- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
evet aynen öyle yazmışım,başkaları da var bu tedavine yardımcı olur yazmısım :)) bir çok kişi konu sahibine yalnız olmadığını yazmış benim gibi.Yani senin durumunda pek çok insan var,kendini üzme,sıkılma,yalnız hissetme anlamında.Yani burada kimseyi tedavi etmek gibi bir amacım yok benim.Nasıl bu anlamı çıkardıysanız?Ben de kendi fikirlerimi ortaya koymuşum ve bu konuda konu sahibinin fobisini ciddiye almazmış gibi resimler konulmasını doğru bulmadığımı şaka yollu ifade etmişim.Bu da BENİM FİKRİM.Sizi ne rahatsız etti ki bu yorumda ?Neden yorumumdan alıntı yaptınız?Ayrıca ben de kimsenin bu konuda yetkin olduğunu sanmıyorum ama tedavi uygulayan arkadaşlarımız var onların yorumlarını alıntılayın isterseniz.
Ne diyorsun anlamıyorum,tedavi medavi, kusura bakma da konu dışı yazıyorsun..bence bu kadar stres iyi değil ya,bir kedi al stresin geçer..tartışma yaratacak şeyler yazıyorsun.uzatma artık !!
Tedavi etme amacı gördüğünüzü nerden mi çıkardım? Demişsiniz ya fotoğraf eklemek yeni bir tedavi yöntemimi acaba diye? İnsan ister istemez düşünüyor acaba siz Bir derdim var'a yorum yaparken sürekli dert sahiplerini tedavi etmeye mi çalışıyorsunuz diye, öyle yapmıyorsanız normal normal yorum yapan insanlara ''şakayla karışık'' laf sokmanızın altında başka şeyler aramamız gerekir. Ayrıca siz alıntı yapmadığınız halde benim eklediğim fotoğrafı baz alıp eleştirebiliyorsanız bende eleştirdiğiniz yorumu alıntılayıp istediğim yorumu yaparım, neden yorumumu alıntıladınız diye sormanız saçma.
Konu sahibine saygısızlık yaptığımı ise hiç düşünmüyorum. Hakaret etmemişim , dalga geçmemişim, hatta daha önce deneyip işe yaradığını gördüğüm bikaç tavsiye paylaşmışım konusuyla ilgili. Siz de konu sahibine saygısızlık etmek istemiyorsanız, ona karşı yapılan yorumlara ondan önce atlamazsınız, ikili tartışma ortamı yaratıp konuyu dağıtmazsınız, zaten rahatsız oluyorsa kendisine saygısızlık yapıldığını düşünüyorsa okuyup kendi cevabını verebilir.
valla alıntılar yapıp konu dışı benimle yazısan sensin arkadasım.Benim yazdığım cevaplardan alıntı yapıp yapıp yazmazsan ben de sana tabii ki cevap yazmam.Seni daha önce de terbiyeye davet ettim ama ne gezer ,uzatma bilmem ne ünlem işaretleri...Bence sen çok streslisin ama ben bilmiyorum nasıl geçer.Yazdıklarının arkasında durup benim de yazdıklarımı güzelce okursan sen de bu kadar sinirli cevaplar yazmazsın sanırım.Ben daha önce zaten baskasının konusunda yazısmak saygısızlık demişim hala yazıyorsun,istersen sen uzatma,benim düşüncelerimi okumaya çalışıp bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma,sonucta ne düşündüğümü bilemezsin.Başka bir üyeyle baska birinin konusu üzerinde bana hiç gönderme yapma '' benim tartışma cıkarttığımı sandı muhtemelen seni de öyle sanacak'' gibi.Okuduklarını anlamaya çalış,yetemediğin yerde şimdi ve daha önce yaptığın gibi seviyeyi düşürüp agresif cümleler kurma.
Kedi konusunda da kedi al stresin gecer iyi bir ironi olmuş ,güldüm gece gece sağol:)))
Merak etme benim her türlü hayvanla gayet aram iyi.
Şu mesajımdan sonra da ne yazarsan yaz hiç cevap vermeyeceğim,okuduğunu anlayamayan,başkasına sataşan insanlarla gereksiz yere polemiğe giremeyeceğim.Sen bundan sonra istediğin gibi yazabilirsin:)))) İyi geceler :)))))))))))))
Yazdıklarının tamamını okumadım gerek te yok..senin yazdıkların o kadar anlamsız ki cevap yazmak istemedim,hala gerek duymuyorum..seni terbiye ettim felan yazmışsın çok ayıp yazdıkların.uzatma dediğim gibi artık,bilmediğin konular hakkında eleştiri yapma bu da sana ders olsun !!!
O zman niye yazıyorsun hala?okuma problemin var anladım,terbiye ettim değil,terbiyeye davet ettim:) ne bilip bilmediğimi benden iyi biliyorsun tebrik ederim seni:) daha önce de sormuştum psikolog ya da psikiyatrist falan mısın da fobiler hakkında herkese ders verecek kadar bilgilisin?Senden ders alacak yaşta,konumda ve bilgisizlikte hiç değilim kusura bakma,gerekirse ben sana ders veririm.çünkü o kadar toyca yazıyorsun ki .Neyi eleştireceğime de ben karar veririm,istediğim şeyi eleştiririm.Hadi iyi geceler şimdi.
Benim de balık fobim var, dokunmayı geçtim bakamıyorum bile, boğazda yunuslar yüzüyor diye vapurda saklandığımı biliyorum. Balık olan sofraya bile oturamıyorum.
Geçmişte yaşanmış hatırlanan veya hatırlanmayan olaylarla ilgili oluşuyor işte bunlar, şıp diye çözümlenemiyor maalesef.
balık severim yerim de :26: ama yiyeceğim balığı canlı gördüğüm an biterim günlerce hatırlayıp yemediğim halde ağladığımı biliyorum ama sizi durum daha ciddi tabii
ohooo sendeki birşey mi bende tüm hayvanlara karşı var ama ille de kedilere daha çook var....en uysalına bile güvenmiyorum...canlarına zarar gelmesin eziyet edilmesin buna çok karşıyım ama benden uzak dursunlar çünkü korkumdan ötürü elimde olmadan savunma amaçlı zarar vermekten çekinirim sonra da vicdan azabı duyarım...sanki tüm hayvanlar bana zarar vereceklermiş gibi geldiği için kendimi savunma içgüdüm biraz vahşice...
Kızlar bizim evimiz bahçe katı.evimizin etrafında devamlı kedi görüyorum ve inanamazsınız ben kediden aşırı korkan biriyim.bu sabah evimin kapısını açtım dışarı çıkmak için.ne görim apartmanın içide kedi.artık içeri ve dışarı çıkarken bile korkuyorum.bina içine tek başına giremez oldum.eşim doktora gidelim diyip duruyo.ama netten araştırdım onunda kesin çözüm olacagı kesin degilmiş.ne yapıcam ben ya.beni kediyle aynı odada bırakın kendimi pencereden atarım o derece yani.ne yapmam lazım ütfen yardım edin bana bemim gibi olan varmı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?