Kızlar bizim evimiz bahçe katı.evimizin etrafında devamlı kedi görüyorum ve inanamazsınız ben kediden aşırı korkan biriyim.bu sabah evimin kapısını açtım dışarı çıkmak için.ne görim apartmanın içide kedi.artık içeri ve dışarı çıkarken bile korkuyorum.bina içine tek başına giremez oldum.eşim doktora gidelim diyip duruyo.ama netten araştırdım onunda kesin çözüm olacagı kesin degilmiş.ne yapıcam ben ya.beni kediyle aynı odada bırakın kendimi pencereden atarım o derece yani.ne yapmam lazım ütfen yardım edin bana bemim gibi olan varmı aranızda.
sanirim benim kedi fobim senden daha kotu bahceli kedili evlerde ayagima dokunacak diye hep sandalye ustunde tutarim ayaklarimi, gecenlerde bir arkadasima gittigimde baska biri ev kedisiyle gelmis yemek yerken salmis kadin masanin altina geldigini soylediklerinde ciglik cigliga agladim, cok korkuyorum cok
yalnız değilsin canım ben köpeklerden de aynı derecede korkarım. çöp tenekelerinin asla yanından geçmem üstüme atlıcak gibi olur. yavru kedilerden bile korkuyorum :/ annem kücükken dışarı yalnız çıkmayım diye hep köpek seni yer kedi seni yer diye kandırırdı sanırım bilinçaltımla alakalı. atamıyorum üstümden bu korkuyu hiç bi kediye dokunmadım şimdiye kadar.yavru köpekten bile korkyorum. :/
ben kucukken dokunabiliyordum simdi mumkun degil cok korkuyorumkedi kopek bilumum ciftlik hayvanlari haric tum hayvanlardan diyebilirim, esim kus almisti ondan dahi korkuyorum oysaki cocukken ne cok hayvan yetistirmistim muhabbet kusundan bile korkar oldum:26:
kedilere bayılırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?