Kedi fobim var...

ben de tersine kedileri çoook ama çok severim ama yine de seni anlayabiliyorum çünkü bende de örümcek fobisi var yıllardır hayatımı kabusa çeviren.bu yüzden sürekli tetikte yaşıyorum, maalesef yenemiyorum bak adını bile yazınca tüylerim diken diken oldu şimdi

mesele sevmek sevmemek değil ki....
biz kediden korkuyoruz korktuğunuz şeyi sevmezsiniz zaten:18:bu açıdan bakılmalı

ben sevmiyorum korkuyorum hoşlanmıyorum bu kadar basit haa şu da bir gerçek ki sevmeyi korkmamayı hoşlanmayı evimde beslemeyi de çoooook isterdim bu şekilde hissediyorum...

ama ben sadece kediden korkuyorum köpekleri çok severim mesela

Annem izin verse de eve bir tane alsam diye günlerce Allah'a dua ettiğim canı sevmeyenlerde varmış demekki.
Senden tek bir ricam var, korkudan o cana sakın dokunma. Onları yeterince üzen var zaten. İyi yönlerini görmeye çalış. Korkunun üstüne git. Aşmazsın ama belki biraz yenebilirsin.
Bende de öyle bir örümcek/böcek/solucan kısacası sürüngen familyası fobisi var ki deme gitsin. Ben de örümcekler peygamber efendimizi mağarada korudu diyorum, güzel tarafından bakıyorum ve biraz rahatlıyorum.
Seni gerçekten anlıyorum ama kedi nasıl sevilmez onu anlayamıyorum. Heralde ben çok fazla sevdiğim için toz konduramıyorum.​

Son düzenleme:

kendimi tek sanıyodum bu konuda oh be benim gibi varmış aynen hatta köpekten bile korkmam ama kedi düşünemiyorum :)

aynı dertten benimde var kedi görünce resmen çığlık atıyorum eğer gün içerisinde çok korkmuş sam gece rüyama girip üzerime atıyorlar kedileri çığlık atarak uyanıyorum tatil için köye gittiğimizde bilirsiniz köy evlerinin bir kedisi vardır kedi yüzünden delirme noktasına geldim sürekli sıçrıyordum herşeyi kedi sanıyordum köpek tamam da kedi ıyyy

Bizim serviste bir kız vardı zamanında; bayılıyordu kedi yanına bir kaç metre yaklaşınca..
Zor durum vallahi Allah yardım etsin..

Bende senin gibiyim malesef aklim cikar gece kabuslar görürüm mesela az önce iceri kedi girmiş bayginlik gecirecektim simdi de bir kaşıntı aldi yatak odamdan cikti ve ben tum camasirlari yeniden yıkacağım malesef camasir sepetindeydi acayip korkuyorum bunu bilenler kullanmaya çalışıyor yada korkutuyorlar

Sizi çok iyi anlıyorum, benim için hayat o kadar zorki, hiç bir bahçeli restoranda yemek yiyemiyorum, gitmek zorundaysam ayaklarımı topluyorum, kalp çarpıntısıyla oturuyorum, yanımdaki herkesi tedirgin ediyorum, en korktuğum şey bana sürtünme korkusu, kendimi bildim bileli bu korkum var, üstelik o kadar çoklar ki

Bütün eski konuları hortlatın o zaman
ben eski konu oldugunu bilmiyordum tarihe bakmadım bile bu konuda sıkıntı yaşıyordum konu açmak yerine açılmış konuya yazdım zaten konular bu yüzden silinmiyor aynı konuyu açmak yerine buraya yazsın diye degilmi ? yani herkes bu konu eski diye aynı temada konu açarsa konu kalabalığı olmaz mı ?

Benim de rüyalarıma bile giriyor, titreyerek uyanıyorum. Kafeye gittiğim de ayaklarımı toplayıp otururum. sokakta gördüğümde bile huzursuz olurum ve asla kedilere bakamam

Benim de vardı fobim. Köpeklerde haşır neşir olduktan sonra geçti. Komşumun kedilerini seviyorum mama falan veriyorum artık. Bu ara hamileyim diye pek yanaşmıyorum. Yoksa annem görse şok olur korkak gitmiş diye.

Benim de rüyalarıma bile giriyor, titreyerek uyanıyorum. Kafeye gittiğim de ayaklarımı toplayıp otururum. sokakta gördüğümde bile huzursuz olurum ve asla kedilere bakamam
Meerhaba,belgeselde izledim korkulari var insanlarin orumcek kuslar yukseklik vs ama nasil korku agliyorlar mesela ne yaptilar psikolok esliginde onlara yaklasmalarini sagladilar sonra mesela orumcek fobisi olanlara kocaman bir tarantula ellerine verdiler ama bu asama asama oldu sizde buna benzer seyler yapin bakmakla baslayabilirsiniz hem zararsizdir kediler(ama sokak hayvanlarina dikkat edin ne olur ne olmaz diye kuduz tehlikesine karsi )bakicam diyip once bakin uzun uzun korkasaniz bile sonra bir iki adim yaklasmayi deneyin ,ondan sonra pisi pisi diyin uzaktan yemek koyup cekilin yesinler vs bu sekilde korkunuzu yenebilirsiniz insaAllah uzerine gidin yani cunku her tarafta hayvanlar var ve kediler cok tatli denemenizi isterim

bende sizin gibi çok korkuyordum ama arkadaş çevrem ve erkek arkadaşım veteriner olduğu için alışmak zorunda kaldım ☺ korkularınızın üzerine gidin bence ve yavru minik bi kediyle alışmaya çalışın

Bunu atlatabilmek için maviş gözlü beyaz yavruları sevin benimde vardı şimdi bir kedim var ilk sevdiğimde çok korkuyordum ama kaç petshop gezdim hatırlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…