Şaşkınlık içersinde okuyorum her yazdığını bikere kakasının üstünü örtmek ister onudamı yapmıyor hiç yapmadımı bu zamana kadar kakasını çişini kumaKakasini kuma koyup koklattim lumun ustunde tuttum uzun sure yine yapmadi elimi cirdi ve halinin ustune gecip cisini yapti. Inanin ki cis kaka temizlemek cok yordu beni
Kavga ettik hergun kakami temizlicem diyoHamileliğini kullan bağır çağır kakayı temizleme eşin yapsin hepsini ben kısırlaştırtacağım o kadar diyemiyormusunuz yahu
Sen napıyorsun peki o temizlemezse sen temizliyorsun tövbe tövbeKavga ettik hergun kakami temizlicem diyo
Yok malesef kumun ustunde beklettim iseseydi odul olarak sevdigi krakerden vercektm elimi cirdi haliya gidip yapti yinede yapmadi. Poposunu duvara dayayip kaka yaptigi icin poposunu da islak mendille silmem gerekiyor ustelikŞaşkınlık içersinde okuyorum her yazdığını bikere kakasının üstünü örtmek ister onudamı yapmıyor hiç yapmadımı bu zamana kadar kakasını çişini kuma
Ben bezdim artik isten gelip duvar siliyorum halilarimi ise gitmeden rulo yapiyorum kilim koyuyorum ona isesin diye boyle bir kedi olurmu ya bu bana bi imtihan sanirimSen napıyorsun peki o temizlemezse sen temizliyorsun tövbe tövbe
Denedim kuma yapmiyor yapsa odullendircem kumda tuttum elimi cirdi gitti haliya yaptiCanm anlattigina gore yani kedinin anlayacagini sanmiyorum ama odullendirerek tuvaletini alistirmayi denedinmi hic
Cok zordur eminim canim kakasini yapinca kakasindan kuma koy yada ne bileyim kumunu mu sevmiyor degistirdinmi hic baska bi kumla ben mesela kedim beni optugunde odul mamasi veriyorum cok hosuna gidiyo bak simdi yine geldi optu kurban oldugum ya muthis varlik bunlar ya bend3 uzuldum senin kediye canim ne zamandir boyle pekiKakasini kuma koyup koklattim lumun ustunde tuttum uzun sure yine yapmadi elimi cirdi ve halinin ustune gecip cisini yapti. Inanin ki cis kaka temizlemek cok yordu beni
Normalde kediler cok titiz hayvandir bu kedinin psikolojisi bozuk yada seni protesto ediyor aklima baska birsey gelmiyo bide baska bi veterinere sor istersen ama kisirlastirma dicektir mutlakaBen bezdim artik isten gelip duvar siliyorum halilarimi ise gitmeden rulo yapiyorum kilim koyuyorum ona isesin diye boyle bir kedi olurmu ya bu bana bi imtihan sanirim
Canm benim kocamda oyle istedigin kadar bagir cagir iste hödük olunca insan anlayissiz oluyorHamileliğini kullan bağır çağır kakayı temizleme eşin yapsin hepsini ben kısırlaştırtacağım o kadar diyemiyormusunuz yahu
Acıdım kediye yazık bağır bağır aci çekicekCanm benim kocamda oyle istedigin kadar bagir cagir iste hödük olunca insan anlayissiz oluyor
20 gunluktu aldigimda ve hala boyle kedileri cok seven biri olarak her yolu deniyorum hazir kum aliyoruz baska denerim canim sagol kumun ustune de odul mamasikoyarim bakalim ise yaricakmiCok zordur eminim canim kakasini yapinca kakasindan kuma koy yada ne bileyim kumunu mu sevmiyor degistirdinmi hic baska bi kumla ben mesela kedim beni optugunde odul mamasi veriyorum cok hosuna gidiyo bak simdi yine geldi optu kurban oldugum ya muthis varlik bunlar ya bend3 uzuldum senin kediye canim ne zamandir boyle peki
Geldim
kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim
kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim
O sarı kusma arada nadirde olsa olur (kedim var 10 yaşında) 6 7 aylık erkek kediler genelde kızgınlığa girmez ama hareketleri öyle geldi
Basiniz sagolsun, bizim kedimiz 3.5 yasinda bobrek yetmezliği cikti malesef, onu kaybedecez oyle mi, cok uzgunum diyet yapiyoruz, ama use yarar mi bilmiyorum4 yaş kediler için yaşlı sayılır mı bilemiyorum ama 4 yaşında kaybettik. 2 yıldır fiv'le savaşıyorduk, son 1 yılda da fip ve böbrek yetmezliği çıktı
Merhaba nasil anlasildi acabaBasiniz sagolsun, bizim kedimiz 3.5 yasinda bobrek yetmezliği cikti malesef, onu kaybedecez oyle mi, cok uzgunum diyet yapiyoruz, ama use yarar mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?