kedi beslemiş olanlar bakabilir mi

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
iyi günler :)
benim bir sorum olacaktı da bana yardımcı olursanız çok sevinirim
engelli bir kedi almak istiyorum. internette 3 bacaklı bir kedi sahiplendiriliyor. uzun zamandır kedi almak için arayış içerisindeydim karşıma bu kedi çıktı. 2 yaşında bir dişi sağ ön bacağı yok. ev kedisiymiş küçüklüğünden beri evde yaşamış
fakat tereddüt ettiğim bazı noktalar var. ben günde 6 saat evde yokum engelli bir kedinin yalnız kalmasının ona bir zararı olur mu acaba yani aklım evde kalsın istemiyorum. bakımında özen göstermem gereken noktalar neler hiç bilmiyorum. bilmiyosan ne diye kedi alıyosun diye soranlar olacaktır. ben hiç kedi beslemedim ama normal bir kedinin nasıl bakıldığını biliyorum sadece engelli kedilerin bakımlarında özen gösterilmesi gereken noktaları bilmiyorum.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Selam 2 tane kedisi olan biri olarak yalnız kalması sorun olmaz,içmesi için su ,biraz kuru mama ve kumu olursa kendi kendine bakabilir,ön kolunun eksikliği sorun olmayacaktır onun için

bende normal kedi baktığım için bir fikrim yok ama 6saat yok olmanız bir sorun teşkil etmez yemeği suyu olduğu sürece , ayrıca psiletmemesi için kumu eğer tuvalet alışkanlıgı var ise alın derim yok ise uğrasmanız gerektiği için 6saat yok olmanız SİZE ÇOK BÜYÜK ZORLUKLAR İLE KARSILASACAKSINIZ DEMEKTİR

Son düzenleme:
Selam 2 tane kedisi olan biri olarak yalnız kalması sorun olmaz,içmesi için su ,biraz kuru mama ve kumu olursa kendi kendine bakabilir,ön kolunun eksikliği sorun olmayacaktır onun için

çok teşekkür ederim :)

2 yaşında kısırlaştırılmış tuvalet alışkanlığı olan dişi bir kediymiş. ben de internette gördüm. alışma sorunu olur biraz herhalde

Son düzenleme:
Selam..

3 bacaklı bir pisinin,4 bacaklı pisilerden bir farkı yoktur..
Ekstra bakım gerektirmez bu durumları..

Sizi kutluyorum bu asil davranışınızdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…