Kedi fobim var...

hanımefendi ne alakası var anlayamadım marjinallikle
çocuk muyuz biz, ergen miyiz saçma sapan işlerle uğraşalım marjinallik uğruna

ben ısrarla korkuyorum ve ısrarla sevmiyorum
sevmek ve korkmamak gibi bi niyetim de yok

kediseverleri ne bu kadar rahatsız ediyor bunu anlamış değilim?
hiç konunun başından beri kedi seviyorsunuz, korkmuyorsunuz diye kalkıp birine saçma bi laf ettim mi?
seven ve korkmayan fikrini beyan eder, sevmeyen veya korkan da kendi fikrini...
ama kalkıp da marjinallikle, insan sevmemekle, gaddarlıkla suçlayamaz

selam canım :38:

korkabilirsin..(sokakta olanlardan pire geçer mi,durup dururken tırmalar mı vs gibi)
sevmeyebilirsin de.. belli sebeplerin vardır..

zaten durum şu ki;
sevmeyenler,mutlaka onlara fenalık ediyorlar gibi bir yanlış algılama var..
hiç böyle bişey olduğunu düşünmüyorum ben..

sevmeyenler de yazın onlara 1 kap su verirler,yemek artıklarını çöp tenekelerinin yanına bırakırlar..

sevmemek demek,onlara kötülük etmek istemek demek değildir..

(ben tam bir kediciyim,yanlış anlaşılmasın)

selam canım :38:

korkabilirsin..(sokakta olanlardan pire geçer mi,durup dururken tırmalar mı vs gibi)
sevmeyebilirsin de.. belli sebeplerin vardır..

zaten durum şu ki;
sevmeyenler,mutlaka onlara fenalık ediyorlar gibi bir yanlış algılama var..
hiç böyle bişey olduğunu düşünmüyorum ben..

sevmeyenler de yazın onlara 1 kap su verirler,yemek artıklarını çöp tenekelerinin yanına bırakırlar..

sevmemek demek,onlara kötülük etmek istemek demek değildir..

(ben tam bir kediciyim,yanlış anlaşılmasın)

bu kadar basit işte olay daha ne yani :71:

Canım ne yaparsan yap , bende bundan bahsediyorum işte sevmemek ısrarla olursa korkman ve tepkili olmanda çok normal. sevmezsen sevme , bana bu şekilde ısrarla hiçbirsey yapmadan sevmiyorum direten insanların bu korkularını biraz gösteri amaçlı yaptıklarını düşünüyorum.
sevmiyorum ama oda bir can bazıları tatlı oluyor ayrı bişey, sevmiyorum sevmeyeceğim bu hakkımı kullanıyorum demek apayrı bişey. kedi fobim var balıgını gorunce bende bu fobiyle ilgili yardım istenecek fikirler sunulacak diye düşündüm ancak sayfalarda ilerledikçede ısrarla fobim var deyip ısrarla sevmediğini aktarnları görüncede aklıma marjinallikten başka bişey gelmedi. :37:

Canım ne yaparsan yap , bende bundan bahsediyorum işte sevmemek ısrarla olursa korkman ve tepkili olmanda çok normal. sevmezsen sevme , bana bu şekilde ısrarla hiçbirsey yapmadan sevmiyorum direten insanların bu korkularını biraz gösteri amaçlı yaptıklarını düşünüyorum.
sevmiyorum ama oda bir can bazıları tatlı oluyor ayrı bişey, sevmiyorum sevmeyeceğim bu hakkımı kullanıyorum demek apayrı bişey. kedi fobim var balıgını gorunce bende bu fobiyle ilgili yardım istenecek fikirler sunulacak diye düşündüm ancak sayfalarda ilerledikçede ısrarla fobim var deyip ısrarla sevmediğini aktarnları görüncede aklıma marjinallikten başka bişey gelmedi. :37:

aynen öyle...fobi derecesinde korkan olabilir sonuçta o insanın elinde değil ama ayy ben sevmiyorum ıyyy diye konuşup duran ayrı:51:

bende kedilerden çok ama çok korkarım.çöp tenekelerinin yanından geçemem.kedi çkar atlar die.ne bileyim küçükken belki kedi tırmalamıştır.kedi görsem yolumu değiştiririm.ama kediler beni bulur hep.nereye yemeğe gitsek güzel mekanlara kedi gelir dibime.tabi bende görevliyi çağırırm hemen.

