Uzuldum canim ya benim kedimde asiri yaramaz ama seninkinde bi sorun var veterinere sordunmu kedin kac yasinda erkekmi kisirlastirsan belki sakinlesir duzelir bende hamileyim surekli oynuyordum ama bu aralar cabuk yoruluyorum bu yuzden surekli pesindede kosturamiyorum anlamadimki niye yapiyor asiri ilgi isteyen oyuncu kedi acaba bu yuzdenmi yapiyor artik dusunmekten bi hal oldumBenim kedimde tam canavar 20 gunlukken aldik elimizle sut verdik buyuttuk basa cikamiyoruz kum terbiyesi yok kiziyoruz kuma yapsin diye bize saldiriyor evdeki heryeri tirnak yapti duvara poposunu dayayip siciyor. Halilara isiyor. Hamileyim temizlemekte cok zorlaniyorum atmaya kiyamiyorum ama doktor kakasinin zararli oldugunu soyledi. Bir turlu sakinlesmiyor yaninda uzanamiyoru yuzumuze saldiriyor halbuki onu el ustunde buyuttuk. Kedilerde zeka engeli oluyormu acaba aklima baska birsey gelmiyor inanin ki birsuru kedi besledim hicbiri boyle degildi akillanmiyor. Uyudugunu dahi gormedim hep yaramazlik pesinde ve cok yiyo mama yetistiremiyoruz vermezsek bagiriyor cok kilolu.
Evde beslenilen kedi kısırlaştırmadan yapamazsınız boşuna eşin karşı çıkmasınEvt oncedende oluyordu ama ii gun pespese kusunca tereddur ettim kedin disimi erkekmi canim nasil yaramazmi kisirlastirdinmi herkes kisirlastirmami soyluyor ama esim istemiyor onu ikna etmem lazim
Kedim 6 aylik 20 gunlukken beslemeye basladim ruhsal olabilcegini soyledi veteriner ama yaramazligi degil saga sola iseyip sicmasi ve kizdigimizda bize saldirmasi beni korkutuyor onu terk etmek de istemiyorum gelcek olan kedini yok et oyle geliyim diyo bu arada kedim dişiUzuldum canim ya benim kedimde asiri yaramaz ama seninkinde bi sorun var veterinere sordunmu kedin kac yasinda erkekmi kisirlastirsan belki sakinlesir duzelir bende hamileyim surekli oynuyordum ama bu aralar cabuk yoruluyorum bu yuzden surekli pesindede kosturamiyorum anlamadimki niye yapiyor asiri ilgi isteyen oyuncu kedi acaba bu yuzdenmi yapiyor artik dusunmekten bi hal oldum
Kısır mı pekiInanin bilmiyorum ve cok kedi besledim hepsi terbiyeliydi. Bi yere gitmek zorunda kaldigimda kvdeme biraktim 3 gunlugune dolabinin ustundeki esyalari devirmis o esyalarda yeni yikattigi haliyi iceri giremeyip kapiyi kirmislar. Birdaha getirme bu kediyi diyorlar . veterinere goturdum fiziksel olarak hicbir problemi yok ruhsal olabilecegini soyledi. kimse sevmiyor ben seviyorum ama cok korkuyorum 3 ay sonra bebegim olacak ona zarar verirse
Kediler dunyanin en guzel varliklari bakimlarida zor degil aslinda ama iste bu durumlarda sadece cok uzuluyorsun hepsi bu bende evlendikten sonra aldim bi sokak kedisi yavruydu benim en yakin arkadasim oldu uzgun oldugumda hisseder gelir basiyla sever beni sonra gogsumde yatar inan boyle yapinca derdimi bile unutuyorum unutturuyorlar kedi sevmeyenler olene kadar bu zavki tadamayacak olmalarina uzuluyorum acikcasiAllah yardimciniz olsun
Bende ailemden dolayi besleyemiyorum ama evlenirsem evim olursa falan cok istiyorun ama bu tarz yorumlari okuyunca gozum korkuyo biraz cunku sahiplenip sokaga birakmakta vicdana aykiri
Merak ettim acaba sizinkinin sorunu ne
Kedilerle alakali bi program vardi belki denk gelmissinizdir bizim nedensiz zannettigimiz hareketlerde mutlaka bisey varmis
Mesela isledigim bi programda kedi kuka yapmiyo surekli evin bi fayansina yapiyo kendini oksayani isiriyodu
Meger yaslanmadan dolayi kalcalarinda kireclenme varmis kum kabi yukarida bi yerde oldugu icin cikmaya zorlaniyormis ondan kuma gitmiyormus oksadiklatindada cani aciyormus ondan isiriyormus acaba sizinkinin nedeni nedir
Kisir degilKısır mı peki
E daha 6 aylık kediymiş ya şimdi tam oyun zamanı normal öyle olması büyüdükçe geçer çok kedi beslemişsiniz bilmiyormusunuz belli bir süre hep böyle oyuncu olurlar. benim kedim 10 yaşinda ne sevdiriyor ne kucağina aldırır kendi isterse gelir huysuz biraz bazende ısırıyor huyu bu napalımKedim 6 aylik 20 gunlukken beslemeye basladim ruhsal olabilcegini soyledi veteriner ama yaramazligi degil saga sola iseyip sicmasi ve kizdigimizda bize saldirmasi beni korkutuyor onu terk etmek de istemiyorum gelcek olan kedini yok et oyle geliyim diyo bu arada kedim dişi
Birkaç ay içinde kısırlaştırınKisir degil
