Kedi bakımı yardım lütfen

Peki siz dışarı bırakıyor musunuz biz apartmandayız bahçe olayı yok yani büyüyünce gezdirmek isterim ama nasıl aolacak bakalım
hayir disari cikarmiyoruz. Cunku bircok bulasici hastalik var disardan kapabilecekleri. Kediler oyle kopekler gibi degil zagen mekani benimsiyorlar kendileri de istemiyor cikmayi.

Bir de Whiskas kuru mama yedirmeyin. Pahalı mamaya gerek yok temizmama.com'dan bonacibo yavru kedi maması alabilirsiniz sağlık sıkıntısı yarattığı kedi neredeyse yok. Ben Hill's kullandım ne oldu, leş gibi gaz çıkardı, dışkısını fena kokuttu.

Acana, n&d gibi markalar en pahalısıdır, kalitelidir ama gereksiz pahalı. Açıkçası cins kedi değilse gerek yok bence.
Evet hap güzel yorumlar okudum tenizmama ile ilgili ondan alırız artık

hayir disari cikarmiyoruz. Cunku bircok bulasici hastalik var disardan kapabilecekleri. Kediler oyle kopekler gibi degil zagen mekani benimsiyorlar kendileri de istemiyor cikmayi.
Tabi tasvip ettiğim için değil ama çözüm yolu gibi geldi bakınca tasmalı var kediler için hiç yoktan iyi gibi ama bilemiyorum amaç tabiki yine onların mutluluğu

Evet hap güzel yorumlar okudum tenizmama ile ilgili ondan alırız artık
maddi durumunuz kotu degilse temizmama tavsiye etmem. Biz esimle oradan aldiklarimizi mecburen yetisemiyoruz diye sokaktakilere veriyoruz. Evde beslediklerimize vermiyoruz. İnanilmaz farkediyor tuylerinin rengi bile. Ama eger maddi olarak cok zorlayacaksa tabi ki alabilirsiniz.

Kulaklarına dokunmayın o temizler.
Hazır mama alabilirsin, bütçe olarak uygunsanız premium mamaları tercih edin. İyi beslenmesi tahmin ettiğinizden çok önemli. Marka konusunda yardımcı olabilirim. Yavru kedi maması alacaksın tabii, üstünde yazar. Yanında sürekli bir kap da taze su bulundurun.
Aşıları yapılmış, iç ve dış özellikle küçük olduğu için çok önemli.
Şu an her şey yolunda yani, sormak istediğiniz olursa memnuniyetle cevaplarım.
Aklınıza takılanları mutlaka veterinerle de görüşün.
Evet yavru kedi maması aldım aşılar da başladı şimdilik kulakları üzdü beni ama şimdilik müdahale etmeyeyim

Tabi tasvip ettiğim için değil ama çözüm yolu gibi geldi bakınca tasmalı var kediler için hiç yoktan iyi gibi ama bilemiyorum amaç tabiki yine onların mutluluğu
Bahçeli değilse çıkmamalı zaten. Indoor cat deniyor bizimkilere, ev kedisi artık onlar, siz sevgi, mama ve oyuncak verin temiz ortam verin tek istedikleri o :)

Bu arada kısırlaştırıldıktan sonra da verilen mamayı değiştirmeniz gerekecek. Daha az kalori alması lazım.

Bahçeli değilse çıkmamalı zaten. Indoor cat deniyor bizimkilere, ev kedisi artık onlar, siz sevgi, mama ve oyuncak verin temiz ortam verin tek istedikleri o :)

Bu arada kısırlaştırıldıktan sonra da verilen mamayı değiştirmeniz gerekecek. Daha az kalori alması lazım.
Evet öyleymiş ama onun için uzun zaman var sanırım

Evim müstakil. Kedi evlat edineceğiz yakında. Daha önce köpek vardı evde ne yemek varsa verirdim. Kedi ne yer ki.. Eskiden evde besledim kuru mama ok de bu adam bahçe kedisi olacak. Böcek fare tavuklarımuza gelen gelincik vs Kuru mama verirsem yer mi ki? Daha önce sokak kedilerine almıştım yemedinler. . Şeker yok biliyorum evde pişen yemeği versem birşey olur mu acaba?

Evim müstakil. Kedi evlat edineceğiz yakında. Daha önce köpek vardı evde ne yemek varsa verirdim. Kedi ne yer ki.. Eskiden evde besledim kuru mama ok de bu adam bahçe kedisi olacak. Böcek fare tavuklarımuza gelen gelincik vs Kuru mama verirsem yer mi ki? Daha önce sokak kedilerine almıştım yemedinler. . Şeker yok biliyorum evde pişen yemeği versem birşey olur mu acaba?
İyi oldu sorduğunuz veteriner pişmiş yumurta yoğurt ver dedi banada ama bişey olur mu ki çünkü maması nı yiyor zaten

Back
X