- Konu Sahibi KilicBaligi
arkadaşlarım bende krıstal kum kullanıyorum akkumu duymamıştım denicem..ama 2 gündür morelim bozuk tekrar adaya göndermek zorunda kalmıyım kedimi.1,5 sene heybeli adada aynı yerde hep beni bekledi bugünü yaşamak için ben haftada 2 kere gidip besledim onu.her ayrılışım hüzünlü idi.çünkü benim elime doğmuştu.ikizini araba ezince ben donbilimi heybeliye koydum..evde bakamadm.çünkü annemn astımı var..
şimdi ev tuttum kardeşimlen..ve onu aldım yanıma sanki 40 yıldır ev kedisi gibiydi..
Ama çok zor şeyler yaşıyorum kızlar bu sabah bir uyandım dünde yapmış erkek ardeşim temizlemiş.odadaki eşyaların giysilerin hatta kenarda köşede duran yoganın ustunu pislemiş..tamda işe giderken hepsini çöpe attım..niye bunu bana yapıyor..tekrar eski hayatınamı dönmek istyor sıcacık ev sıcacık yatak..usluda kerata..
üzüldüğüm şeyde adada köpekleri patileriylen döven kovalayan kedime bugün hafiften dışkışını göstererek patlattım hafiften..bana eli bile kalkmadı yuzume baktı miyavvvvvvvvv..yatağın altına saklandı.
Kızlar napcam ben yardımmm
Bu konunun cevabını bende merak ediyorum :)