Kızlar bizim evimiz bahçe katı.evimizin etrafında devamlı kedi görüyorum ve inanamazsınız ben kediden aşırı korkan biriyim.bu sabah evimin kapısını açtım dışarı çıkmak için.ne görim apartmanın içide kedi.artık içeri ve dışarı çıkarken bile korkuyorum.bina içine tek başına giremez oldum.eşim doktora gidelim diyip duruyo.ama netten araştırdım onunda kesin çözüm olacagı kesin degilmiş.ne yapıcam ben ya.beni kediyle aynı odada bırakın kendimi pencereden atarım o derece yani.ne yapmam lazım ütfen yardım edin bana bemim gibi olan varmı aranızda.
Sizi çok iyi anlıyorum, benim için hayat o kadar zorki, hiç bir bahçeli restoranda yemek yiyemiyorum, gitmek zorundaysam ayaklarımı topluyorum, kalp çarpıntısıyla oturuyorum, yanımdaki herkesi tedirgin ediyorum, en korktuğum şey bana sürtünme korkusu, kendimi bildim bileli bu korkum var, üstelik o kadar çoklar kiKızlar bizim evimiz bahçe katı.evimizin etrafında devamlı kedi görüyorum ve inanamazsınız ben kediden aşırı korkan biriyim.bu sabah evimin kapısını açtım dışarı çıkmak için.ne görim apartmanın içide kedi.artık içeri ve dışarı çıkarken bile korkuyorum.bina içine tek başına giremez oldum.eşim doktora gidelim diyip duruyo.ama netten araştırdım onunda kesin çözüm olacagı kesin degilmiş.ne yapıcam ben ya.beni kediyle aynı odada bırakın kendimi pencereden atarım o derece yani.ne yapmam lazım ütfen yardım edin bana bemim gibi olan varmı aranızda.
ne olmuş ki ben ve diger arkadslar yeni gördük@Margarikotin 6 yıllık konu
Bütün eski konuları hortlatın o zamanne olmuş ki ben ve diger arkadslar yeni gördük
ben eski konu oldugunu bilmiyordum tarihe bakmadım bile bu konuda sıkıntı yaşıyordum konu açmak yerine açılmış konuya yazdım zaten konular bu yüzden silinmiyor aynı konuyu açmak yerine buraya yazsın diye degilmi ? yani herkes bu konu eski diye aynı temada konu açarsa konu kalabalığı olmaz mı ?Bütün eski konuları hortlatın o zaman
Meerhaba,belgeselde izledim korkulari var insanlarin orumcek kuslar yukseklik vs ama nasil korku agliyorlar mesela ne yaptilar psikolok esliginde onlara yaklasmalarini sagladilar sonra mesela orumcek fobisi olanlara kocaman bir tarantula ellerine verdiler ama bu asama asama oldu sizde buna benzer seyler yapin bakmakla baslayabilirsiniz hem zararsizdir kediler(ama sokak hayvanlarina dikkat edin ne olur ne olmaz diye kuduz tehlikesine karsi )bakicam diyip once bakin uzun uzun korkasaniz bile sonra bir iki adim yaklasmayi deneyin ,ondan sonra pisi pisi diyin uzaktan yemek koyup cekilin yesinler vs bu sekilde korkunuzu yenebilirsiniz insaAllah uzerine gidin yani cunku her tarafta hayvanlar var ve kediler cok tatli denemenizi isterimBenim de rüyalarıma bile giriyor, titreyerek uyanıyorum. Kafeye gittiğim de ayaklarımı toplayıp otururum. sokakta gördüğümde bile huzursuz olurum ve asla kedilere bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?