Bende cok seviyorum ve yillardir surekli kedi besliyorum eskiden 4 kedim vardi ve simdi 1 kedim var 4une birden bakiyordum hicbiri boyle degildi. Ben kedimin zeka engelli oldugunu dusunmeye basladim sizi 1 hafta bu kediyle biraksam beni anlarsinizKediler dunyanin en guzel varliklari bakimlarida zor degil aslinda ama iste bu durumlarda sadece cok uzuluyorsun hepsi bu bende evlendikten sonra aldim bi sokak kedisi yavruydu benim en yakin arkadasim oldu uzgun oldugumda hisseder gelir basiyla sever beni sonra gogsumde yatar inan boyle yapinca derdimi bile unutuyorum unutturuyorlar kedi sevmeyenler olene kadar bu zavki tadamayacak olmalarina uzuluyorum acikcasi
Oyunculugu degil problemim yuzume saldiriyor tuvalet egitimi yok aylardir duvardan kaka silmekten hali yikamaktan usandim hamileyim doktorum kakayi siz temizlemeyin kokusu bebege sakincali dedi esim temizlemiyor kuma yapmiyor yoksa bi evde 4 kedi besledim ben yavru kedilerin oyuncu oldugunu biliyorum bu kedi doymuyo yemek vermeyince bagiriyo bacagima yapisiyor ve cok kilolu ben napcami sasirdimE daha 6 aylık kediymiş ya şimdi tam oyun zamanı normal öyle olması büyüdükçe geçer çok kedi beslemişsiniz bilmiyormusunuz belli bir süre hep böyle oyuncu olurlar. benim kedim 10 yaşinda ne sevdiriyor ne kucağina aldırır kendi isterse gelir huysuz biraz bazende ısırıyor huyu bu napalım
Ya arastirdiklarima dayanarak bende kisirlastirmanizi tavsiye ediyorum bende istiyorum ama esim istemiyor malesefBirkaç ay içinde kısırlaştırındahada düzelir zamanla zaten birde tırnaklarını düzenli kesin rahat edersiniz
Kusmayı benim kedim bana kızdığı zaman özellikle yapıyor. Canı istediğinde uyanmıyorsam mesela. Kusarsa temizlemek için mecbur kalkacağımı öğrendi. Sizinkinin kızgınlık dönemi gelmiş diye düşünüyorum. Stres yapıyor. İstediği şeyi alamadığı için de size tavır olarak kusuyor.kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim
Ben kum egitimi nasil vercemBirkaç ay içindekısırlaştırın dahada düzelir zamanla zaten birde tırnaklarını düzenli kesin rahat edersiniz
Bebegede zarar verebilir canim bende kisirlastirmani tavsiye ederim cunku cok arastirdim onun icin en iyisi sakinlesir hemde bende kisirlastiricam ama esim istemiyorInanin bilmiyorum ve cok kedi besledim hepsi terbiyeliydi. Bi yere gitmek zorunda kaldigimda kvdeme biraktim 3 gunlugune dolabinin ustundeki esyalari devirmis o esyalarda yeni yikattigi haliyi iceri giremeyip kapiyi kirmislar. Birdaha getirme bu kediyi diyorlar . veterinere goturdum fiziksel olarak hicbir problemi yok ruhsal olabilecegini soyledi. kimse sevmiyor ben seviyorum ama cok korkuyorum 3 ay sonra bebegim olacak ona zarar verirse
Kediler de kum eğitimi diye birsey yok ki kumu koyarsın gider yapar o yüzden bilemiyorum kumu pis değil heralde dimi yoksa niye yapmasın şaşkınım.Ben kum egitimi nasil vercem
Erkek kediyi kısırlaştırmak zorundasın. Eğer sürekli onu dışarı çıkarmaya ve eve döner mi dönmez mi stresine dayanamayacaksan özellikle. Hem dışarı çıkınca kediler çok risk altında oluyorlar ben kıyamam. Ben kedimi kısırlaştırdım hiç sorun yaşamadım. O zaten bir şey kaybettiğini bilmiyor.Evt oncedende oluyordu ama ii gun pespese kusunca tereddur ettim kedin disimi erkekmi canim nasil yaramazmi kisirlastirdinmi herkes kisirlastirmami soyluyor ama esim istemiyor onu ikna etmem lazim
kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim
Bende oyle dusunuyorum olabiir aslinda cunku kedim miyavlamadigi zaman keyfi yerinde cok yaramz deli gibi ordan oraya zipliyor cok oyuncu bende oyle dusunuyorum hasta olsaydi halsiz olurdu sonucta degilmiKusmayı benim kedim bana kızdığı zaman özellikle yapıyor. Canı istediğinde uyanmıyorsam mesela. Kusarsa temizlemek için mecbur kalkacağımı öğrendi. Sizinkinin kızgınlık dönemi gelmiş diye düşünüyorum. Stres yapıyor. İstediği şeyi alamadığı için de size tavır olarak kusuyor.
Yahu istediği kadar istemesin günlerce evde bağırır hatta pencerelerden atlamaya çalışacak heryere koku bırakacak o evde oturulmaz evin heryerine koku bırakınca görür o zamanBebegede zarar verebilir canim bende kisirlastirmani tavsiye ederim cunku cok arastirdim onun icin en iyisi sakinlesir hemde bende kisirlastiricam ama esim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?