resmen ıyy yaa..bugun zavallı kuşu kaptığı gibi koşa koşa gitti bi kenarda yiyiverdi..zaten sevmiyorum korkuyorum iyce tiksinme geldi.

resmen ıyy yaa..bugun zavallı kuşu kaptığı gibi koşa koşa gitti bi kenarda yiyiverdi..zaten sevmiyorum korkuyorum iyce tiksinme geldi.

ama bu şekilde yazarsanız,kedi severlerin tepki göstermesi kaçınılmaz olur..:34:

canım ben kedilere zarar vermediğim sürece (yok daha neler) insanların tepkisi bana göre yersiz olur.napıym gördüğümü anlatıyorum duygularımı anlatıyorum.tiksiniyorum elimde değil.köpekleri çok seviyorum oynuyorum ama kedi korkunç geliyo.şahsi fikrim yani bunlar

canım ben kedilere zarar vermediğim sürece (yok daha neler) insanların tepkisi bana göre yersiz olur.napıym gördüğümü anlatıyorum duygularımı anlatıyorum.tiksiniyorum elimde değil.köpekleri çok seviyorum oynuyorum ama kedi korkunç geliyo.şahsi fikrim yani bunlar

ona bakarsanız köpekler de kedilere saldırıyor boğuyor öyle düşünürseniz köpeklere de ıyyy diyelim sevmeyelim ?????

yazik kimse yemek vermezse ne yiyecekler. ne kadar acimasizsiniz . siz de minik pilicleri , minik kuzucuklari ya da sevimli baliklari yediginiz icin biz de sizden mi tiksinelim. ayrica Doganin kanunu bu. :47:

yazik kimse yemek vermezse ne yiyecekler. ne kadar acimasizsiniz . siz de minik pilicleri , minik kuzucuklari ya da sevimli baliklari yediginiz icin biz de sizden mi tiksinelim. ayrica Doganin kanunu bu. :47:

aynen öyle...doğanın kanunu böyle, içgüdüleri bu.

Son düzenleme:

oda onun doğası , sokak kedileriyle ev kedileri çok farklıdır. sokak kedisi ne bulduysa yemek hatta aç kalmamak için öldürmek zorundadır buna mecburdur yoksa ölür. ancak kedilerin öyle bir özelliği varki asla ama asla can çekiştirerek öldürmez ilk olarak hemen öldürür (boğar) ondan sonrada doğası gereği oynar yada yer . bir sırtlan yada köpek gibi canlı bir başka hayvanı ısırarak koparmaz .

:82:

diablocum diyim canım arkadaşım evet marjinal olmaya çalışıyorum hiç işim gücüm yok bu saatten sonra :9:
sevmememi niye kabul etmiyorsunuz onu anlamıyorum
ben zarar görsünler ben zarar veriyim aç kalsınlar gebersinler demiyorum ki
ben sevmiyorum ve yaklaşmak istemiyorum bu kadar
bunun adı sizin lügutanızda marjinallikse o zaman evet ben marjinalim evet ben kedi sevmiyorum diyim de sen de rahatla ben de :13:

bendede var aynı sey ama ben daha cok tıksınıyorum dısarıda yemek fılan yerkende bı kedı kopek gordugum zmn ıptalım yanı o derce durmadan masanın altına fılan bakmaktan yemek yıyemem ne olacak bu halımız yaa

diablocum diyim canım arkadaşım evet marjinal olmaya çalışıyorum hiç işim gücüm yok bu saatten sonra :9:
sevmememi niye kabul etmiyorsunuz onu anlamıyorum
ben zarar görsünler ben zarar veriyim aç kalsınlar gebersinler demiyorum ki
ben sevmiyorum ve yaklaşmak istemiyorum bu kadar
bunun adı sizin lügutanızda marjinallikse o zaman evet ben marjinalim evet ben kedi sevmiyorum diyim de sen de rahatla ben de :13:

bende diyim canım arkadaşım ben fikrimi söyledim sende fikrini söyledin bence ikimizde rahatlamışızdır. :82: bende mutlaka sevmeniz lazım sevmemek ne demek demiyorumki , nasıl istersen sevmek istemiyorsan senin tercihin. sevmeyenlere dokunamayanlara bişey demiyorum söylemek istediğim ıyyy bu ne, nefret ederim kedilerden diyenlere lafım :27: sen böyle yapmıyorsan lütfen söylediklerimi üstüne alma.

