ve ekstrem bir şey olmadığı sürece kediler yıkanmaz o_O Bir de günlük mama miktarını çok aşmayın yoksa aşırı kilo alımı olur. Sonra diyabet için diyet mamayla uğraşırsınız onlar çok pahalı.
Ben önünden eksik etmeden hep olsun diye okumuştum ama miktarı mı koyayım bugün pek yemedi zaten hep oyun hep goy goy:spor:

Ben önünden eksik etmeden hep olsun diye okumuştum ama miktarı mı koyayım bugün pek yemedi zaten hep oyun hep goy goy:spor:
Hep tamamen dolu olunca mamanın tazeliği gidiyor açık havada. Ben sabah yarıya kadar dolduruyorum, yedikçe azar azar ekliyorum. Bebekken bir avuç koyardım zaten bitiremez ki o daha annesi.

sen simdilik surekli mama koy onune. Sonra gozlemle. Eger fazla abartiyorsa yeme isini sinirlarsin. Simdilik önünde dursun. Kediden kediye değişiyor yeme aliskanligi. Bizimkiler az yiyor meselâ ben hic kaldirmiyorum

Neye takilirsaniz bana sorabilirsiniz. Hayatinizdaki en dogru seyi yaptiniz, asla pisman olmayacaksiniz
Evet şuana çalışmadığım için birlikte takılıyoruz inanolmaz ama bana yaşam enerjisi getirdi resmen.pire gözükmüyor ama onu sorayım beyaz zaten olsa gözükür heralde değil mi :KK57:

sen simdilik surekli mama koy onune. Sonra gozlemle. Eger fazla abartiyorsa yeme isini sinirlarsin. Simdilik önünde dursun. Kediden kediye değişiyor yeme aliskanligi. Bizimkiler az yiyor meselâ ben hic kaldirmiyorum

Aynen +1

Evet şuana çalışmadığım için birlikte takılıyoruz inanolmaz ama bana yaşam enerjisi getirdi resmen.pire gözükmüyor ama onu sorayım beyaz zaten olsa gözükür heralde değil mi :KK57:
vet dis parazit ilacini verdikten 2 saat sonra hepsi olmus oluyor. Merak etmeyin dis parazit olmaz bundan sonra kolay kolay. Ama ic paraziti temizlemek biraz daha uzun suruyor sabirli olun

AşıyYa belirli bir ayda başlıyor. Eskiden iç parazit için şurup verirlerdi. Vereceğin o ilaç bebişi ishal yapabilir. Önlemini al bence. Sana sokulması çok tatlıı. Ama aynı İnsan bebeği gibi insan korkuyor gece uyurken ezer miyim acaba diye. Bol bol mutlu olun.
Çok teşekkür ederim mutluluk getirdi evimize minik

harika bir ask bu. Asla ama asla pisman olmayacaksiniz. Bizim de iki kizimiz var. Onlar bizim herseyimiz. Sokakta baktigimiz da onlarcasi var. Kedi uzmani oldum valla.
Ne güzel ne mutlu size eşim hiç sıcak bakmıyor evde bakılması ama bayıldı oyunculuğuna umarım alış biran önce

İç parazit derken şuan ishal aslında onunla ilgili ne yapabilirim
ishal olmasi normal. Usumustur ve süt icmistir muhtemeln. Sut ishal yapar. Siz sicak tutmaya gayret edin, kuru mama disinda ishalken birsey vermeyin gecer zamanla. Ic paraziti anne karninda aliyorlar çoğunlukla ve temizlemesi uzun suruyorm aslinda hap yerine andazol surup kullaniyorum ben tum yavrulara daha kolay sonuc veriyor. Eczaneden alabilirsiniz. Simdi canli olanlar dokulecek sonra 10 gun sonra yeniden icirmelisiniz ki suanda yumurta formda olanlar da dokulsun.

vet dis parazit ilacini verdikten 2 saat sonra hepsi olmus oluyor. Merak etmeyin dis parazit olmaz bundan sonra kolay kolay. Ama ic paraziti temizlemek biraz daha uzun suruyor sabirli olun
Peki siz dışarı bırakıyor musunuz biz apartmandayız bahçe olayı yok yani büyüyünce gezdirmek isterim ama nasıl aolacak bakalım

ishal olmasi normal. Usumustur ve süt icmistir muhtemeln. Sut ishal yapar. Siz sicak tutmaya gayret edin, kuru mama disinda ishalken birsey vermeyin gecer zamanla. Ic paraziti anne karninda aliyorlar çoğunlukla ve temizlemesi uzun suruyorm aslinda hap yerine andazol surup kullaniyorum ben tum yavrulara daha kolay sonuc veriyor. Eczaneden alabilirsiniz. Simdi canli olanlar dokulecek sonra 10 gun sonra yeniden icirmelisiniz ki suanda yumurta formda olanlar da dokulsun.
Veteriner yarısını sabah aç karnına yarısını 15 gün sonra ver dedi hap için ama enjeksiyon gerekli o halde almam lazım

Back
X