Kedi besleyen arkadaslar cok acil :((

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim

Kusma usutmeden olmustur ,kizginlik icin kisirlasmasi sart ,
Veterinere goturun ,usutme icin mudahalec etsin

Kusmayla kizginligin alakası yok veterinerin kusmayı halletmesi lazım önce. Miyavlamasi kızgınlıkta olduğunu gösterir dikkat edin kaçmasın kisirlastrma şart yoksa sürekli miyavlamaya devam edicek

Kusmayla kizginligin alakası yok veterinerin kusmayı halletmesi lazım önce. Miyavlamasi kızgınlıkta olduğunu gösterir dikkat edin kaçmasın kisirlastrma şart yoksa sürekli miyavlamaya devam edicek
Zaten bi disari cikardim bugun zor tuttum resmen zor zapdettim az kalsin kaciyordu

Bana özelden durumu güzelce özetle mümkünse video fotoğraf at
Vet arkadaşım uyanık hemen sorayım
Üzüldüm

Kusma haricinde kizginlikta gibi duruyor ama yikamasaydiniz keske bence baska veterinere sorun cok gecmis olsun.

O sarı kusma arada nadirde olsa olur (kedim var 10 yaşında) 6 7 aylık erkek kediler genelde kızgınlığa girmez ama hareketleri öyle geldi

Benim kedimde tam canavar 20 gunlukken aldik elimizle sut verdik buyuttuk basa cikamiyoruz kum terbiyesi yok kiziyoruz kuma yapsin diye bize saldiriyor evdeki heryeri tirnak yapti duvara poposunu dayayip siciyor. Halilara isiyor. Hamileyim temizlemekte cok zorlaniyorum atmaya kiyamiyorum ama doktor kakasinin zararli oldugunu soyledi. Bir turlu sakinlesmiyor yaninda uzanamiyoru yuzumuze saldiriyor halbuki onu el ustunde buyuttuk. Kedilerde zeka engeli oluyormu acaba aklima baska birsey gelmiyor inanin ki birsuru kedi besledim hicbiri boyle degildi akillanmiyor. Uyudugunu dahi gormedim hep yaramazlik pesinde ve cok yiyo mama yetistiremiyoruz vermezsek bagiriyor cok kilolu.​

Veteriner ne diyor bu duruma

Allah yardimciniz olsun

Bende ailemden dolayi besleyemiyorum ama evlenirsem evim olursa falan cok istiyorun ama bu tarz yorumlari okuyunca gozum korkuyo biraz cunku sahiplenip sokaga birakmakta vicdana aykiri

Merak ettim acaba sizinkinin sorunu ne

Kedilerle alakali bi program vardi belki denk gelmissinizdir bizim nedensiz zannettigimiz hareketlerde mutlaka bisey varmis

Mesela isledigim bi programda kedi kuka yapmiyo surekli evin bi fayansina yapiyo kendini oksayani isiriyodu

Meger yaslanmadan dolayi kalcalarinda kireclenme varmis kum kabi yukarida bi yerde oldugu icin cikmaya zorlaniyormis ondan kuma gitmiyormus oksadiklatindada cani aciyormus ondan isiriyormus acaba sizinkinin nedeni nedir

Kusma haricinde kizginlikta gibi duruyor ama yikamasaydiniz keske bence baska veterinere sorun cok gecmis olsun.
Iki gun once disari cikardim hava cok guzeldi oda o kadar mutlu olduki kumun tozun topragin icinde yuvarlandi durdu kendisi asiri yaramaz cok pislenisti bende yikadim iste zaten o gunden sonradir iki gun kustu ama gunde birerkere usutseydi surekli kusma olmaziydi acaba disarda birseymi yuttu midesi boyle kotu oldu

O sarı kusma arada nadirde olsa olur (kedim var 10 yaşında) 6 7 aylık erkek kediler genelde kızgınlığa girmez ama hareketleri öyle geldi
Evt oncedende oluyordu ama ii gun pespese kusunca tereddur ettim kedin disimi erkekmi canim nasil yaramazmi kisirlastirdinmi herkes kisirlastirmami soyluyor ama esim istemiyor onu ikna etmem lazim

Böyle kedide illez duyuyorum helede ortalığa yapan

Orasini bilmiyorum ama tekrar diyorum yikamayin kediyi ustelik kis ayindayiz illa temizleyecekseniz islak bir bezle silin. Gecmis olsun

Inanin bilmiyorum ve cok kedi besledim hepsi terbiyeliydi. Bi yere gitmek zorunda kaldigimda kvdeme biraktim 3 gunlugune dolabinin ustundeki esyalari devirmis o esyalarda yeni yikattigi haliyi iceri giremeyip kapiyi kirmislar. Birdaha getirme bu kediyi diyorlar . veterinere goturdum fiziksel olarak hicbir problemi yok ruhsal olabilecegini soyledi. kimse sevmiyor ben seviyorum ama cok korkuyorum 3 ay sonra bebegim olacak ona zarar verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…