- 23 Mayıs 2023
- 49
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi Poncik Ve Shila
-
Benim kopegim sahiplendigimde genclik pozitifmis, gec anlasildi ama kurtardikMerhaba ..
Dun 11 aylık erkek kedime gençlik hastalığı tanısı kondu. Şu an veterinerde tedavi görüyor. Bir kafes içinde yavrum tek başına. Ölümcül olan bu hastalık zaten çok Korkutuyorken bir de tek başına olması içimi yakıyor. Miyavliyor, çıkmak istiyor.
Genclik hastalığıyla ilgili hep olumsuz söylemler var. Veterinerde tedavi görüp yavrusuyla evine dönenler var mı ?
Evde 2.5 aylık bir kedim daha var. Bilmiyorum ne yapacağım kimden akıl alacağım hiç bilmiyorum.
Veterinerler durumlara çok alışık. Duyguyu anlamıyorlar ve tam olarak bilgilendirme yapamıyorlar. ( Her veteriner hekimi değil tabi ki ) Ben ise ağlamaktan konuşamıyorum bile ..
Benim kopegim sahiplendigimde genclik pozitifmis, gec anlasildi ama kurtardiksu an 11 yasinda, yanimda uyuyor
Amin..Bir yakınımın köpeği de yakalanmıştı ama kurtuldu çok sağlıklı şimdi. İnşallah kediniz de kurtulur.
Merhaba ..Cok gecmis olsun ne yazik ki genclik cok agir bi hastalik hayvanlar icin. Asi yaptirmamis miydiniz? Esim veteriner hekim ne yazik ki veterinerler hic sevmez bu hastaligi
kanli ishali bittiyse iyilesir insallah. Kopeklerin kurtulma olasiliginin dusuk oldugunu biliyorum ama kediyi bilmiyorum esime sorarim. Elbette ki cani yanmaktan ziyade halsiz birakmistir iyilesirse insallah bi sure vitamin destegi kullanirsiniz.Merhaba ..
Az önce yanından geldim .
Allah'a hamd olsn kanlı ishali bitmiş . Mama da yemeye başlamış ve bağışıklığı 4 .
Veterinerler hala net bir şey diyemiyor.
4 gün boyunca gece gündüz serum vermişler o yüzden bugün dinlendirmisler.
Tüyleri ve yüzü o kadar değişmiş ki ..
Acaba bu hastalık canlarını çok yakıyor mu ? Cok araştırdım fakat bulamadm. Kendim psikolojik danışmanm . Psikolojik durumu benm çok daha fazla canımı yakıyor
Aminn ..kanli ishali bittiyse iyilesir insallah. Kopeklerin kurtulma olasiliginin dusuk oldugunu biliyorum ama kediyi bilmiyorum esime sorarim. Elbette ki cani yanmaktan ziyade halsiz birakmistir iyilesirse insallah bi sure vitamin destegi kullanirsiniz.
Yaa allah yardımcın olsun.Merhaba ..
Dun 11 aylık erkek kedime gençlik hastalığı tanısı kondu. Şu an veterinerde tedavi görüyor. Bir kafes içinde yavrum tek başına. Ölümcül olan bu hastalık zaten çok Korkutuyorken bir de tek başına olması içimi yakıyor. Miyavliyor, çıkmak istiyor.
Genclik hastalığıyla ilgili hep olumsuz söylemler var. Veterinerde tedavi görüp yavrusuyla evine dönenler var mı ?
Evde 2.5 aylık bir kedim daha var. Bilmiyorum ne yapacağım kimden akıl alacağım hiç bilmiyorum.
Veterinerler durumlara çok alışık. Duyguyu anlamıyorlar ve tam olarak bilgilendirme yapamıyorlar. ( Her veteriner hekimi değil tabi ki ) Ben ise ağlamaktan konuşamıyorum bile ..
Evet doğru söylüyor eşiniz, benim kedim iyileşti ama çok huysuz oldu sevdirmiyor kendini hep bir gergin ama olsun biz böylede muyluyuz. Umarım konu sahibinin de kedisi iyileşir.Tekrar merhaba, esimle gorustum. Cok iyi bir bakimla genclik hastaligi gayet guzel gecer dedi. Psikolojisine gelince kediler cok hassas oldugu icin hastalik sonrasi degisim gosteribilirler diyor.
Her dakıka serum takılmıyorsa sizinde imkanınız var ise siz götürüp getirseniz daha iyi olabilir moral açısından kediyeNe güzel ümit verici bir yorum...
Bizim bugün klinikte 48. Saatimiz olmak üzere.
Günler geçmiyor.
Ben de oğlumla yatmayı çok ozledimmm
Evde bakilsa psikolojik olarak bu kadar kotu olmayabilir acikcasiEvet doğru söylüyor eşiniz, benim kedim iyileşti ama çok huysuz oldu sevdirmiyor kendini hep bir gergin ama olsun biz böylede muyluyuz. Umarım konu sahibinin de kedisi iyileşir.
Ebet ben eve getirdikten sonra iyileşti kedimEvde bakilsa psikolojik olarak bu kadar kotu olmayabilir acikcasi
Gecmis olsun. Hayvanlar hasta olinca cok uzuluyorum keske hic olmasalarEbet ben eve getirdikten sonra iyileşti kedim
Ahhh keşkeGecmis olsun. Hayvanlar hasta olinca cok uzuluyorum keske hic olmasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?