sadece ilk sayfayı okudum...
kediler zararsız hayvanlardır cnm.yeri gelir sana en büyü dost olurlar.benim 3 ttane kedim var ve okadar sevimliler ki..:69:
acaba önceden kedilerle ilgili yaşadığın şanssız bir deneyimin mi oldu da şimdi böylesin?

canım kedilerden korkulur mu ya. zamanında çok besledim hatta onlarla uyudum okadar severim yani. Şöyle düşün bir kedi sana ne kadar zarar verebilir ki. Ağır yaralara sebep olmaz sakatlığa yol açmaz zaten kediler vahşi hayvan değiller ki. ben hayvanları aşırı severim hele de kedi ve köpekleri. sokak kopeklerini bile severim hem onlarda tehlike çok daha fazla. bence sen kedi beslemeye başlayarak bu durumu atlatabilirsin. yavru kedi al bence yavaş yavaş alışırsın

yaw be yalnız olmadığımı hep söylerdim ama bu kadar kalabalık olacağımızı hiç düşünmemiştim.

benim de kedi fobim var ama kedilerinde benimle ilgili bir hobileri var. korkarım, aynı ortamda olsak tedirgin olurum, açık havada yanımdan geçse ayaklarım tepemde durumuna geçerim. bir de kedi sevenlerin ayyy minnacık şey, hayvan seymeyen insan sevmez lafına acayip derecede kızıyorum.
benim sadece kedilerle sorunum var diğer hayvanları severim. hatta köpeklere bayılırım, evim müsait olsa bakarım bile. ama kediler hayatımda çok farklı bir yerdeler.
benim küçüklüğümde kedilerle hiç hoş olmayan maceralarımız olduğundan asla aynı ortamda olmayı sindiremem, zaten kedilerde beni hiç sevmez. en sakini hiçbirşey yapmadığım halde -zaten korkuyorum dokunamam asla zarar veremem- beni görür görmez mırlamaya başlıyorlar. anlıyorlar kendilerinden korktuğumu.

bu fobiyi yenecek birşey benim için yok. eşim evde kedi beslemek istiyor çok sever ama değil evi apartmana kedi girse ben çıldırırm. bir gün gizlice getirip eve bırakacağım o zaman yenersin diyor ama öyle birşey yaparsan ve ben hala yaşıyor olursam seni anında kedinle kapının önüne koyarım dedim. o kadar tahammülüm bile yok.

kedilerin sevilmedikleri kişilere daha fazla sempatisi oldugunu biliyorum çünkü kediler sevilmek okşanmak isterler..
ben kedilerimle birlikte uyurum ve inanın sarılırlar insan gibi..yavru kedilerle başlayın bu fobinizi yenmeye..korktugunuz gib değil gerçekten..

yaw be yalnız olmadığımı hep söylerdim ama bu kadar kalabalık olacağımızı hiç düşünmemiştim.

benim de kedi fobim var ama kedilerinde benimle ilgili bir hobileri var. korkarım, aynı ortamda olsak tedirgin olurum, açık havada yanımdan geçse ayaklarım tepemde durumuna geçerim. bir de kedi sevenlerin ayyy minnacık şey, hayvan seymeyen insan sevmez lafına acayip derecede kızıyorum.
benim sadece kedilerle sorunum var diğer hayvanları severim. hatta köpeklere bayılırım, evim müsait olsa bakarım bile. ama kediler hayatımda çok farklı bir yerdeler.
benim küçüklüğümde kedilerle hiç hoş olmayan maceralarımız olduğundan asla aynı ortamda olmayı sindiremem, zaten kedilerde beni hiç sevmez. en sakini hiçbirşey yapmadığım halde -zaten korkuyorum dokunamam asla zarar veremem- beni görür görmez mırlamaya başlıyorlar. anlıyorlar kendilerinden korktuğumu.

bu fobiyi yenecek birşey benim için yok. eşim evde kedi beslemek istiyor çok sever ama değil evi apartmana kedi girse ben çıldırırm. bir gün gizlice getirip eve bırakacağım o zaman yenersin diyor ama öyle birşey yaparsan ve ben hala yaşıyor olursam seni anında kedinle kapının önüne koyarım dedim. o kadar tahammülüm bile yok.

canım mırlamalarının nedeni sevilmek istemeleri, mutlu olduklarında yaparlar. sevilince başlarlar makine gibi gurlamaya. senin seveceğini düşündüler herhalde. mırlayan kediden zarar gelmez aklında olsun :) :16:

Back
X